Şimdi Ara

İnternetim Aşırı yavaşladı YARDIM !DH!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet net limitsiz 8mps kullanıyorum onceden 10.22 lerde olan download hızım şuanda 0.72 mps de 2 gundur boyle modemi fabrika ayarlarına falan dondurdum olmadı ne yaptıysam
    sizde de mi böyle yoksa tek ben mi ? tek bensem ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

• Adil kullanım kotasını geçmişsindir. Bendede aynı.

Adil Kullanım Uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 22 Nisan 2012; 21:39:12 >
  • Kardeş aynen senin gibiyim 2 gün önce hızım çok düştü. Önceden en fazla 12 en az 700 le indirirdim. Adil kullanım zırvasından dolayı mı oldu bilmiyorum ama 1 yıldır 300 gb indirirrim ayda hiç olmamıştyı.
  • kaç aydır adil kullanım kotasını geçiyodum hiç böle olmuyodu.Ne hikmetse bu ay yürürlüğe soktular:S
  • Merhaba ben Türk telekom genel müdürü Pr0ud. İnternetini şuandan itibaren 20 mbps'ye yükseltiyorum hayırlı olsun.
  • inanılmaz yavaşladı bende de mağaraya döndüm yemin ediyorum
  • Benimde aynı. Adil kullanım şeyiyle alakalı. Uygulamazlar uygulamazlar sonra bi uygularlar hevesimiz kursağımızda kalır. Kafayı yiyorum 2 gündür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    10 ay önce açıldı
    LoL İndirme çok yavaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler adil kullanım kotası 2 aydır uygulanıyor önceden kesilmemesi normal son 2 aydır uygulanıyor. ne yaptıklarıda belli deyil ben 3.gün geçmiştim düşürmediler ayın 19 düşürdüler bütün herkezide aynı gün düşürdüler anlıcanız artık 20 gün normal internet 10 gün 1mb kullancaksınız. Vatana millete hayırlı olsun
  • her ay böyle olacaksa artık a.:.
  • yan yatir bilgisayari gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

Merhaba ben Türk telekom genel müdürü Pr0ud. İnternetini şuandan itibaren 20 mbps'ye yükseltiyorum hayırlı olsun.

bende genel müdür yardımcısı bende sana 10 mbps hediye ediyorum hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellaflush&Fatlace

yan yatir bilgisayari gecer

kasa bro.
  • iyide ben 10 aydır 93gb ı geçik şey indiriyorum cokda hızlıydı hiç dusmuyordu 8mps tarifem olmasına ragmen speedtest.net 10.02 falan ölcüyordu ne olduysa
  • arayıp sövücem ya bu nedir yabancılar 100mps internete 50 tl oduyo ben burda zırt bırt kesılen 0.72 hızında ınternete 50tl mı oducem
  • Bende 122000 mb yaziyor ama yavas hala. Acaba pc den mi?
  •  İnternetim Aşırı yavaşladı YARDIM !DH!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.