Şimdi Ara

D Smart sistem yazılım güncelleniyor hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Dün D smart giriş paketi üyesi oldum kurulum yapıldı. Bu sabah cihazın fişi takıp izlemek istediğimde " sistem yazılım güncelleniyor" şeklinde bi ekranla karsılastım. Ekran yüzde 90'a kadar gelip sonra tekrar başa dönüyor. Konu hakkında herhangi bir fikri olan var mı ?




     D Smart sistem yazılım güncelleniyor hk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert14494 -- 12 Ekim 2014; 14:12:54 >



  • Sorun kendi kendine düzelmişti fakat tekrar hortladı. Annem cihazın fişini çekmiş. Fişi bugün takıp cihazı açtığımda yine aynı yazılım güncelleniyor hatası ile karşılaşmaktayım. Güncelleme yüzde 90 a kadar geliyor ve tekrar başa dönüyor. receiver üerinde önce boot yazıyor daha sonra load. Aynı sorun ile karşılaşan var mı acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert14494

    Sorun kendi kendine düzelmişti fakat tekrar hortladı. Annem cihazın fişini çekmiş. Fişi bugün takıp cihazı açtığımda yine aynı yazılım güncelleniyor hatası ile karşılaşmaktayım. Güncelleme yüzde 90 a kadar geliyor ve tekrar başa dönüyor. receiver üerinde önce boot yazıyor daha sonra load. Aynı sorun ile karşılaşan var mı acaba ?

    Dsmart müşteri hizmetlerini aradınmı? Birde uydu markası nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım pek yardımcı olamadılar. Model DS830NDS
  • Aradım pek yardımcı olamadılar. Model DS830NDS
  • Bu sorun yine hortladı. Receiver'ın enerjisi kesildiğinde yazılım kendini güncellemeye çalışıyor. Fakat herzaman yükleyemeyip boot- load kısır döngüsü içinde başa dönüyor. Müşteri hizmetlerini aradım 10 lira karşılığında cihazı götürün yazılım yüklesinler dedi. Cihaz uydu bağlantısı zayıf olduğu için güncelleme yapamıyormuş. Ben her güncelleme geldiğinde 10 lira para mı bayılacağım teknik servise. Alalı 1 buçuk ay oldu pişman oldum.
  • mert14494 M kullanıcısına yanıt
    Uydu bağlantısı zayıf demek çanak ayarıyla alakalı bişey değilmi.çanağı bi ayarlatın isterseniz hassas ayar falan düzelir belki.Adamların tek çözüm önerisi servise götürün.başka bişey bildikleri yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun ilginç bir şekilde tekrar düzeldi. Daha önce 3 kere başıma geldiğinde hep gece yatmadan fişi çıkarmıştım. Sabah uyandığımda receiverın fişini taktığımda sorun kalmamıştı. Bu problem de aynı şekilde çözüldü.
  • Merhaba
    Bu sorunu bende yaşamıştım. Çözümü ise aslında çok basit sinyal iyi olan herhangi bir turksat kablosunu bağladığınızda cihaz birkaç dakika içerisinde güncellemeyi bitiriyor. Sonra tekrar kendi kablonuzu bağlayabilirsiniz.
    Konuyu o zaman araştırmıştım dsmart cnntürk frekansı üzerinden güncelleme yapıyormuş, eğer o anda cnntürk çekmiyor ise cihaz güncellemeyi yapamıyor ve sürekli güncelleme yapmaya çalışıyor. Hatta belli bir yüzdede takılıyor. Tam 30 dakika sonra cihaz yeniden başlıyor ancak yeniden güncellemeye çalışıyor.
    Sonuçta sinyaliniz kötü. İyileştiği anda güncellemeyi yapıyor ve kendiliğinden düzelmiş gibi oluyor. Sinyal seviyenizi yükseltmeyi başarırsanız cihaz güncellemeyi siz farketmeden yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Hocam bilgi için teşekkürler,

