Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (2723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63.796
Cevap
342
Favori
2.735.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27212722272327242725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konuya geçen Haziran ve Temmuz aylarında destek vermeye başladım. Bir çok etkinliğe de desteğimi sundum.



    Geçmiş yazılarıma bakmaya çalıştım fakat bulamadım. 1 sene önce yazdıklarım şuan ISS lerin uygulaması ile benzeşiyor.



    Malesef ki ülkemizdeki internet hizmeti birçok ülkeye göre geride ve çoğu yerde dengesiz, alt yapı eksikliği nedeni ilede düşük.



    Ülke ve ISS ler sebebi ile asıl sorunumuz fiyatlandırma. internetimiz oldukça pahalı. Geçen senede söyledim yine söylüyorum. Sorun AKK değil. Sürü mantığı ile burada saçma sapan restleşme ve düşünce savunanlar oluyor.



    Firmalar AKK olan paketlerin yanında parası olana ve dileyene AKK siz paketler sunuyordu. Sunuyordu lakin fiyatlar yüksekti. AKK kalkınca aynı fiyattan internetin sunulacağını mı bekliyordunuz? Bu ülkede ne ucuz ki bir temel ihtiyaç haline gelmiş olan intermet de ucuz olsun.



    O kadar sesimizi duyurmaya çalıştık, meclis gündemine ve bir çok yayın organında bile bu tepki haber oldu. Şimdi gelinen nokta dahada kötü bir hal almaya başladı.



    Firmalar yine AKK olmayan sınırsız tarifeler sunmaya devam ediyor. AKK istemiyorsanız verin parasını kullanın diyor.. 25 Mbit sınırsız AKK siz Turkcell SOL fiber 89 TL. Bu hizmeti alabilen varsa geçsin kullansın. Ne yazıkki bu hizmeti sadece belirli yerlerde olduğu için herkes faydalanamıyor.



    Bu şekilde hizmeti diğer ISS ler de sunsa AKK derdi diye birşey kalmayacak ama fiyatlar ne yazıkki herkesin alabileceği seviyede değil.



    Şimdi geçmişten günümüze sorunun hala AKK değil de yüksek fiyatlandırma olduğunu anlamayan varmı destekçi arkadaşlar?? ISS ler interneti resmen lüks kullanıma götürüyor farkındamısınız acaba?



    Konu sahibi arkadaş hala ISS lerden tahmin edici açıklama bekliyor.. binlere hizmet sunan, sunduğu haklı veya haksız şekilde para kazanan firma sana ne diye ve niye tahmin edecek açıklama yapsın?



    Eğer bir hak savunacaksak bu fiyatlandırma yönünde olmalı. Bende herkes gibi kısıtlı internet kullanıyorum ve sınır olmadan daha uyguna kullanmak istiyorum diğer birçok ülke gibi..



    Lütfen ülkemizin en büyük derdi olan sürü mantığından uzaklaşıp "AKK kalksın" yada "sınırsız internet istiyoruz" diyeceğinize haklı tepkinizi asıl sorun olan Fiyatlandırma noktasında gösterin...



    Saygılar herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • işlerine gelmiyo düşük hizmetle aynı parayı alıyolar 8 mbps sınırsız paket 100 küsür lira.. alt yapıya gelirsek fiber kablonun maliyeti bakır kablodan çok çok ucuz ama adamlar döşemiyo.. kar amacıyla ulaşabildikleri kadar çok aboneye ulaşmaya çalışıyor kalite umurlarında değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    Umarım Turknet bunların yanında yer almaz, İyi düşünmek istiyorum, Btk bir defada halkın yanında olsa ne olurdu.

    O yancı firmaların hepsi aslında büyük abinin kurdurduğu firmalar...
    Hangisine giderseniz gidin ona gitmiş sayılırsınız...
    TUR.CELL VE VODAFONE HARIÇ
  • Gecebilirsiniz ben bu fiyata 16 mb 50gb kullaniyordum aradim hipere gecmek istedigimi soyledim daha ucuz paraya 24 mbs 75 gb yaptilar kızdim dedim biye bilgilendirmiyorsunuz sizin kendiniz yaptirmaniz gerekiyor dedi kisaca onlar ucuzunu soylemiyor
  • İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır!
  • Beyler yazacaklarımıza dikkat edelim. Tamam biz de kendimizi zar zor tutuyoruz ama bize en çok ihtiyaç duyulan bu zamanda forumdan uzaklaştırma alıp ta arkadaşlarımızı yalnız bırakmayalım. Rica ediyorum yazmadan önce iyi düşünelim. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragöz herifler bi kere de kendi insanınıza değer verin be bi kere be.Ha unutmuşum bizim ülkede alınabilecek en ucuz şey insan hayatı ve değeriydi dimi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 3 Mayıs 2017; 0:22:57 >
  • Bu konuşulanlar gerçekse (ben ihtimal vermiyorum) Türknet'de mecburen böyle bir tarifeye geçecektir. Çünkü altyapı sağlayıcısı T.Telekom onların izin verdiği sınırlara uymak zorundalar.
  • Şunlarla saygılı konuşmayın. Çıkmış değil çıkartmışsınız demek daha etkili oluyor
  • OnurOnly kullanıcısına yanıt
    bende aynı durum var. hızlar 3 mbps ye sabitlenmiş gözüküyor.
  • Survivor konusu yine popülerde ilk sıraya çıkmış. Başka türlü baktığın zaman bu insanlara bu hizmet verilmeli zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir referandumda artık BTK için yapmak lazım.

