Şimdi Ara

TURKNET’E GEÇİŞTE ₺5.000’YE KADAR CAYMA BEDELİ DESTEĞİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
9
Favori
39.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...10...1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tekrar yapabilirsiniz devam ediyor

• Hali hazırda Türk net kullanıcısıyım bir yıllık peşin ödeme yaparak fiyatı sabitlemiştim. Bir ay sonra süresi doluyor. Aylık 900 küsür tl vermek istemiyorum. Yine peşin ödeme yaparak aylık 699 tl den bir yıllık ödeme yapamıyor muyum? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Abone No 4640182

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum, cayma bedelim karşılandı ama sık sık zam yaparak çıkartıyorlar.

12 aylık ödeme karşılığında saçma yetersiz indirim sunuyorlar 12 ayı birden ödeyeceksem kayda değer bir şey olmalı.

Faturan geciktiğinde açma kapama ücreti alıyorlar bir de ilk açma kapama ücreti bizden diye dalga geçiyorlar.

İnternet hızı ilk aylarda hatta ilk dönemlerde neredeyse sabit gibiydi ama son zamanlarda düşüşler başladı.

Verdikleri modem arayüzü kısıtlı özgür değilsiniz. Özelleştirme çok kısıtlı.

Port ayarı için modem değişimi gerekiyor ekstraya giriyor.

Sabit ip sordum sormaz olaydım.

Diğererinden yeni geçiş kampanyası kovalıyorum.

Hani cevap, çözüm, müşteri memnuniyeti yok mu?

Arkadaşlar bu temsilciye güvenmemeniz için referans olarak paylaşmak istiyorum,

Temsilci ya da firmadan bir dönüş olmadı, çözüm niteliğinde bir sonuç ta olmadı.Zamlı tarifeden (haksız olarak) yıllık yenileme yapıldı,Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi firmanın niyeti tüm kullanıcılar için tescillenmiş oldu.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba kampanya hakkında bilgi talep edilmedi, zam yapmadan önce yenileme yapmadığınız için zamlı tarifeden kullanım yapılmaya zorlandım.KOnu özetle bu şekilde.Tarafıma bir dönüş sağlanmadı.

• Binama Turknet gigafiber geldi. Geçer miyim? tabi ki hayır. Bu şekilde bir fiyat politikası ve müşteri hizmetleriyle asla. Daha önce 2 defa Turknet tecrübem oldu. Sırf reklam başka hiç bir faaliyet yok. Neyleyim ben gigafiberi kafalarına göre fiyat çekip olmayan bir müşteri hizmeti anlayışıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 20 Temmuz 2026; 10:23:13 >

&#8224;
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edip size yardımcı olmak isteriz.
  • 1 yıldır internet 2-3 gün gidip geri gelmiyor, bunların altyapı dediği kabloyu binadan binaya sektirmek. böyle internet tabi nasıl gitmeyecek? Tüm bunların üstüne destek kayıtlarına 24 saat cevabı gelmiyor, internet varsa sorunu çözdük yazıp geçiyor ama yoksa çalışma devam ediyor yazıyor. Sahada ne oluyor? ne zaman gelecek? kimsenin haberi yok. Acayip kötü firma, Turktelekom en azından 10 saat diyorsa 10 saatte getirir interneti. Bölgede adam gibi altyapı yok diye olmayan internete de para ödeyecek değiliz. Böyle namussuzluk mu olur? BTK şikayet ediyorsun tüketici hakem heyetine gönderiyor, thh şikayet ediyorsun 1 yıl sonra cevap geliyor: "bedelsiz olarak sözleşmeyi bozabilirsiniz" diye. Taahhüt olduğunu zannediyorlar herhalde, rdm lan bunlar TURKNET’E GEÇİŞTE ₺5.000’YE KADAR CAYMA BEDELİ DESTEĞİ 

yav hepsini geçtim bina yıkımları ilgili belediye 1 gün önceden sms atıyor bölgedeki herkese, sizde gidin ulaşın data alın ne gerekiyorsa yapın.

müşteri no 2476596, 82 tane destek kaydım var birini bile çözmediniz, çözdük diye işaretliyo bana bilgi vermeden kapatıyor ne desem boş, bunlar küfürü sonuna kadar hakediyor.

