Şimdi Ara

İnternet sorunum için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iki gündür bazı sitelere mesela dizi izleyebileceğim sitelere giremiyorum ve bunun yanı sıra playstation üzerinden ps network'e de bağlanamıyorum. Ttnet kullanıyorum.
    Donanımhaber veya diğer sitelerde bir sorun yaşamıyorum ancak dediğim gibi dizi izleyebileceğim siteler açılmıyor sadece zenmate ile girebiliyorum.

Bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • Denedim ama yine aynı sorun devam ediyor.
  • Bu sorun bazen modeme asiri yuklenmekten oluyor bircok cihaz bagli ve modemde dsl kablosunu ve splinterde ayni sekilde rj11 kablolarini cikar tak ve modemi kapat ac buyuk ihtimalle sorun cozuluyor mesala arada bendede oluyordu videoyu 240p de izletmiyordi ama downloadi 6000 ile yapiyordi ole yapinca 4k acip banamisin demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteke31 -- 8 Temmuz 2016; 16:45:21 >

Orijinalden alıntı: Anteke31

Bu sorun bazen modeme asiri yuklenmekten oluyor bircok cihaz bagli ve modemde dsl kablosunu ve splinterde ayni sekilde rj11 kablolarini cikar tak ve modemi kapat ac buyuk ihtimalle sorun cozuluyor mesala arada bendede oluyordu videoyu 240p de izletmiyordi ama downloadi 6000 ile yapiyordi ole yapinca 4k acip banamisin demiyor

Dediklerini yaptım düzeldi çok teşekkürler.

Orijinalden alıntı: İchimatsu

quote:

Orijinalden alıntı: Anteke31

Bu sorun bazen modeme asiri yuklenmekten oluyor bircok cihaz bagli ve modemde dsl kablosunu ve splinterde ayni sekilde rj11 kablolarini cikar tak ve modemi kapat ac buyuk ihtimalle sorun cozuluyor mesala arada bendede oluyordu videoyu 240p de izletmiyordi ama downloadi 6000 ile yapiyordi ole yapinca 4k acip banamisin demiyor

Dediklerini yaptım düzeldi çok teşekkürler.

Onemli degil kardesim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.