Şimdi Ara

modem olarak ne almalıyım...yardımlaşma konusu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz daha önce iss olarak kablonet kullanıyorduk ve süresi bitti iptal edildi..şimdi 2 veya 3 ay icerisinde bize fiber altyapı yapılacak ..

evde şuan kablonet kablosu kurulu birde telefon hattı kurulu.

ben turknet düşünüyorum 3 ay sonra 100 den 1000 e cıkartıp kullanırım diye aynı fiyata...

turknet ise eve kablo cekmeliyim geldi öyle dediler vdsl 2 modem almamı söylediler ..3 kat...

sizce nasıl bir modem almalıyım ?

3 kat kablo nasıl bir kablo ne kadara çektiririm?

• Sizin orada Fiber altyapıyı kim düşüyor? Türk Telekom altyapısı ile Türknet kullanırsanız alacağınız (fiber bile olsa) 100 mbit olacak. 200-500-1000 mbps hızları altyapı sahibi veriyor. Buna göre karar verin.

DSL altyapıda, bina altındaki ankastre sonrası sorumluluk size(ve binada oturanlara) ait. Ankastreden 2 uç etiketleyip bırakırlar. Elektrikçi çağırıp evinize kadar kablo çektirirsiniz, ne kadar çekilir bilemiyorum.

Fiber altyapı için kapınıza kadar Fiber kablo çekilecek. Fiberden sonra Dsl için çekilen bakır kabloyu bir daha kullanmayacaksınız.

Dsl için 2. Elden 1000 TL altı, wifi 5 destekli bir ürün bakabilirsiniz. Tplink vr300, zte H168A bunlar olabilir. Fiber için router iss tarafından veriliyor. Baktınız ihtiyacı karşılamadı, haricen router veya mesh sistem bakarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.