Bu destek kaydında beni neden ısrarla arayıp altyapıda sorun olabilir diyorsunuz, madem sorun var git çöz mesela. Beni arayıp ekip göndermek ne demek? modem ip almadıktan sonra ekip gelip ne yapacak? böyle olunca acıyorum telefonu altyapıda sorun olabilir diyorlar bana. Sövmemek için açmıyorum mecbur her gün aynı terane. Kanser harbiden...

TURKNET’E GEÇİŞTE ₺5.000’YE KADAR CAYMA BEDELİ DESTEĞİ

TURKNET’E GEÇİŞTE ₺5.000’YE KADAR CAYMA BEDELİ DESTEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 28 Temmuz 2026; 12:24:17 >

• Yıl olmuş 2026 her ay abartısız 3 4 gün kesinti yaşatıyorsunuz.

en son kesinti 8 gün sürdü ve hala devam ediyor..

Kesinlikle uzak durulması gereken hizmet sağlayıcısıdır TURKNET.

Abone no : 2977148

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

:D Turknet'e sormaman gereken tek soruyu sormussun

29/07/2026 tarihinden bu yana internet hizmetinden hiçbir şekilde yararlanamamaktayım.Geçen süreye rağmen ne internet hizmetim yeniden sağlanmış ne de arızanın nedeni ve çözüm tarihi hakkında tatmin edici bir bilgilendirme yapılmıştır.

İnternet erişimi günümüzde temel bir ihtiyaçtır. Bir haftayı aşan bu kesinti; resmi işlemlerimi, iletişimimi ve günlük yaşamımı ciddi şekilde olumsuz etkilemiş, önemli ölçüde mağduriyet yaşamama neden olmuştur.

TürkNet'i tercih etme sebebim, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışına duyduğum güvendi. Ancak yaşadığım bu süreçte müşteri memnuniyetine uygun bir çözüm ve bilgilendirme görememiş olmam üzücüdür.

Bu kapsamda;

Arızamın öncelikli olarak ele alınmasını,

Sorunun kaynağı ve çözüm sürecine ilişkin tarafıma açık ve yazılı bilgi verilmesini,

İnternet hizmetimin ivedilikle yeniden sağlanmasını,

Yaşadığım uzun süreli hizmet kesintisi nedeniyle oluşan mağduriyetimin değerlendirilmesini ve yasal mevzuat çerçevesinde gerekli telafinin yapılmasını,

saygılarımla arz ve talep ederim.

TürkNet Müşteri No: 304624x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmoo -- 7 Ağustos 2026; 0:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gizmoo G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Arızanızın çözümü için çalışmalar devam etmektedir. Sorunun bir an önce çözülmesi için gerekli takibi sağlıyoruz. Ekibimiz gelişmeler için tekrar sizinle iletişime geçecektir. Aciliyet bildiriyoruz.

Arıza giderildi. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TürkNet Müşteri Numaram: 3046249 arızamın giderilmesi konusunda yardımcı olabilir misiniz?

2 gündür internet yok. Evden çalışamıyorum.

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Bölgenizde altyapı kaynaklı arıza yaşanmaktadır. Sorunun bir an önce çözülmesi için altyapı ekiplerine aciliyet bildirdik. Gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden bildireceğiz.
  • Turknet'e geçelim diyoruz ama son dönemlerde dostlardan kesinti haberi aldık hocam ne yapsak bilemedik. Fiyatı nispeten daha uygun ama kesinti sıkıntı yaratır. Bu devirde internet kesintisi de akıl almaz bir şey vallahi :(

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.