Şimdi Ara

İnternette ücretsiz phpbb forum kurulumu(anlatımlı!!)kaçırmayın okuyun hemen!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
37.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rutless_Slayer

phpbb2 de adama nasıl adminlik vercem bulamadım bidetükçe dil paketini buldum ama geçiremedim

yönetim bölümünden kullanıcı izinleri var...oraya tıkla....üye adını gir...daha sonra üste seçme yeri var orada admini seç ve kaydet
  • ya kullanıcılar url yazacaklar profillerinden...yada sen images/avatars içine bi klasör oluşturup içine avatarlar koyacan.....tabiiki forumun yönetim bölümünden avatarla ilgili bölümüde aktif etki seçebileler
  • avatars klasöünün içine ne isminde klasör oluşturup içine avatarları atacam ?
    yardımın için teşekkürler savasay

Saygılar..
  • ismi farketmez...koyduğun avatarlara göre bi isim koy....yada klasör ismine avatarlar da diyebilirsin...

bildiğimiz bişeyse her zaman yardım ederiz kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 21 Kasım 2004, 20:39:00 >
  • Arkadaşlar ftp den zip yada exe dosyası atıyorum örneğin ...../kullanıcıadı/download/1.zip bu şekilde download edilemiyor ama ..../kullanıcıadı/download diyince sayfada zip yada exe yi gösteriyor tıklayınca download edilebiliyor.. Bunu direkt linkle nasıl download edecem olmuyor yardım edermisiniz lütfen..

Saygılar
  • kullanıcıadı/download/1.zip şeklinde linki vereceksin. Linke sağ tuşla tıklayıp hedefi farklı kaydet i tıklayacaklar.(Dosya indirecek kişiler)
  • Teşekkürler.. yani direkt sol tuş tıklamasıyla olmayacak ölemi farklı kaydet dimek gerek ?
  • Bakın yüzde yüz demiyiyorum ama çoğu link bu şekilde indirilir.
  • Ya ölede olmuyor dediğiniz gibi yaptım ama gene indirmiyor???

http://members.lycos.co.uk/rydenx/download/GittinGideli.zip

Adres bu
  • BAK kardeşim lycos da başka bir yerden adres verince
    kabul etmiyor
    eğer siten lycos ta ise direk tıkla iner
    veya başka bir alanda ise hedefi farklı kaydet diceksin save as
  • Verdiğin adresi ben hedefi farklı kaydet komutuyla indirebiliyorum.
    Bu demektirki oluyor.
  • Bende indiiriyom ama direk linke tıkalyınca olmuyo bu iş
  • Bu demektirki lycosta link koruması var ama kısmen koruma yapabiliyor.
  • Evet farklı kaydediliyor.. Ama tek tıkta olsaydı keşke.. Genede ilginize teşekkür ederim arkadaşlar. iyi çalışmalar

Saygılar
  • öğrenmeme lazım bu olayııı
  • Yardım ederiz nerrede kaldın söyle hemen cevaplayım
    Vede en çok istediğim şey buydu en çok sorulan sorluarldan biri buydu
    ve bu konun üst konu olmasına çok sevindim bütün phpbb sorularını sorabilirsiniz
    Modifiyeler de dağil
  • çakır42 siteni ziyaret ettim ama üye olmadan mesaj atabildim ordaki misafir benim küfür etmeyiniz lütfen

ayrıca birde şyle bir soru sorayım oradaki register kodu bir türlü yazıp geçemedim siz nasıol geçtiniz yawsss sekiz rakamının üzerinde bir çizgi vaar ama bir türlü ben yapamadım

• hah oldu yaws bende o çizgiyi yapmaya çalışıyodum meyer adamlar şaşırtmak için koymuş onu vay beee
  • OLMUYOR OLMUYOR YA BI ANLATIN ŞUNU YA OLMUYOR
  • msn yi vermeyi unuttum mkinay@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.