    Ama şöyle bi durum var. Ben bu cihazın fişini çekip komşunun türksat kablosunda güncellesem. Receiverın fiini çıkarıp eve getirdiğimde yine güncellemeye çalışacak. Çünkü ne zaman elektrik kesilse ya da receiverın fişi çıksa alet kendini güncellemeye çalışıyo ve beceremiyor.
  • aynen sorun bende de başladı son 3 haftadır. resimde göründüğü gibi neredeyse her saat başı sistem yazılımı güncelleniyor yazmakta. hatta kanal izlerken bile cihaz kapanıp açılıyor ve yazılıma başlıyor 2 saat onu bekliyoruz.

    ilk önce bende aniden sinyal yok haliyle tüm kanallar çekmiyordu. bende sorun uyduda sandım ancak eve uyducu bir arkadaş geldi kendi ufak cihazı ile baktı sinyal var olduğunu sorunun kutuda olduğunu söyledi. bende dsmart bayii ne götürdüm. orada da sinyal gözüktü ve yazılım atalım dediler aynen bu resimdeki gibi yazı çıktı. sonra ben eve geldiğimde yine sinyal yok yazdı. bende tp1 yerine diğer tpleri denesem sorun olur mu diye sorduğumda dsmarta sıkınt yaşanmaz hangisinde sinyal varsa onu seçin dendi. bende baktım ki yarısına yakınında sinnyal vardı tplerin. en güçlü sinyal tp3 teydi ve seçtiğimde kanallar açıldı. tam sevinmiştim ki sorun halloldu diye ilk önce bazı kanalların (dsmart1.2.3. kanal trt hdler ve kral pop tv) olmadığını fark ettim. baktığımda frekansları doğruydu ama sinyal hiç yoktu. hadi dedim o kanallarıda izlemesemde olur diğerleride açıldı ya derken bu sefer de aynen bu yazılım kabusuyla karşılaştım. uyku modunda olsun veya kanal izliyor olayım sürekli neredeyse her saat başı kafadan yarım saat güncelle olayı yaşıyorum. dsmart müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmuyor hep ezber şeyler(fişi çek lnb kablosunu çıkar tak tekrar aç yarım saat bekle falan filan) sistem yazılı güncelleniyoor şuan ve bu işlem yarım saat sürüyor diyorum bayana bana 1.kanala gelin diyor :) yani bilgi sıfır. acaba sizde artık sorun kalmadı mı ve çözüm ne :) yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
  • Sorun hala devam ediyor. Hatta farklı bir sorun ile karşılaşmaya başladım. Bazen televizyon izlerken kanallar bir anda kendiliğinden değişmeye başlıyor. 5-10 dkka değiştikten sonra receiverın ekranında 4,0 gibi sayılar kalıyor ve cihaz donuyor. Sanırım benim cihazda bir sorun var. Vaktim olup da çağıramadım D smart servisini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert14494

    Sorun hala devam ediyor. Hatta farklı bir sorun ile karşılaşmaya başladım. Bazen televizyon izlerken kanallar bir anda kendiliğinden değişmeye başlıyor. 5-10 dkka değiştikten sonra receiverın ekranında 4,0 gibi sayılar kalıyor ve cihaz donuyor. Sanırım benim cihazda bir sorun var. Vaktim olup da çağıramadım D smart servisini.

    Peki çanak antene baktınız mı kayma fln var mı diye. Bende çağıracağım ama dsmart bayinde yoktu sanırım bir sorun benim cihazın. Evde yapıyor ne yapıyorsa. Oda şu geçtiğimiz ay fena fırtına çıkmıştı acaba diyorum çanakta kayma mı yaptı. Site olduğundan herkesinde gosteriyor az sinyal olsada ama benim makina boyle gıcıklık yapıyor işte bana😠

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıcıya boot yazısı çıktı akşamdan beri lütfen bekleyin yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal D acıkken güncelleme yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anten kaplosunu çekiyorsunuz, ardından fişi çekiyoruz ve takıyoruz. Hemen ardından kumandadan iki defa çıkış tuşuna basıp, 2465’e basıyoruz. Ekranda çıkan rakamlara sıfırlıyoruz. Sonra info tuşuna basıp ok tuşu ile güncellemeye geçiyoruz. :) epey uğraştırıcı ama zor değil. Belki daha kolay bir yolu vardır ben bilmiyorumdur. En azından D-Smart sitesi Vestel için bunu yazmış..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.