Şimdi Ara

İnterneti yavaşlatmak istiyorum =D =D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • U.S Robotics kablolu bir modemim var. Kotalı internet kullanıyorum. Babam 24 ay taahhüt imzalamış böyle ucuz olur ilerde kapatsak bile nasıl olsa aynı parayı verecektik diye. 1 megabit 4 gigabyte kotalı kullanıyorduk. İlk altı ay 9,90 lira paketine geçmemiz için 8 megabit e çıkarmaları gerekiyormuş hızı. TTNET bilmiyorum yapmış bişeyler hiç beklemiyordum ama çok güzel hız değerleri alıyorum. 8 megabit limitsiz kullansam bu hızı alamıcağımdan da eminim. Ama hesaplarıma göre 7 megabit hızla 4 gigabyte kota birbuçuk saat gibi bir sürede sürekli download yaparsan doluyor. Adamlar nasıl para kazanacığını bilior. EEE para kazanamıyorlar zavallılar ne yapsınlar. Neyse laf sokmıcam artık ttnet e de.
    Acaba bu hızı ben kendim düşürebilir miyim modem den ya da ağ ayarlarından. Yine eskisi gibi 1 megabit olmasını istiyorum hızın. Yoksa ayın 23 ü bugün kotam 4,2 gigabyte olmuş hiç bir şey yapmamamıza rağmenn. Bir de birşeyler yapsak hiç başa çıkamıcaz. Mümkünse böyle bir şey açık bir şekilde bilgilendirebilirler mi beni =) =) =)

• hiç bi problem yokkken internetım cok hızlı düşürmek ıstıyorum dıenide ilk defa goruyorum :) neyse ben yardımcı olmaya calısayım.

http://dmt.mhilfe.de/

bu adresdeki DMT v8.07 indir USRobotics 9107/9108 desteklıyor senınkını destekler mi bilmem indirdikten sonra şu konudan devam edersin..snr margin yükseltceksın ınternetın yavaslıcak >http://forum.donanimhaber.com/m_38980870/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38980870

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

U.S Robotics kablolu bir modemim var. Kotalı internet kullanıyorum. Babam 24 ay taahhüt imzalamış böyle ucuz olur ilerde kapatsak bile nasıl olsa aynı parayı verecektik diye. 1 megabit 4 gigabyte kotalı kullanıyorduk. İlk altı ay 9,90 lira paketine geçmemiz için 8 megabit e çıkarmaları gerekiyormuş hızı. TTNET bilmiyorum yapmış bişeyler hiç beklemiyordum ama çok güzel hız değerleri alıyorum. 8 megabit limitsiz kullansam bu hızı alamıcağımdan da eminim. Ama hesaplarıma göre 7 megabit hızla 4 gigabyte kota birbuçuk saat gibi bir sürede sürekli download yaparsan doluyor. Adamlar nasıl para kazanacığını bilior. EEE para kazanamıyorlar zavallılar ne yapsınlar. Neyse laf sokmıcam artık ttnet e de.
    Acaba bu hızı ben kendim düşürebilir miyim modem den ya da ağ ayarlarından. Yine eskisi gibi 1 megabit olmasını istiyorum hızın. Yoksa ayın 23 ü bugün kotam 4,2 gigabyte olmuş hiç bir şey yapmamamıza rağmenn. Bir de birşeyler yapsak hiç başa çıkamıcaz. Mümkünse böyle bir şey açık bir şekilde bilgilendirebilirler mi beni =) =) =)

• insanlar hızlandırmak ister hocam ben dahil sen yavaşlatıyorsun pek anlayamadım neden öyle yapmak istedigini..
  • Bizler internetimizin yavaşlığından şikayet ederken, kimileri de hızlı olmasından şikayetçi.İnsanları anlamak zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkersonmez -- 23 Nisan 2010; 21:40:29 >
  • Adam açıklama yapmış hala anlamak zor diyorsunuz ne yapsın adam 1.30 saatte kotayı geçip para kazığımı yesin ?
  • vay be bu ne hız
    ah o baglantıları bıde bız gorsek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 24 Nisan 2010; 14:50:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kotalı internet kullanıyosan hızı ne yapacaksın ki? 3G hızlı diyorlar. Hepsinin kotası var. Forumda gezerseniz superonline 10 mbps sınırsızdan ttnet 1 mbps sınırsıza geçen çok kişiye şait olabilirsiniz =) =) =) =)
  • NetLimiter programı bildiğim kadarıyla upload hızını düşürüyor ancak download'ı düşürüp düşürmediğini bilmiyorum. Düz mantıktan gidecek olursak upload'a sınırlama getirebilen bir program download hızını da sınırlaması gerekir diye düşünüyorum. Bu programı bi incele istersen
  • Vay anasını be. Seninki farklı bi durummuş gerçi ama yine de garip geldi.
  • evet ben NEtlimitter kullanıyorum.. alalnının en iyisi bence..

istersen tamamen bi sınır koyaiblirsin download hızına istersen de program bazlı koyabilirsin.. senin seçimine kalmış.... kullan onu derim
  • ben de sekizlik sınırlı ullanıyorum kotayı fazlasıyla aştığım halde hızımda herhangi bir azalma olmuyor bugün saniyede 2 küsür mb dosya çekiyodum ttnet arada kıyak geçiyo sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.