Selamlar, sadece numaramı taşıyıp hattın aktif kalmasını istiyorum. Faturalı veya faturasız bir seçenek de olabilir. Whatsapp in aktif kalması önemli sadece. Alabileceğim en uygun hat nedir? |
İnternet Olmasa da Olur - En Ucuz Hat

-
-
pttcell cazip 1gb tarifesi - faturalı - pttcell
PTTCell Cazip 1GB Tarifesi - Faturalı - PTTCellhttps://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler/pttcell-cazip-1-gb-tarifesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Netgsm şu an geçişler açık değil, olsaydı 43 liraydı sanırım en düşük tarife. Bence en iyi bimcell, paketsiz kullanım. 6 ayda yükleme yapılmazsa hat aramalara kapatılır, dışarıdan aranabilir. 9 ay yükleme yapılmazsa hat iptal edilir. Zaten aylık telsiz ücreti 15 lira, yılbaşından sonra 21 lira. 6-7 ayda bir yükleme yaparak hat aktif kalır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcelle gidiyorsun, rahat tarifelerin en ucuzunu tekrarsız olacak şekilde alıyorsun. 1 ay o paketin ücretini ödeyip kullanıyorsun, tekrarsız olduğu için sonraki ay yenilenmiyor boş paket ve 0 TL oluyor. sadece TKÜ ücreti çıkıyor. otomatik ödemeye verip onu da unutuyorsun.
Bu benim rahat hatlardan biri. sadece TKÜ veriyorum.
sanırım numara taşımaya en ucuz rahat paket bu 280 TLwww.turkcell.com.tr
Turkcell Rahat Süper Star 2000 DK Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-super-star-2000-dk-paketi-mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 15 Kasım 2024; 0:39:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bazı aylarda neden 10 kuruş fazla tkü kesmişler sebep ne acaba hiç sordunuz mu milyonlarca kişiden böyle 10 kuruş kestiklerini düşününce bu işin sonu nereye varır
Düzeltme: 14.94 yerine düz 14.90 kesmişler sonra aradaki kusüratı yuvarlayıp 15 kesmişler bugüne kadar hiç faturalı hat kullanmadığım için biraz yabancıyım konuya bizim ön ödemeli de her ay 14.94 kesiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 15 Kasım 2024; 11:36:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücret 14,94 TL
Küsuratını 15 TL ye tamamlayarak kesmişler .
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Ücret 14,94 TL
Küsuratını 15 TL ye tamamlayarak kesmişler .
Sonrdan farkına vardım mesajımı editledim
Turkcell Rahata geçip paketsiz kullan. Sadece her ay 15TL (sene başı 22TL civarına zam yiyecek) telsiz vergisini fatura olarak ödersin.
şuan netgsm, sıfır no satıyor ama sinyal durumlarından dolayı alsan da kullanamazsın. bimcell no ları da sıfır ise ona bakabilirsiniz.
-
Bimcell. Hiç uğraşma başka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Watsapp aktif kalması için(ileti alman için)
İnternet olması gerek deil mi yahu
Wifi den bağlıdır telefon yada pc de açıktır hat.
Benim yedek hattın WhatsApp açık ama hatta ne tl var ne paket. 5 ayda bir başka yere taşıyorum o kadar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- başka operatörden turkcell faturalı'ya geçiş
- hat taşıma süresi
- telsiz kullanım ücreti nedir
- en iyi operatör hangisi 2025
- turkcell dergilik
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell biz nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X