    Şamar oğlanına döndü mü yoksa dönmedi mi?

    Resmi bir kuruluşun şu düştüğü durum ne acınası...
  • Yalan dolan her yerde, Turkcell tekrar yalanlasin kotali internet düşünmüyoruz diye, ama yapmaz. İstedikleri o çünkü,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKNETİ önerirmisinz arkadaşlar TÜRKTELEKOMDAN geçmeyi düşünüyorum?
  • GAFTICI75 G kullanıcısına yanıt
    Durmanız hata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz aradık geçenlerde sorduk taahhüdümüz ne zaman bitiyor diye.
    Bize verilen tarih 8 Haziran 2018...
    O zamana kadar 16 mbit 5'e düşecek şekilde kullanacaktık.
    Ama ya sonrasında... Tabii ki belirsiz o tarihte neler olacağı.
    Ayrıca diğer taraftan 24,35 gibi vdsl tarifeleri hala açıktı ve biz ceza ödemeden, bunlara çok çok cüzzi bir fark ödeyerek ek 24 ay taahhütle geçebiliyorduk. Üstelik modemi de ufak bi farkla taksitle verdiler.
    Tamam türknet güzel eyvallah. Ben taahhüt olmasa geçerdim. Fiyatı da uygun ama 1 yıl ona geçelim diye 5'e mi talim edecektik.
    5 dediğin hızda 1080p 60p tıkanıyor mesela.

    Yada hemen geçelim bozalım tt deki taahhüdü desem 1 yılın indiriminden bana 500 lira fatura çıkardı. Ben bunu ödeyip turknete geçtim diyelim taahhüt yok herşey çok güzel.
    Peki 6 ay sonra sizde taahhüt yok fiyatlar bu oldu yada bizde kota getirdik derseler ona ne yapabilirdik?

    Bizim durumda 24 ay daha buralardan fikslemek mantıklı geldi. Zaten yıllık enflasyonu da düşününce 1 yıl sonra ödeyeceğimiz paralar bu yıldakinin birebir aynısına denk geliyor.
    Üstelik birde 2019'ın bir kısmında en azından tam sınırsızı da bu uygun fiyatla devam ettimiş olacağız.

    Sonrasına da sonra bakarız.

    Ha bu düzenlemeler gelirse fiyatlar ve paketler adil değil diye ben yine her türlü kampanyaya imzamı atarım tepkimi veririm.
    Ama burada kendi internetimi de iptal etmem yada cepten 500 lira evdekilere ödetmem benim için mantıklı değil. Ödemezler de zaten.

    Bu özveriyi yapan olursa da helal olsun der saygı gösteririm.




  • Defalarca söyledim yine söylüyorum Türkiyede halihazırdaki kullanıcılar için altyapı problemi/yetersizliği diye bir şey yok bu memlekete internet girdiğinden beri en yoğun kullanımı geçen 15 temmuz sonrası haftalarda yaşadı ne akn kaldı ne başka bir şey operatörler yüzlerce gigabyt dağıttı ne mobilde nede sabit internette o yığılmaya rağmen ne çökme nede bariz bir yavaşlama olmadı altyapı kaldırmıyor malesef bu işten .....ce para kazananların insanları daha fazla sömürmek için kullandığı kelimeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotali internet gelirse, Btk nin saygınlığı gözümüzde sıfır olacaktır. Madem isslerin her istediği olacak Btk diye bir kurum ne diye var? Bizim hakkımızı savunamiyorsaniz istifa edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 farklı müşteri temsilcisiyle konuştum şu iki gün içerisinde ve hepsinin de haber vardı ve uygulamaya koyduklarını söylediler ama yok yani uyguladıkları falan. BTK ya şikayet ettim siz de edin
  • 100 gb akk yapınca 58 tl bu ay aşmadı kotayı
    İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır!
  • 
Sayfa: önceki 27212722272327242725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.