Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternete giremediğim için arıza kaydı açmıştım. Güncelleştirme çalışmaları olduğundan hatta kesilme olabileceğinden bahsettiler. Başka birinde daha böyle bir durum yaşandı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni fiyat ne olacak bilen var mı acaba? Turknet ten geçiş yapacağım fiyatın belli olmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzerty -- 21 Haziran 2022; 15:28:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 mbit 100/ 110 olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 21 Haziran 2022; 15:10:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bağlandı fiberde 15 mb kaybım var biraz pingler yüksek, vestelin routerını taktılar belki ondanır yarın kendi cihazımı takrar test ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Haziran 2022; 15:15:41 >
  • qzerty kullanıcısına yanıt

Kesin bi açıklama yok ama 80 lira yerine 100-110 da kabulümdür.

• vestelin dandik gigabit portu bile olmayan cihazını takmışlar belki ondandır testlerimi tamamlayınca yazarım.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

kendi cihazıma döndüm düzeldi gigabit portu olmayan cihaz fibere takılırmı yahu türk telekom cidden bir garip.🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

Hocam vestel çöp bu arada :D Arkadaşa da takmışlardı ethernet portları bile gbit değil :D:D

• casper160 kullanıcısına yanıt

cidden ha insan onu takmaya utanır sayfaları bile geç açıyor🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥  gigabit portu olmayan cihazı hangi kafayla takıyorlar fibere alemler yani, xoami ax1800 öneririm jet gibi.

tek gördüğüm olumsuzluk şu ana kadar pingler türknete göre 3-7 ms daha yüksek hız aynı, bu fiyat civarında kalırsa iyi zaten onu sıradan kullanıcı sezmez oyuncu olması dışında.

hatta haberturk bana daha hızlı açılıyor geldi türknette bekleyerek açılıyordu .

m.h ilgili bir günde açıldı nerdeyse hemde yeni abonelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Haziran 2022; 19:17:57 >
  • casper160 kullanıcısına yanıt

Sizin ping sorunu nasıl çözüldü? 20+ bir pinginiz vardı 9 msye düşüş olmuş gayet iyi.

• cloudflare ye ping atıp hiç 2-4 ms civarı goren oluyormu hiç? ik da biraz yüksek 6-8 arası .. turknette genelde 2-3 civarıydı ama bir fark hissetimmi hayır aksine bazı siteler daha seri açılıyor tuknete gore bir ters orantı var🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Haziran 2022; 22:2:19 >

Çok ufak şeylere takılmayın derim. Mutsuz olursunuz :)

Kendi adıma söyleyim;

Kesinti Olmasın,

Anlık Paket Kayıpları Olup VPN Düşürmesin,

Hız 50 nin altına inmesin,

İpTV de problem yaşatmasın (ki yaşatsa bile vpn var)

Bunlar gayet yeterli şeyler :)

• yok canım takılcağım birşey değil zaten gayet seri hani diğer ik lılarda 2-3 gider bende 6-8 ms ozaman bir destek alırım anlamında sordum.🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

hatta birşeyde sevindim türknette akıllı wifi ampulum bluetotutu aç uyarısı veriyordu mecbur açıyordum ayar verirken gıcık ediyordu🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 ik ya geçtiğimden beri yok demmekki yanlış bir yol çiziyordu çine yada çok losslu app etkileniyordu.

• RElS kullanıcısına yanıt

Tüm Bandırma'daki routing problemi düzeldi hocam. Diğer insanlarında pingleri düzelmiş Bandırma Routing Problemi diye aratırsanız bu konuyla alakalı yaklaşık 2-3 senedir konuştuğumuz konuyu forumda bulabilirsiniz :)

• Biraz göz gezdirdim o konuya da sizin yaşadığınız soruna benzer bir sorun var ama routing problemi olup olmadığını tam anlamadım. Ping değerleri bu şekilde ve bir ara düzelmişti şimdi yeniden yükselişe geçti pingler. Darısı başımıza diyelim artık..

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • bufferbloat testlerde upload aktivetiniz ne durumda benim berbat çıkıyor 110 ms filan fiber olmasına rağmen.

twitterda hantal çalışıyor genel olarak evdeki bayanlar bile farketti.

boyle giderse 3 ay sonra birde comneti deneriz onuda beğenmedik türknete back🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

türknette a+ çıkarken ik da c.

kopma olmadığı sürece sorun yokta biraz nekadar ekmek okadar köfte durumu var yani🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Haziran 2022; 0:48:56 >
  • RElS kullanıcısına yanıt

googler dnsleri çökük sorunlu bence ben ist hemde fiberdeyim senle benzer rakamlar routerla ilgisi yok.

sadece cloudflare senden çok çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Haziran 2022; 1:14:40 >
  • 200/20 - 500/20 - 1000/20 paketlerini siteye koymuşlar ama şu an için fiyat belli değil.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.