Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63.796
Cevap
342
Favori
2.734.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaldirilsin diyecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    O kadarda değil altyapımız en son geçen yıl herkese 30 Mbps verebilecek düzeyde idi. Bu yıl en fazla 35 Mbps olmuştur. Yani herkes 100 Mbps almaya kalkarsa sorunlar oluşacaktır.
  • Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar acımasız uygulanan bir kota sistemi yoktur. Tamam belirli saatlerde yoğunluk olur o zaman hızı azaltırsın, onu anlarız, ben şimdi fiber 24mbit 35Gb Akk lı kullanıyorum ve istesem 5 saatte kotamı tamamlayabilirim. Geri kalan 29 gün 19 saat ne yapacağım? Benden 24 mbit sınırsız üzerinden para alıyorsun, ama 3mbit hızı dayıyorsun. Adil olmak bunun neresinde? Sınırsız yazıp ta insanlarla alay eden başka bir kurum var mıdır acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blogisa

    Vekilimizin btk dan istegi ne olacak? Akk kaldirilmisin mi diyecekler yoksa sinir arttirilsin mi?

    quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Özdiş

    Herkese merhaba. Öncelikle uzun süredir yazamadığımız için kusurumuza bakmayın, bildiğiniz gibi gündem çok karışıktı. Vekilim de ben de AKK konusunu unutmadık, geçen 2 haftada olabildiğince BTK'ya ulaştık, randevu istedik ancak herhangi bir olumlu dönüş alamadık. Bu hafta için umudumuz var, olmadı emrivaki yapıp vekil kendisi gidecek zaten. Bu anlamda vekilin elinde bilgi ve öneri notu olması anlamında kısa ve öz bir metin yazıyorum. BTK başkanı olmazsa da Ahmet ARSLAN bey'e gideceğiz. Söylenecek önerileri aşağıda paylaşıyorum lütfen fikirlerinizi, eleştirilerinizi ve önerilerinizi bu mesaja cevap olarak paylaşınız.

    Adil Kullanım Kotası Hakkında Yapılacak Değişikliğe Öneriler

    1- Yurtdışı çıkış noktalarında birim başına ödenen fiyat nedir? Yani herhangi bir abonenin 1 GBlık veya 100 GB’lık ( veya birim neyse) download/upload yaptığında İSS’nin yurtdışına ödemek zorunda olduğu miktar nedir?
    2- Altyapı yetersiz argümanının hatalı olduğunu en iyi 15 Temmuzdan sonra anladık. İnsanlar AKK olmadan, rahat ve parasını verdiği hizmeti sağlıklı kullanabildi.
    3- IPTV hizmeti ile aynı altyapıyı kullanan internet hizmetinde neden AKK var?
    4- Oransal hız düşümü gibi bir çözüme neden gidilmiyor? 16 mbit abonenin de, 100 mbit abonenin de hızı neden 3 mbit’e düşüyor? Bu çok büyük bir haksızlık değil mi?
    5- Altyapı eksik deniyor ancak fazla para ödeyene AKK’siz paketler satılıyor. Bu da kendi kendini yalanlayan bir sistem
    6- Yeni düzenlemede AKN kotalarının 2-3 kat artacağı ve düşülen hızın 3 değil de 5 Mbit olacağı söylentileri var. Bunun kime yararı olacak? Bu devirde 5 Mbit hızın hiçbir anlamı yok. Hiç olmazsa en düşük hız 8-10 mbit olmalı, hız oransal düşmeli
    7- İnternet, petrol gibi günden güne azalan bir doğal kaynak değil, aksine zaman geçtikçe ucuzlaması gereken bir teknoloji. Buna göre politikalar oluşturulmalı
    8- Upload hızları yerlerde sürünüyor. Bu konuda da ciddi bir düzenleme yapılmalı.
    9- Çeşitli ülkelerdeki AKK uygulamalarından haberdar mısınız? Aylık AKK gibi adaletsiz bir sistem yerine günlük veya saatlik kota uygulamak daha adil ve tüketici haklarına daha uygun değil mi?








    böyle bi soru listesi hazırlanmıştı BTK için ama sonradan güncelleme yapıldımı bilmiyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Policeman


    quote:

    Orijinalden alıntı: more34

    quote:

    Orijinalden alıntı: thisisshit

    2 senelik taahhutun 1 senesini doldurduktan sonra bu isten kurtulmanin bir yolu yok mudur yahu 1 sene daha ttnete para yedirmek istemiyorum

    ''Sözleşmenin (veya taahhüdün) 6502 sayılı kanuna göre bir yıldan sonra bağlayıcılığı yok. Sözleşmeyi iki yıl olarak imzalamış olsanız dahi bu yasal değil, her türlü abonelik sözleşmesini bir yıl dolduktan sonra hiçbir gerçekçe göstermeden ve cezai şart ödemeden iptal edebilirsiniz''



    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm





    Şunu bi alıntılayalım lazım olur ttnet illetinden kurtulmak için

    Daha önceden bileydim bunu; çok güzel olurdu




  • Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    sikayetvar.com'a yazın hocam eğer cayma bedeli ödediyseniz geri alma ihtimaliniz olur
  • yeni anayasa paketinde , "Her T.C. vatandaşına ücretsiz internet bağlantısı anayasal hak olarak verilmelidir" maddesi eklensin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesars078

    Terör örgütünün insanlarımızın iletişimini engellemek için ülkemize getirdiği sözde adil fakat hiç de adil olmayan akn' nın kaldırılmalıdır. Photoshopcular iş başına bekleniyorsunuz.


