Lafı uzatmadan sorunumu söylemek istiyorum. Benim dükkan bilgisayarına TTnetten yaklaşık 4 sene önce internet çektik, İlk 3 senede bi sorun çıkmadı, Bu son sene yani 2011-2012 Senesinde internetim gidip geliyor, İnternetin bağlı oldugu telefonu çaldırınca geliyor (ve şuan ben bunu yazarken bidaha gitti ben yine fare ve klavyeden hırsımı çıkardım) Bu sorun size göre neyden kaynaklanıyor? Sorun yaklaşık 5-6 aydır devam ediyor, Paket net12 paketi. Şimdiden teşekkür ederim.
iş yerinde paralel telefon hattınız varsa ve siz kablosuz internet kullanıyorsanız bu olur.Daha önce benimde başıma gelmişti.splitter kullanmanız lazım
Spilitter kullanıyorum, onu çektim birde öyle deneyeyim, türk telekom hiç yardımcı olmuyor. İlginiz için teşekkür ederim.
Aynı sorunu tekrar yaşıyorum. Dnsleri elle yazıyordum, bu sefer oto. yaptım bide böyle deneyelim, inş sorun çözülür.
Splitter kullanılmaması, kablosuz internet kullanmak veya kullanmamakla alakalı değildir. Splitter'ı mutlaka kullanmalısınız.
İlk senelerde düzgün çalışıp da son zamanlarda sorun çıkıyorsa, sorun çıkmaya başlamasından önce birşeylerin değişip değişmediğini ortaya çıkarmaya çalışın. Bu sürede modem mi değişti, kablolar mı değişti, bilgisayar mı değişti? Mutlaka birşey değişmiştir. Eğer herhangi bir değişiklik olmadıysa, o zaman bölgesel bir sorun olabilir. Binadaki kutuda sorun olabilir, mahalledeki merkezde sorun olabilir. Bu öğelerin hepsinin teker teker araştırılması gerekiyor.
Modeminizin hat bilgilerini paylaşın. Yorumlayalım