Şimdi Ara

İnternet sitesi editörlüğü maaşı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce 2 yerde internet editörlüğü yapmışlığım var. Geçenlerde İstanbul Avrupa yakasında yer alan bir internet sitesi ilanına başvurdum ve görüşmeye gittim. Bana sordular ne kadar istediğimi ve aklımdaki miktarı kabul ettiler. İnternet editörlüğü yapanlar var mı aranızda veya bir arkadaşı bu işi yapan? Ne civarda piyasa şu anda? Net maaş + yemek + yol vs durumları nedir bilgi verecek olan varsa sevinirim...

• sen ne kadar istedin ki ?
  • Ben ne istediğimi yazmıcam çünkü gelen geçen sübyanlar iyidir, sonra zam istersin, çalışmıyosan gir boşta durmaktan iyidir gibi yorumlar yapıyor arkadaşım. Her işin bir piyasası bir ortalaması var. Ben de bu işte çalışan veya yakın bir arkadaşı çalışan insanlardan yardım almak istedim o yüzden soruyorum...
  • r10 üyeliğiniz varsa orada sormanız daha mantıklı olabilir. Yani daha fazla bu işle ilgilenen kişileri bulmanız açısından.
  • arkadaş kesin 800-1500 tl arası maaş teklif etmişdir onlarda hemen kabul etmişdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim ben de bu konunun cevabını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

arkadaş kesin 800-1500 tl arası maaş teklif etmişdir onlarda hemen kabul etmişdir

Bu editörlük piyasasını bilerek mi yazdın yoksa en fazla bu kadar, en az bu kadar verirler mantığıyla bilgin olmadan mı yazdın merak ettim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web sitesi maliyeti hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir ilan gördüm. Şirketin neresi olduğunu kesiyorum sadece miktarı görün diye yazıyorum. "...Şirinevler veya Beylikdüzü şubelerinde çalışacak Editörler Aranmaktadır. Maaş 1040 TL + Yemek..."

1040 nedir ya? Neye göre 1040? Niye 1000- veya 1100 değil? 1045 deseydiler bari. Komedi.
  • Güncel arkadaşlar, konu hakkında bilgisi olan?
  • Günceldir... Koca sitede yok mu hiç internet editörlüğü yapan?
  • Konu günceldiir. İnternet editörlüğü yapmış bir arkadaş aranıyor bilgi verecek...
  • 1.350 tl + 150 tl iş prim ile anlaşmıştım ben bir yer ile sosyal haklar da mevcut tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih.son

1.350 tl + 150 tl iş prim ile anlaşmıştım ben bir yer ile sosyal haklar da mevcut tabi

dostum haber sitesi miydi anlaştığın yer ne tarz bi siteydi?

bir de bu söylediklerinden ayrı olarak yol ve yemek parası da ödediler mi?
  • Yol + Yemek onlardan

İnternet Haber sitesi yönettim kardeşim günde 50 haber falan ekliyordum , kızlar vardı onları yönetiyordum bir yandanda.

Ki ayrıca altımda da araba vermişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih.son

Yol + Yemek onlardan

İnternet Haber sitesi yönettim kardeşim günde 50 haber falan ekliyordum , kızlar vardı onları yönetiyordum bir yandanda.

Ki ayrıca altımda da araba vermişlerdi.

Baş editördün yani anladım kardeşim. Nerde istanbulda mı ve ne zaman alıyodun bu parayı? Çünkü benim hala aklımda 2-3 sene önceki para var çünkü o zamandan beri
    yapmıyorum bu işi?

Bir de şu prim işini açıklarsan sevinirim. Şirketin karına veya reklam gelirine göre 1350+ o kadar miktar mı alıyodun?
  • Kardeşim şöyle bir olay var ,
    1.350 TL maaş
    150 TL iş performansı için ikramiye diyeyim
    Yaptığın her proje için Proje tutarından kazanılan paranın 1/2 'si

Yani yaklaşık aylık
    1.350+150 TL + 2.500 TL = 4000 TL ye geliyordu.

Edit : İstanbul'da değil Bursa 'da yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih.son -- 4 Ekim 2012; 23:48:52 >
  • İstanbul'da bir internet sitesinde editörlük maaşı ortalaması net 1200-1300 TL civarında sanırım. Bu kadar kalabalık bir forumda sadece bir editör arkadaş bulabildik buraya yazan, ilginç...
  • Benim amca oğlu var daha önceden evde internet editörlüğü yapıyordu Cüneyt Özdemir'in bir haber sitesinde yanılmıyorsam 1500 + sigortası ödeniyordu.

Tabi daha önceden de haber sunuculuğu filan yapıyordu Akdeniz TV de ayrıca Tiyatro yönetmenliğide cabası Son olarakta fizik hocalığı var özel dersde verdiği oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 5 Ekim 2012; 12:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Benim amca oğlu var daha önceden evde internet editörlüğü yapıyordu Cüneyt Özdemir'in bir haber sitesinde yanılmıyorsam 1500 + sigortası ödeniyordu.

Tabi daha önceden de haber sunuculuğu filan yapıyordu Akdeniz TV de ayrıca Tiyatro yönetmenliğide cabası Son olarakta fizik hocalığı var özel dersde verdiği oluyor

Cüneyt Özdemir'in haber sitesi derken? Cnn Türk'te editördü demek istedin sanırım? Bir de ne zaman alıyordu bu parayı. Sonuçta 3 sene önceki 1500, şimdi 1600-1700 yapar mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: batistuta83

quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Benim amca oğlu var daha önceden evde internet editörlüğü yapıyordu Cüneyt Özdemir'in bir haber sitesinde yanılmıyorsam 1500 + sigortası ödeniyordu.

Cüneyt Özdemir'in haber sitesi derken? Cnn Türk'te editördü demek istedin sanırım? Bir de ne zaman alıyordu bu parayı. Sonuçta 3 sene önceki 1500, şimdi 1600-1700 yapar mesela.

1 yıl önceydi ve CNN Türk'ü kastetmedim ben.Dipnot TV diye haber şirketi var Cüneyt Özdemir'in onu kastettim. Zaten sırf o işten dolayı boyun fıtığı rahatsızlığına yakalanıp editörlüğü bıraktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 5 Ekim 2012; 14:30:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.