    Ulan ne kadar çaresiz bırakıldık.Ne yollara başvuruyoruz şaka gibi , ama iş yapar.

    Muco

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    Ama indirim bedelini geri alıyorlar diye biliyorum, onu araştırın derim.
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Yok hocam; şuan Turknet abonesiyim. TT den kurtuldum 1 ay önce Tahattüt yok; 150 GB AKK ve TT den aldığım hizmetin çok daha iyisi Daha ilk faturam gelmedi ama 60 tl'ydi sözleşmede. Bir arıza çıkartacaklarını sanmam fatura konusunda

    1 ay boyunca arızam giderilmediydide; 80 tl fatura ödemiştim TT denen kan emici firmada
  • bu ay akk yok diyorlar doğrumu ?
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    hiçbir zaman olmamalı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    hiçbir zaman olmamalı..

    tamamda bu ay akk varmı yokmu ona göre download yapacam
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    Var
  • Farkettiyseniz bir süredir bazı arkadaşlar konuda yazıyor; bu AKK uygulaması fetöcülerin oyunu desek kaldırırlar mı, diye?

    İlk başlarda trol buluyordum; fakat ard arda bu gibi mesajları görünce kafama yatmaya başladı. BTK nın yöneticilerini gördük şimdi; onlardan bir umudumuz yok. Vekilimizi de takan yok zaten; OHAL kararı yüzünden de bu durumu istediğimiz gibi şekilde ele alacaklarını sanmıyorum. Muhtemelen çok önceden ne yapacaklarına karar vermişlerdir; toplantı işin formalitesi sadece

    Hazır Türk Telekom'un yöneticilerinde bile tutuklama varken güzel bir senaryo hazırlanabilir. Güzel resimler uygulayabilecek varsa en azından toplumun kanacağı bir senaryo uydurabiliriz bu konuda. Kafamda şimdiden bir şeyler canlanmaya başladı bile. Sosyal medyadan yeterli sayıda destek gelirse haberlere bile çıkar tahminimce; A Haber'e çıktıktan sonra da her türlü kaldırırlar AKK yi

    Not: Çoğunuza komik gelebilir; ilk başlarda bana da öyle geliyordu fakat biraz düşünürseniz başka bir şekilde şansımız olduğunu sanmıyorum. İyileştirme yapılır; zamanında hızı 1'den 3'e çıkardıkları gibi.. Daha fazlası keşke olsa ama olmayacağının bir çoğumuz farkındayız. Tabii bu demek değildir ki desteği çekeceğiz; iyileştirme yapılsa bile tamamen kaldırılmadıkça desteğimi çekmem ben




  • Biz dalgasına yazıyoruz ama belkide gerçekten fetöyle alakasıda olabilir.Bunca kazanılan para altyapıya harcanıldığı söylenilen ama ortada olmayan para nereye gidiyor?

    Gerçekten bunu gerekli mercilere bildirmek lazım bu AKK olayının araştırılması için.

    1-Ülkenin gelişmişlik anlamında prestij kaybı
    2-Gerçekten ortada orantısız bir kazanç ve gelişmeyen bir altyapı var
    3-BTK'daki ve Türk telekom'daki üst düzey yöneticilerin özellikle akk ile ilgili olanların soruşturma altına alınmaları lazım.

    Gerek millet vekilimize gerek bu başlıkta gerekse sosyal medyada "AKK fetö uygulaması mı?" adı altında trend bir hashtag ile sesimizi duyurabiliriz diye düşünüyorum.
  • more34 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam; tahattüt biter bitmez aboneliğimi kapattırdım. İşim olmaz artık TT ile Turknet'den memnunum; henüz faturasını görmedim ama hizmeti çok daha iyi
  • son durum nedir işlerimden dolayı bu sıralar bakamıyorum ama destek olmaya devam
  • Halkın sorunlarını meclise taşıyan adam gibi adam. İbrahim Özdiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Biz dalgasına yazıyoruz ama belkide gerçekten fetöyle alakasıda olabilir.Bunca kazanılan para altyapıya harcanıldığı söylenilen ama ortada olmayan para nereye gidiyor?

    Gerçekten bunu gerekli mercilere bildirmek lazım bu AKK olayının araştırılması için.

    1-Ülkenin gelişmişlik anlamında prestij kaybı
    2-Gerçekten ortada orantısız bir kazanç ve gelişmeyen bir altyapı var
    3-BTK'daki ve Türk telekom'daki üst düzey yöneticilerin özellikle akk ile ilgili olanların soruşturma altına alınmaları lazım.

    Gerek millet vekilimize gerek bu başlıkta gerekse sosyal medyada "AKK fetö uygulaması mı?" adı altında trend bir hashtag ile sesimizi duyurabiliriz diye düşünüyorum.

    Yani; böyle düşününce olmayacak gibi de değil Çok geç olmadan bununla ilgili paylaşımlar da hazırlamalıyız bence




  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.