Şimdi Ara

İnternetinde sorun yaşayan var mi yoksa bi tek bende mi oluyo.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahtan beridir kafayi yemek üzereyim yaa deli olmamak elde degil bune yaa bune.. bi film izleyelim dedik ttnet tüm hevesimizin anasini belledi arkadaş, bi download yapalim dedik şuan hala açikta 3 kb/sn ile iniyo.. Arasan sorsan bakim çalişmasi var diycekler yemin ediyorum biktim ya biktim şunlarin yüzünden internetten nefret etmeye başladim artik.. Bune abii bakim çalişmasiymiş.... Bune abi böyle bakim onarim hizmetiymiş.. Bune yaa..... Zerre kadar bi yararlari faydalari yok.. 2003'ün başindan beridir evde ttnet kullaniyorum BİR GÜN adam akilli ben internetimi kullanamadim. Bir gün iyi, 1 hafta çok kötü... O kadar doluyum ki şu ttnet'e.. Şu cumartesi gecemi bana zehir ettiler yaa Haram zikkim olsun sizlere ödedigim paralar..

Neyse arkadaşlar sorum; sizlerinde internetinde sorun var mi.. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 24 Nisan 2010; 23:24:19 >

• 60'la çekiyorum torrentte şu anda. rezil kepaze oldum sabahtan beri
  • İnsana kafayi yediricekler ya en sonunda.. :S
  • 2gb lik dosya inmedi bir türlü
  • 25kbps bi kayıp var bende de. Seed'den olsa gerek
  • locker-z da 4 ptz nin son günü izleyemediğim tonla video var lanet olsun ttnete
  • bende ki problem biraz ters. 1mbit 4gb kotalıyım. 350-450-500 kb/s hızla çekiyorum. Değişiyor devamlı. Dizinin bir bölümünü (350Mb) 13 dk da indirdim. Anlamış değilim ne olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 300 kb kayıp var bende..500 ü anca görüyorum..az kalsın modeme res çektim..tek bende değilmiş sorun anlaşılan..

işin ilginç yanı speedtest de max hıza ulaşıyorum ama internet ve malum yerler felç oldu olacak
  • Acaba pc'de mi sorun var diye virüs taramasi yaptim, programlarla fln temizledim falan ama hala ayni.. Ne torrent ne bi başka site nede diger video siteleri, durum ayni.

• bende bazen internet gidip geliyor gittiğinde 15 dk gelmiyor of
  • Ş......sizler bi belgesel seyrettirmediler
  • 800 kb/s 'den aşşagı inmedi meret yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.