Şimdi Ara

İnterneti sınırsız yapacağım ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetimi sınırsız yapacağım.Telefon üzerinden sınırsız yaptırabilirmiyim ?
    Ayrıca hangi bilgileri istiyorlar sınırsız yapmak için ?
    Unutmadan bu ayda dahil tüm faturalar ödenmiş.Yani bugünden itibaren sınırsız olarak kullanabilirmiyim interneti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekSuçuYorumYapmak -- 23 Nisan 2010; 11:29:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TekSuçuYorumYapmak
    Arkadaşlar internetimi sınırsız yapacağım.Telefon üzerinden sınırsız yaptırabilirmiyim ?

tel. üzerinden oluyomu? Oluyosa hemen yaptırayım babam evde yokken
  • ttnet online işlem merkezinden yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekSuçuYorumYapmak

Arkadaşlar internetimi sınırsız yapacağım.Telefon üzerinden sınırsız yaptırabilirmiyim ?
    Unutmadan bu ayda dahil tüm faturalar ödenmiş.Yani bugünden itibaren sınırsız olarak kullanabilirmiyim interneti ?

ttnet.com.tr den online yaptırabilirsin.
  • Telefondan yapmak istiyorum arkadaşlar.
  • yapabiliriyorsun son fatura değerini filan bilmen gerek ama
  • ttnet 444 0 375 i arayip konusmalardan sonra 3 tusuna basarak(kullanici islemleri zirt pirt diyor) ordan seni yetkili kisiye bagliyolar iste. hat sahibinin onayi telefon no su felan lazim.ondan sonra diyeceksin iste ben internetini sınırsız yaptirmak istiyorum.hat sahibi ni cagiriraaksin sen ya da annen baban iste onlarin onayi lazim onaylattiktan sonra modemin kablosunu cek tak adaptor yani oldu sana sinirsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.