Şimdi Ara

İnternet üzerinden ekran kartı satın almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kredi kartı olmayan fakat parası olan biri Nasıl sinerji nova vs... Gibi yerlerden alışveriş yapabilir ben herşeyi nakit alan biriyim kartım yok .. Fikirlere açığım Msi GTX 1060 almak istiyorum ne yazıkki vatanda kazık Asus strix var 1530 tl ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    kredi kartına gerek yok, siparişi verdikten sonra internet bankacılığından veya atm'den verilen hesaplardan birine alışveriş tutarı kadar havale yaparak satın alabilirsin. Tüm alışveriş sitelerinde havale ile ödeme var. Genellikle kk limite takıldığından dolayı olmak da zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

kredi kartına gerek yok, siparişi verdikten sonra internet bankacılığından veya atm'den verilen hesaplardan birine alışveriş tutarı kadar havale yaparak satın alabilirsin. Tüm alışveriş sitelerinde havale ile ödeme var. Genellikle kk limite takıldığından dolayı olmak da zorunda.

Peki bu sitelerden hangisi güvenilir bunların garanti durumu Nasıl distribütörümü yoksa Türkiye garantilimi misal Asus türkiye

• Sinerji Nova iyidir. İnventus var ama biraz tuzlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hocam ininal gibi nakit kartlar alarak internetten alışveriş yapabilirsiniz paypa türkiyeden çekilmeseydi paypal nakit önerecektim ama ininalı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wung-Zhu

Hocam ininal gibi nakit kartlar alarak internetten alışveriş yapabilirsiniz paypa türkiyeden çekilmeseydi paypal nakit önerecektim ama ininalı tavsiye ederim.

İninal kartım var lakin 1400 tl ona yüklenirmi bro

• Havale veya EFT yaparak alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı ile Fon Almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.