Şimdi Ara

İnternetsiz TV Platformu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba taşındığım yerde Turk.net altyapısı olmadığı için internet bağlatmayacağım bana zengin içerikli çokta tuzlu olmayan bir platform önerir misiniz? Kafamda Dsmart var ama daha önce hiç kullanmadığım için çekincelerim var. Şimdiden teşekkür ederim.

• Spor istiyorsan Tivibu ve Digiturk. Film Ve Dizi D-Smart Filbox. Belgesel TeleDünya.
    Ucuz ve konfor diyorsan Tivibu IPTV sadelik diyorsan D-Smart D-FIX.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk.net altyapısı yok derken ?
    telefon altyapısı mı demek istedin?

binada hiçbir firma internet hizmeti veremiyorsa

teledünya ve tivibu iptv yi direkt eliyoruz

geriye
    -digiturk
    -dsmart
    -filbox
    -tivibu uydu kalıyor.

bütçen aylık kaç tl ?
  • Filbox modül + 1 yillik üyelik suanhttp://digitalborsa.com.tr/ sitesinde sadece 90 tl, kacirma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

turk.net altyapısı yok derken ?
    telefon altyapısı mı demek istedin?

binada hiçbir firma internet hizmeti veremiyorsa

teledünya ve tivibu iptv yi direkt eliyoruz

geriye
    -digiturk
    -dsmart
    -filbox
    -tivibu uydu kalıyor.

bütçen aylık kaç tl ?

50 tl kadar düşünüyorum spor ve belgesel düşünmüyorum ağırlıklı film dizi ve çizgi film eşimle izlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buelent111

Filbox modül + 1 yillik üyelik suanhttp://digitalborsa.com.tr/ sitesinde sadece 90 tl, kacirma derim.

Hocam bu filbox'un olayı nedir? İlk defa duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Spor istiyorsan Tivibu ve Digiturk. Film Ve Dizi D-Smart Filbox. Belgesel TeleDünya.
    Ucuz ve konfor diyorsan Tivibu IPTV sadelik diyorsan D-Smart D-FIX.

Film ve dizi üstad daha çok çizgi filmde olabilir ama kaliteli olanlar. Dsmart ve filbox arasında kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    6 ay önce açıldı
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Android tv box önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uydu anteniniz varsa Modül girişli uydu alıcı ve Dsmart modül tavsiye ederim. Ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum(Aylık 15 TL. Ödüyorum FULL HD Mega paket).
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    D-Smart modül o zaman yani D-Fix

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Uydu anteniniz varsa Modül girişli uydu alıcı ve Dsmart modül tavsiye ederim. Ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum(Aylık 15 TL. Ödüyorum FULL HD Mega paket).

Dahili uydu alıcısı var ekstra bir aparat falan mı takıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

D-Smart modül o zaman yani D-Fix

Bu aparatı aldıktan sonra dizi ve film paketine o zaman mı üye olunuyor?
    Evet, TV.de dahili uydu alıcısı varsa CI girişi varmı kontrol edin, eğer varsa modül yeterli olur sizin için(Turksata bağlı uydu olmasıda şart). Dsmartın görüntü kaliteside gayet iyi. Ayrıca film, dizi ve çizgi film(BoomerangTV HD) olarak da fena değil, ben bile bazen Boomerang dan çizgi film izliyorum
     İnternetsiz TV Platformu Önerisi

Ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten bakabilirsin. Fiyatları hakkında bişey diyemem, ben 4 yıllık üye olduğum için uygun fiyatda yeniliyorum.https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Fix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 9 Kasım 2016; 12:34:26 >

Yani şöyle aparatı da zaten D-Smart veriyor ve içine kredi kartı gibi bir kart veriliyor paketinize göre. Onu modülün içine yerleştirip modülü de TV'nin CI girişine takıp D-Smartı arayıp aktivasyon işlemini gerçekleştiriyorsunuz.
    Yani bu modül bir nevi Biss Key gibi paketiniz dahilinde ki kanalların kilidi açılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.