Şimdi Ara

internet paylasımı hakkında bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler modemım tek portlu ve ben bunu svıcle 5 e böldum 1. cıkısından ben 2. cıkısından karsı partmandakı arkadasıma cektık, bı ust komsusu benden hat ıstedı, ama ben ıkı kablo cekmek ıstemıyorum dıkkat cekmemesı ıcın, arkadasıma cekmıs oldugum hattın ucunada svıc baglasak o partmandakı 2-3 kısı nete gırebılırmı sızce

LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • özur dılerım ama cevabı hemen beklıyordum lutfen seref..lık yapma sevgılı emre kardesım trt1'e cıktın dıye neyse

tanıdıgın bı ps cı var mı ? lazım da
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • akın olur da hız yarı yarıya duser tek kabloya giden iletim 2 ye boluncegi icin azalır...en iyisi bir kablo daha cek..
    TTnet de calısanlar bak interneti paylasıyomus kendi agızla itiraf etti .. kanıt sayılır ...
    ip den yerini bulabilrisiniz yada adresini Pm den atarım isteyene...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERBOX hakkında bir soru??
    6 yıl önce açıldı
    Sınırlı adsl hakkında bir soru
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.