Şimdi Ara

İnternetinde yavaşlık hisseden varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2-3 saattir internet çok yavaş özellike facebook, youtube gibi siteler.

Not: akk yi doldurmadim, 50 mbit abonesiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Yaklaşık 2-3 saattir internet çok yavaş özellike facebook, youtube gibi siteler.

Hız testi yapın. DNS ayarı veya VNP yazılımı kullanıyorsan otomatik DNS dönüp bakın. Bazen DNS servislerinde yavaşlık olabilmekte. DNS otomatik yaptıktan (VNP kullanıyorsanız ve onuda kapattıktan sonra) tekrar hız testi yapın. Hız testleri sonucunda bir sıkıntı yoksa başka bir sorun var demektir.

Hız testleri sonucunda sıkıntı varsa modemi kapatıp 10-15 saniye bekledikten sonra açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Yaklaşık 2-3 saattir internet çok yavaş özellike facebook, youtube gibi siteler.

Hız testi yapın. DNS ayarı veya VNP yazılımı kullanıyorsan otomatik DNS dönüp bakın. Bazen DNS servislerinde yavaşlık olabilmekte. DNS otomatik yaptıktan (VNP kullanıyorsanız ve onuda kapattıktan sonra) tekrar hız testi yapın. Hız testleri sonucunda bir sıkıntı yoksa başka bir sorun var demektir.

Hız testleri sonucunda sıkıntı varsa modemi kapatıp 10-15 saniye bekledikten sonra açın.

Hocam zaten ben yazılımcıyım biliyorum onları yapmam gerektiğini hızlarda sorun yok yurtdışı çıkışları patlamıştı şimdi biraz düzeldi gibi sağolun yinede

• YunusPhp kullanıcısına yanıt
    bende de var demin 30-40 mbps gösteriyordu şimdi 3 mbps düştü
  • yurt dışı sanırım hala ölü
  • Cumartesiden beri akla karayı seçtim valla. Defalarca arızayı aradım çözemediler hala 2-3 mbit civarı geziniyor. 50mbit kullanıyordum bir haftadır böyle. Bunun sebebi konusunda bir bilgisi olan yok mu şu forumda (istanbul/bakırköy/florya)
  • İsparta merkez doping adsl problem yok temiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 saat öncesine kadar Google tabanlı DNS'lerde sıkıntı vardı (CSS yada API vb. okumama gibi) ancak şu an itibariyle bir sorun yok gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.