Taşınıyorum - Türk Telekom'dan SoL'e Geçmek
Selamlar, şu an oturduğum evde hem TT hem de SoL ün fiber altyapısı mevcut. TT ile devam ediyorum çünkü gerçek ip4 veriyorlar.
Yeni taşınacağım evde sadece SoL altyapısı var ve açıkcası çekincem çok. Daha önce CGNat deneyimi yaşamıştım ve evde sosyal medya akışlarında inanılmaz yavaşlama / videolar yüklenmeme problemleri vardı. Şu an aynı problemler devam ediyor mu? Bunları aşmak için herhangi bir yol var mı?
Taşınıyorum - Fiber'den VDSL'e Geçiş ve Taahhüt
Arkadaşlar yeni eve taşınıyorum. Şu an 500 mbit ile fiber kullanıyorum ve taahhüt bitimime 1 yıla yakın zaman var. Yeni geçeceğim evde ise fiber yok vdsl hizmeti var sadece. Acaba aynı hızı sağlayamadıkları için taahhütümü iptal edebiliyor muyum? Cayma bedeli olmadan.
Diğer bir sorum da, SoL altyapısı var. Yeni geçeceğim evde. Turk Telekom a dilekçe versem fiber gelme ihtimali nedir? Binada sadece 6 daire var ve hepsi yaşlı. Bireysel olarak dilekçe verebilirim.
İnternet Olmasa da Olur - En Ucuz Hat
Selamlar, sadece numaramı taşıyıp hattın aktif kalmasını istiyorum. Faturalı veya faturasız bir seçenek de olabilir. Whatsapp in aktif kalması önemli sadece.
Alabileceğim en uygun hat nedir?
FTTH Altyapıda Kablonet
Selamlar,
Şu an Superonline 1000 mbit kullanıyorum ama özellikle akşam saatlerinde sosyal medyada imajlar vs çok geç açılıyor. Hızımı kontrol ettiğimde her şey normal gibi gözükse de nedenini anlayamadığım bir yavaşlık oluyor. Bu nedenle Superonline'ı bırakmak istiyorum. Acaba Turk Telekom altyapısı ile bana 1000 mbit veriyor mu Uydunet?
- Ping değerleri nasıl?
- Onun dışında ilk 1-2 hafta deneyip iptal etme gibi bir seçenek olur mu?

FTTH Altyapıda Superonline mı Turk Telekom mu?
Selamlar,
Evimizde hem Superonline hem de Turk Telekom altyapısı var. Şu an Superonline 1000 mbit kullanıyorum ama özellikle akşam saatlerinde sosyal medyada imajlar vs çok geç açılıyor. Hızımı kontrol ettiğimde her şey normal gibi gözükse de nedenini anlayamadığım bir yavaşlık oluyor. Bu nedenle Superonline'ı bırakıp Turk Telekom'a geçmek istiyorum ama bu sorunum çözülecek mi emin değilim.
- Ping değerleri bu iki şirket arasında nasıl?
- Onun dışında ilk 1-2 hafta deneyip iptal etme gibi bir seçenek olur mu Turk Telekom tarafında?
OpenWRT ve Alternatif Router
Arkadaşlar OpenWRT kurabileceğim bir router önerisi var mı?
Fiber Altyapısı Olan Binaya Geçince Tahhütümü Bozabilir miyim?
Herkese selam, şu an oturduğum yerde docsis altyapısı ile 100mbit internet kullanıyorum. Adres değişikliği yapacağım. Yeni binada fiber altyapı varmış. Superonline fiber kullanmak istiyorum. Turksat aboneliğimin taahhütünü bozabiliyor muyum yoksa fiber altyapı üzerinden kullanmak zorunda mıyım?
Evde Polokart ve Fotoğraf Yazdırmak
Arkadaşlar selam, bu iş için kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz bir yazıcı var mı?
Canon Pixma G540 almak istiyorum: https://www.canon.com.tr/printers/pixma-g540//
Polokart için 350 gr kağıt kullanılıyormuş sanırım. 350 gr bandında kağıtlara bu yazıcı yazabilir mi veya alternatif ne olmalı?
Yanımda Kaç Telefon Getirebilirim?
Selamlar, yurtdışına çıkacağım. Gelirken iPhone alıp getirmek istiyorum. Maksimum kaç tane telefon getirebilirim? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Tanesi 2,12 TL
159 TL
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 611
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 356)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 222 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0