Şimdi Ara

İnternet Olmasına Rağmen Bazen Sitelere Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet Olmasına Rağmen Bazen Sitelere Giremiyorum

Arkadaşlar bazen çoğu zaman internet olmasına rağmen sitelere giriş yapamıyorum , internet yok gibi hata veriyor...

Fakat sorun şuki internet var çünkü o arada msn,skype yada herhangi bir online oyundaysam kesinti yaşamıyorum .. Fakat sitelere girişlerde yaşıyorum lütfen yardım edin

• DNS ayarlarınızı Open DNS e ayarlayın;

Bazen dns değişiklikleri bu tür sorunlara neden olabiliyor.

208.67.222.222

208.67.220.220

Eğer düzelmez ise ağ bağlantılarımı onar dediğinizde sorun beliriyor mu?

Zararlı yazılımlar veya bazı çerezler neden olabiliyor hem combofix ile hemde ''Your Uninstaller'' adlı yazılımla internet geçmişinizi ,çerezleri vs izleri silin derim ve yeniden deneyin.
  • @makedonn arkadaşımın yanı sıra

Türk telekom dns (tavsiye edilen) : 195.175.39.39
    195.175.39.40

Google Dns : 8.8.8.8
    8.8.4.4

modeminde internet linki yanıyormu ? ayrıca antivirus yada internet security programlarınızı kontrol ettinizmi ?
  • Hmm evet ışık yanıyor ...Zaten internet varda sitelerde gezinemiyorm..Kaspersky Antivirüs 2010 Var .. Kapalı olsada aynı hata ..
  • Aynı sorun şuan ben de var, babam salonda otururken rahat rahat sörf yapabiliyor ama ben hiç birşey yapamıyorum sadece msn vb şeylerde sorun yaşamıyorum, makinaya reset atıyorum modemi kapatıp açıyorum yaklaşık 1 dakika içinde hiç biryere giremiyorum şuan, güvenli mod gibi birşey de açtım windowsu ama şuan birşey yok normal windowsa dönünce tekrar aynısı olacak büyük bir ihtimal ben ne yapabilirim?
  • BU YAZILIM ile bilgisayarınızda gerçekleşen o anki tüm bağlantıları görebilir, bağlantı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir,
  • Bağlantı var ama yinede bir deniyim programı ..

Yanlız pc win7 hata veriyor program :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 5 Mayıs 2010; 10:46:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bazı sitelere giremiyorum
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_

Bağlantı var ama yinede bir deniyim programı ..

Yanlız pc win7 hata veriyor program :S

Başlat \ cmd \ enter
    netstat -v yazarak durum bilgisi alabilirsin.
  • aynı hata bende de vardı modemden kaynaklanacağını düşünüyordum ama abim laptopundan internete girince böyle bir problem kalmadı. sorun büyük olasılıkla bilgisayardaki yazılımlarla alakalı
  • bende de son zamanlarda buna benzer bir sorun var. siteye giremiyorum fakat bikaç 'yenile'den sonra giriyor. Çoğu sitede aynı durum. fazla sorun olmasada sinir bozucu.
  • başlat - çalıştır - sırayla bunları yaıp enter'a basın.

regsvr32 Shdocvw.dll
    regsvr32 Oleaut32.dll
    regsvr32 Actxprxy.dll
    regsvr32 Mshtml.dll
    regsvr32 Urlmon.dll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.