Bildirim
İnternetsiz TV Platformu Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Spor istiyorsan Tivibu ve Digiturk. Film Ve Dizi D-Smart Filbox. Belgesel TeleDünya.
Ucuz ve konfor diyorsan Tivibu IPTV sadelik diyorsan D-Smart D-FIX.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turk.net altyapısı yok derken ?
telefon altyapısı mı demek istedin?
binada hiçbir firma internet hizmeti veremiyorsa
teledünya ve tivibu iptv yi direkt eliyoruz
geriye
-digiturk
-dsmart
-filbox
-tivibu uydu kalıyor.
bütçen aylık kaç tl ? -
Filbox modül + 1 yillik üyelik suanhttp://digitalborsa.com.tr/ sitesinde sadece 90 tl, kacirma derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
turk.net altyapısı yok derken ?
telefon altyapısı mı demek istedin?
binada hiçbir firma internet hizmeti veremiyorsa
teledünya ve tivibu iptv yi direkt eliyoruz
geriye
-digiturk
-dsmart
-filbox
-tivibu uydu kalıyor.
bütçen aylık kaç tl ?
50 tl kadar düşünüyorum spor ve belgesel düşünmüyorum ağırlıklı film dizi ve çizgi film eşimle izlemek için. -
quote:
Orijinalden alıntı: buelent111
Filbox modül + 1 yillik üyelik suanhttp://digitalborsa.com.tr/ sitesinde sadece 90 tl, kacirma derim.
Hocam bu filbox'un olayı nedir? İlk defa duyuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Spor istiyorsan Tivibu ve Digiturk. Film Ve Dizi D-Smart Filbox. Belgesel TeleDünya.
Ucuz ve konfor diyorsan Tivibu IPTV sadelik diyorsan D-Smart D-FIX.
Film ve dizi üstad daha çok çizgi filmde olabilir ama kaliteli olanlar. Dsmart ve filbox arasında kaldım. -
Uydu anteniniz varsa Modül girişli uydu alıcı ve Dsmart modül tavsiye ederim. Ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum(Aylık 15 TL. Ödüyorum FULL HD Mega paket). -
D-Smart modül o zaman yani D-Fix
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
Uydu anteniniz varsa Modül girişli uydu alıcı ve Dsmart modül tavsiye ederim. Ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum(Aylık 15 TL. Ödüyorum FULL HD Mega paket).
Dahili uydu alıcısı var ekstra bir aparat falan mı takıyorlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
D-Smart modül o zaman yani D-Fix
Bu aparatı aldıktan sonra dizi ve film paketine o zaman mı üye olunuyor? -
Evet, TV.de dahili uydu alıcısı varsa CI girişi varmı kontrol edin, eğer varsa modül yeterli olur sizin için(Turksata bağlı uydu olmasıda şart). Dsmartın görüntü kaliteside gayet iyi. Ayrıca film, dizi ve çizgi film(BoomerangTV HD) olarak da fena değil, ben bile bazen Boomerang dan çizgi film izliyorum
Ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten bakabilirsin. Fiyatları hakkında bişey diyemem, ben 4 yıllık üye olduğum için uygun fiyatda yeniliyorum.https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Fix
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 9 Kasım 2016; 12:34:26 >
-
Yani şöyle aparatı da zaten D-Smart veriyor ve içine kredi kartı gibi bir kart veriliyor paketinize göre. Onu modülün içine yerleştirip modülü de TV'nin CI girişine takıp D-Smartı arayıp aktivasyon işlemini gerçekleştiriyorsunuz.
Yani bu modül bir nevi Biss Key gibi paketiniz dahilinde ki kanalların kilidi açılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X