Şimdi Ara

İnternet Üyeliğim Yok ama İnternetim Var, Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Geçen hafta 3 aylık yalın yazlık internete başvuru yaptım TTNET bayisinden, daha sonra arayan soran olmayınca modemi kurayım bekleyeyim dedim. Modemi taktım, takar takmaz 1mbit bir internet geldi. TTNET'i aradım ''henüz üyeliğiniz yok'' dediler, ''üyelik başvurusu yaptığınız bayiye gidin'' dediler.

    Modem Dsmart'ın verdiği D-Link N150 ADSL2+ modem, geçen yaz bu modemi ben İstanbul'da kardeşimin evinde kullandım Dsmart internet ile, bu bilgisayarda da modem kurulumunu yaptım. Bu yaz ise Bursa'dayım ve durum bu :)

    Şimdi benim merak ettiğim şeyler; modem kurulumunu hiç yapmadım sadece kabloları bağladım, bu nasıl oluyor ? Diğeri ise eğer sistemde üyeliğim yoksa bu internet nereden çıktı ?

    Sizce ne yapmalıyım ? İnterneti kullanmayı kesmeli miyim adamlar gelene kadar ? Yada ne tavsiye edersiniz, böyle bir şeyle daha önce karşılaştınız mı, duydunuz mu ?







  • Capt. Awesome kullanıcısına yanıt
    Önce bi sorun yinede sonra siz onlara geçirdim derken faturada onlar size geçirmesin
    Niye böyle diyorum çünkü bir arkadaşımın başına gelmişti başvuru yaptı ertesi gün net geldi ama ona 16mbps gelmişti neyse sonra ekstra Kullanım diye bşy Yaptılar fatura 59 du 79 ödedi , yinede siz böyle ayak üstü orda ki elemana bir sorun ama ağzından laf ALIN biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla kullandığın kadar öde gibi bir internet paketi yok, ee adına faturada gelmiyor ama bağlantı var
  • Geçen sene bende yazlık almıştım, 2 ay sonunda fatura kesiliyor evet, ama görevli yine internet bağlantısı olur, kullandığınız gün kadar ödersin demişti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dediğin doğru olabilir dostum :) neyse bir kaç gün daha kullanayım bari hat gelene kadar.

    Lakin neden ttnet'i aradığımda hiç bir bilgi olmuyor hakkımda, bugün yine aradım kadın çıkmış ''3g modem kullanıyorsunuz'' diyor :) ''adsl modem'' diyorum o zaman da beni ttnet 3g hattına aktarıyor, ben de doğal olarak teli kapatıyorum :)

    Günlük 3 liraymış, 6gb kotası var ve kotayı geçince hız 256'ya düşüyor lakin 6'yı ilk gün geçmiştim hız hala 1. TTnet çalışanı bana yazlık internet bitince hattınız otomatik dondurulur dedi ama ttnet sitesine bakınca orada hattınız otomatik kapatılır yazıyor.

    Kafam allak bullak oldu yemin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.