Şimdi Ara

internete giriyorum ama hiçbir linkten indirme yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
27.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun bağlantımda bir sorun yok surf yapabiliyorum ama hiç bir yerden indirme yapamıyorum 3-4 mb iniyor öyle kalıyor gerisi inmiyor internet üzerinden radyo açıyorum 2-3 dakika sonra kopuyor hemen sayfayı yeniliyorum radyo çalıyor sanki 2-3 dakikada bir saliselik kopmalar oluyor gibi modemi değiştirdim bilgisayarı 2-3 farklı virüs programı ile tarattırdım makine temiz hiçbirşey çıkmadı flasget jdownloader firefox denemediğim bişey kalmadı sorun ne 3 4 gündür kafayı yemek üzereyim yapmadığım bir format kaldı ama pc de sorun yok gibi sistem ep 45 ds3l Q 6600 modem airties rt 104

• virüsler
    hat sorunu vs. vs.

Bilmiyorum temiz bir formattan zarar gelmez kanısındayım.
  • Denemediğin bir şeyler kalmış... Şöyle ki:

a) Hattan modeme gelen telefon kablosunu değiştirmek
    b) Kablolu bağlanıyorsan ethernet kablosunu değiştirmek
    c) Kablosuz bağlanıyorsan kablosuz bağdaştırıcı aygıtını sınamak (kabloyla bağlanmayı dene sorun ortadan kalkarsa nedeni kablosuz bağlantıdaki bir sorun olabilir)
    d) ADSL hizmetindeki bir aksalığa karşı arıza bildiriminde bulunmak (TT ADSL destek hattını arayıp arıza bildiriminde bulun)
    e) Bağlantı test yazılımları ve internet siteleri ile bağlantı hızını ve sürekliliğini test etmek

Buları dene, düzelmezse görüşelim tekrar.
  • yazdıklarının hepsini denedim modemim kablolu bütün kabloları değiştirdim ama nafile netloaddan 200 mb lık bir dosya indirip deneyeyim dedim 122 mb indikten sonra yine takıldı indiriyo görünüyor ama 122 hiç değişmiyor şaşırdım kaldım bu arada bu kopmalarda modemdeki ışıklar sönmüyor sinyaller normal görünüyor 3-4 gün öncesine kadar hiç kopma sorunum yoktu işin içinden çıkamadım net gayet hızlı
  • Bu kesinlikle virüs geçenlerde banada oldu sistem geri yüklemeyi dene antivürüs taraması.
    internet hattında bi problem varmış gibi gözüküyor baştan ama bu bi virüs indirmeleri güncelleştirmeri engeller antivürüsü internet bağlantısını engellemeye çalışır vs serjinin oraya bi log gönderirsen olay çözülebilir belki!
  • ttneten kaynaklı bu sırlar böle ne apalım dayanacaz arkadaşlar
  • arkadaşlar nihayet sorunu çözdüm kaspersky kurdum tarattırdım ve 7 adet truva yakaladı imha etti ve bütün sorunlar çözüldü inanılır gibi değil neler yapabiliyor bu virüsler etkili bir koruma programı şart bu arada 3 4 hatırı sayılır virüs programı bu 7 adet virüsü yakalayamadı aklınızda bulunsun kaspersky ama sistemi biraz kasıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    krdes dedigini yapamıyorum cunku wıfı ile baglanıyorum ayrıca win8 oldugundan dolayı her zaman windowsu etkınlestır cıkıo o zamndan berı gıremıyorum ve etkınlestırme yapamıyorum. neden bılmıyorum ama olmuyo kafayı yıcem bı yardım edın. indirmenin sonuna gelıo basarısız oldu dıyor mp3 indiriyorum basta calıo sonra ses gıdıyor @thunderwatcher
  • Genesis78 G kullanıcısına yanıt
    kaspersky nasıl bısey ınternete yazdım vırs programı deıl galıba
    @Genesis78
  • Şuan aynı sorunu yaşıyorum nasıl giderdiniz.Kaspersky hangi sürümü ile düzelttiniz.
  • aynı sorun bende de var sabahtan beri denemediğim şey kalmadı .

Rahat rahat internette gezebiliyorum ama en ufak dosyayı bile tarayıcı vasıtası ile indiremiyorum .

İndirme başladıktan bir kaç saniye sonra duruyor. Birkaç browser ile birden denedim ama olmuyor. Aynı şeyler dizi siteleri ve youtube için de geçerli. Birkaç saniyeden sonra o da duruyor.

Cevaplar gelmeden yazayım ;

- Bağlantı hızımda sorun yok testlerde sürekli 7-8 Mbit çıkıyor.
    - Virüs taraması yaptım temiz.
    - CC cleaner ile geçmiş ve cockieleri sildim
    - DNS değiştirdim ayrıyetten hotspot elite vpn kullanıyorum o da işe yaramadı.
    - Genelde opera browser kullanıyorum.

Dünden beri internette sorunla alakalı arama yapıyorum ama somut birşey bulamadım .
    Bu arada flashplayer'ı güncellemeya çalışıyorum o da her seferinde %38'de takılıp kalıyor bağlantı yok diyor.

Format atmak istemiyorum bilgisayarım çok karışık toparlamam çok zor.

Bunlara ek olarak laptopumda hiç bir sorun yok yani sorun bağlantı değil. Bir çok virüs programıyla taradım hiç birinde virüs çıkmadı . Win 8.1 kullanıyorum

• aynı sorun bende de var sabahtan beri denemediğim şey kalmadı .

Rahat rahat internette gezebiliyorum ama en ufak dosyayı bile tarayıcı vasıtası ile indiremiyorum .

İndirme başladıktan bir kaç saniye sonra duruyor. Birkaç browser ile birden denedim ama olmuyor. Aynı şeyler dizi siteleri ve youtube için de geçerli. Birkaç saniyeden sonra o da duruyor.

Cevaplar gelmeden yazayım ;

- Bağlantı hızımda sorun yok testlerde sürekli 7-8 Mbit çıkıyor.
    - Virüs taraması yaptım temiz.
    - CC cleaner ile geçmiş ve cockieleri sildim
    - DNS değiştirdim ayrıyetten hotspot elite vpn kullanıyorum o da işe yaramadı.
    - Genelde opera browser kullanıyorum.

Dünden beri internette sorunla alakalı arama yapıyorum ama somut birşey bulamadım .
    Bu arada flashplayer'ı güncellemeya çalışıyorum o da her seferinde %38'de takılıp kalıyor bağlantı yok diyor.

Format atmak istemiyorum bilgisayarım çok karışık toparlamam çok zor.

Bunlara ek olarak laptopumda hiç bir sorun yok yani sorun bağlantı değil. Bir çok virüs programıyla taradım hiç birinde virüs çıkmadı . Win 8.1 kullanıyorum

Arkadaşlar biri yardım etsin lütfen win 8.1 i kurduktan sonra bu sorunla karşılaştım ve işin içinden çıkamadım....

• Genesis78 G kullanıcısına yanıt
    Hocam nerhaba, internetteki indirme sorunu hakkında yazmıştım. Sizin bu sorunu yaşayalı baya olmuş ama brnde de aynı problem var. Çözüm bulmuş muydunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.