Şimdi Ara

İnternette Derbi Geyikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasaray'ın, Ali Sami Yen Stadı'ndaki son derbi maçta Beşiktaş'a 2-1 yenilmesinden sonra internette geyikler dolaşmaya başladı.

İŞTE O GEYİKLER:

- GS taraftarı maçı şifresiz izlemenin heyecanı içinde Bank Asya TRT de şifresiz

- Koltuklar zaten sökülecekti, 2 degilde 4-5 olsaydi belki koltukta kalmazdi..

- Şimdiden Galatasaray'a Bank Asya Ligi'nde başarılar diliyorum.

- "Sayın Assange, Wikileaks'in yarattığı yoğun gündem nedeniyle sizi kutlar ve başarılarınızın devamını dilerim." Adnan Polat

- Asıl derbi 15. hafta oynanacak. Galatasaray - Kasımpaşa. Ligden kim düşecek dersiniz?

- Kamera maçtan önce Ümit Kayıhan'ı gösterip gösterip duruyordu, baştan bir anlam veremedim ama maçtan sonra puan durumuna bakınca anladım ki Ümit hoca dersine şimdiden çalışmaya başlayıp önümüzdeki sene oynayacağı rakipleri tanımaya başlamış. Ayrıca Galatasaray’ın kadrosunda geçen seneden tecrübeli Buca'dan gelen Mehmet Batdal'ın olduğunu da hatırlatırım..

- Hadi siz müzenize gidin de geçen yüzyıl aldığınız kupanıza bakın, siz öyle eğleniyorsunuz zaten

- GS'lılar yine ağlama müzesine gitti UEFA kupasına bakıp ağlamaya

- tühhhhhhhhhhhhhh berabere kalamadılar

- Cimbomlular formaları hazırlayın.. Geçen sene yeşil beyazdılar bu sene bordo mavi gezerler artık...

- Düşme hattına bir iki, az kaldı ha gayrett

- Gol krallığı yarışında Alex'in en büyük rakibi Galatasaray... Alex 10 gol, Galatasaray 15 gol.

- Bir gün herkes Beşiktaşlı olmasın, bırakın o ayrıcalık biz de kalsın...

- Bu takımın başına Mourinho bile gelse hiçbir şey olmaz.

- Hagi gitsin Yılmaz Vural gelsin, hiç değilse hem adamın hayalleri gerçek olur hem de belki Galatasaray puan alır..

milliyet

• böyle maçlardan sonra üstelik ülkenin büyük gazetelerinin butarz haberler yapması hoş değil
  • Derbiyi Beşiktaş'ın kazandığı nasılda belli oluyor...
  • GS taraftarı maçı şifresiz izlemenin heyecanı içinde Bank Asya TRT de şifresiz

Kamera maçtan önce Ümit Kayıhan'ı gösterip gösterip duruyordu, baştan bir anlam veremedim ama maçtan sonra puan durumuna bakınca anladım ki Ümit hoca dersine şimdiden çalışmaya başlayıp önümüzdeki sene oynayacağı rakipleri tanımaya başlamış. Ayrıca Galatasaray’ın kadrosunda geçen seneden tecrübeli Buca'dan gelen Mehmet Batdal'ın olduğunu da hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Derbiyi Beşiktaş'ın kazandığı nasılda belli oluyor...

Fener yenince bişey hissetmiyorsunuz'da, biz yenincemi sorun oluyor? çok ayıp!
  • düşük seviyeli espiriler, 7 sene sonra gelen galibiyet için daha yaratıcı olmak lazımdı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Fener yenince bişey hissetmiyorsunuz'da, biz yenincemi sorun oluyor? çok ayıp!

Az biraz mantıklı düşünseydin demek istediğimi anlayacaksın ama neyse...
  • 7sene sonrayıda duyan samiyen dışında yenmedik sanar spaceim lordum
    quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

düşük seviyeli espiriler, 7 sene sonra gelen galibiyet için daha yaratıcı olmak lazımdı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

7sene sonrayıda duyan samiyen dışında yenmedik sanar spaceim lordum
    quote:

düşük seviyeli espiriler, 7 sene sonra gelen galibiyet için daha yaratıcı olmak lazımdı :)

Valla ya öyle bir yazmışki sanki 7 senedir hiç yenemiyoruz İnönü'dekiler nolucak ?
  • quote:

quote:

o zaman Feneri 10 senedir kadıköyde yenemediğimiz geyikleri neden yapılıyor
  • quote:

quote:

quote:

/>

• hacı o genel değilmi yav..samiyeni kadıköyümü oluyor sizin fener maçlarınızın birde
    quote:

quote:

quote:

• quote:

hacı o genel değilmi yav..samiyeni kadıköyümü oluyor sizin fener maçlarınızın birde
    quote:

quote:

quote:

ara sıra 5 atıyoruz işte

• Milliyet, Hürriyet gibi gazetelerin sitelerinde böyle esprilerin(çoğu komik olmayan) yayınlanmasını aşırı saçma buluyorum. Haber1903 gibi siteler yayınlasa hadi neyse de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Milliyet, Hürriyet gibi gazetelerin sitelerinde böyle esprilerin(çoğu komik olmayan) yayınlanmasını aşırı saçma buluyorum. Haber1903 gibi siteler yayınlasa hadi neyse de...

Aynen basın artık işin b..kunu şıkardı. Ayıptır yahu. GS nin başına gelen her takımın başına gelebilirdi. Yönetim ve transfer politikası eleştirilebilir belki ama bu artık skor yorumculuğunun bile ötesinde adi ve bayağı bir zihniyet.

GS büyüklüğünden birşey kaybetmez. Böyle sezonları atlatır yeniden başarılı olur.

Bir beşiktaşlı olarak GS taraftarına söylenecek tek bir söz var.

Geçmiş Olsun!
  • derbiyle alakalı hiç espirik göremedim hep bankasyadan gitmişler sponsorluktan iyi para almışlar anlaşılan.
  • quote:

• quote:

8taş daha zekica haklısın. Bu geyiklerin hepsini Beşiktaş taraftarı mı yapıyor ayrıca?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.