Şimdi Ara

internet(telefon prizi) yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 katlı evde ttnet internet bağlantımı evin girişindeki kutuda gösterdi (2 uç) ve gitti modemi kurdum bağlandım fakat modemi 2. kattaki prizden modeme bağlamak istiyorum.
    Bir prizi açtığımda 4 vidalı giriş gördüm muhtemelen 2 giriş ve 2 çıkış(aktarma). kutuda yaklaşık 16 kablo var sağdan 8 solda 8 geliyor (4 beyaz - 2 turuncu - 2 mavi - 2 kırmızı siyah yeşil) bir kırmızı ve bir mavi internet hattım.
    İşin mantığını bilen duyan yardım etsin :( kutudaki kabloları nasıl ayırmam lazım ve prize bağlantıyı nasıl yapıp deneyeceğim?

• arenasss kullanıcısına yanıt
    En basiti bir telefonu bağlayıp kontrol et telefon hangi kabloda çalışıyor ise modeme onları bağlayacaksın. Yada elektrikçi çağırıp yaptıracaksın

Not: Üst katta duvarda telefon için monte edilmiş priz yok mu? Genelde üst kata giden telefon hattının kablo renkleri alt kattaki renklerle aynıdır, denemeye önce onlardan başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 10 Eylül 2014; 23:23:39 >
  • Yalın internet :) Telefon hiçbir işe yaramıyor. modemle denemeye çalıştım ama okadar çok ihtimal var ki. kutudaki kabloları sağlı sollu mu yoksa aynı yoldan 2 şer ikişer mi yoksa 2 sini birleştirip ki kutuda birleştirmişler 4 er mi denesem bilemedim :) kutudaki kadar kabloda prizlerde var :)))
  • arenasss kullanıcısına yanıt
    Ben normal Adsl internet bağlantısı için yazdım, yalın internet bağlantısı hakkında bilgi sahibi değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.