Şimdi Ara

İnterneti Sınırlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar;bugün turkcell faturalıya geçtim.Aylık internet paketim bittiği zaman veriyi kapatabilecek veya bana uyarı vericek bir program varmı yada telefondan programsız yapabiliyormuyuz?Telefon modeli iphone 5 bu arada.Nokia da kolayca kota sınırını ayarlıyordum ama bunda yapamadım.Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metsuke -- 11 Mart 2013; 19:18:09 >

• Ayarlar-genel-hücresel e gir hücresel veri ve 3g kapat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Ayarlar-genel-hücresel e gir hücresel veri ve 3g kapat

Öyle demek istememiş,

Örn 1 gb kotası var, 1 gb hepsini kullanınca otomatik olarak hücresel veriyi kapatması için bi tweak arıyor.

Doğru mu anladım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metsuke

Merhaba Arkadaşlar;bugün turkcell faturalıya geçtim.Aylık internet paketim bittiği zaman veriyi kapatabilecek veya bana uyarı vericek bir program varmı yada telefondan programsız yapabiliyormuyuz?Telefon modeli iphone 5 bu arada.Nokia da kolayca kota sınırını ayarlıyordum ama bunda yapamadım.Yardımcı olursanız sevinirim

turkcell'e geçtiysen online hizmetleri yükleyip kotayı takip edebilirsin. Bir de hesap kesim günün ayarlar>genel>kullanım kısmından sıfırlama yapıp oradan da kontrol edebilirsin. Sorunun esas cevabına geirsek o tip uygulamalar var ama ben çok faydasını görmedim. 1-2 uygulama yüklemiştim aynı şekil.
  • Teşekkürler hocam.Yalnız öğrenmek istediğim şu;benim aylık 500 mb internetim var,bu interneti aşmamak için 500 mb doldurğumda otomatik veriyi kapatma veya bittiğine dair uyarı vermesiyle ilgili.Yani ben 500 sınırını yazıcam,bittiğinde beni bilgilendircek veya kapatıcak kendi.Anladım arkadaşlar o zaman samsung ve nokia daki gibi iphone'da kolayca çözemiyoruz işi.O kötü oldu,sürekli netimi takip etmem lazım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metsuke -- 11 Mart 2013; 19:23:47 >
  • Yaklaşık olarak kullandığım 7-8 data programından tek data usage bildirim verdi.Benim gibi acemi arkadaşlar için yazmak istedim.Turkcell'in online işlemleri veya mesajlar alınan raporlarda son 6 saati dahil etmedikleri için kota aşımına gitme riski büyük bilhassa 300-500 mb gibi sınırlı kotaya sahip olanlarda.
  • Data usage işinize yaratabilir.
    https://itunes.apple.com/tr/app/data-usage/id386950560?l=tr&mt=8
    Şuan bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet portları mı engelliyor ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.