bonelik Başlangıcı : 12.04.2022 Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit) Memnuniyet Durumu : Fiyatı uygun, sorun yaşamadım, altyapının sonuna kadar veriyorlar. Referans numarası : 8576065689 Referans numarası : 8 5 7 6 0 6 5 6 8 9 Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım, şimdiden teşekkürler :) |
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (28. sayfa)

-
-
Arkadaşlar Merhaba,
REFERANS KODU : 8576066883
Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️
Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim
Merak ettiğiniz birşey var ise özelden sorabilirsiniz.
-
Merhaba Arkadaşlar.
İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.
Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
Abone/Referans numaram: 8576046830
Forumda referanslarım mevcuttur..
-
Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022
Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps
Referans kodu: 8576021792
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu VDSL [En iyi hız değerlerim: DL: 94 mbps / UL: 7.9 mbps / Ping: 24 ms] [Güncel: DL: 82 mbps / UL: 7,6 mbps / Ping: 25 ms]
Memnuniyet Durumu : Artıları ve eksileriyle..
Artıları:
*Referans kampanyası ile birlikte uygun ücretli paketler sunulması
*Altyapının desteklediği hızları tam kapasitede kullanabiliyorsunuz (Telekom kaynaklı sorunlar yaşanabiliyor - İnatla DSLAM 75/88 mbps kilidi konulması gibi)
Eksileri:
*Müşteri yönetim sisteminin güncellenmesi gerekiyor. 10 günlük bir süreç olmasına rağmen fatura kesim tarihinden 2-3 gün sonra ödeme yapmamanız durumunda internetiniz kesilebiliyor ve kesme bedeli faturalandırılabiliyor. Hizmetinizde kesinti yaşamamak için telefonunuza gelen SMSleri son ödeme tarihine kadar zaman var sistem hatasıdır diyerek es geçmemenizi tavsiye ederim. Bir hata olduğunu düşündüğünüzde vakit kaybetmeden destek hattıyla iletişime geçmelisiniz.
Referans numarası : 8576066214
-
Merhaba değerli hayırsever arkadaşım şuan yorumları okuyup kimi seçsem diye düşünüyorsun bu seferde benim kodu kullan lütfen teşekkürlerimi iletiyorum.
Meseleye gelince ise geçiş yapıyorsanız çok basit sadece belgelerin resmini whatsapptan gönderiyorsunuz. Bir iki gün sonra sizi arayıp onay alıyorlar ve otomatik size kullanıcı adı şifre atıyorlar. İnternet kutusu tavsiye ederim müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor sorunuz varsa çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Kodumu kullanırsanız bana da haber verin :))
Bi de inşallah gigafiber altyapının nasip olur size en yakın zamanda ❤️
Referans kodum 8576049921
Yapman gereken çok kolay.
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjersin07 -- 22 Ağustos 2022; 13:17:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abonelik Başlangıcı : Temmuz 2022
Kullanılan Tarife : 100 Mbit
Memnuniyet Durumu : Turknet'in zammından sonra geçtim ve oldukça memnunum. Özellikle son günlerde yapılan iyileştirmeler ile tam bir f/p oldu. Herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetle kullanıyorum. Teşekkürler İnternet Kutusu!
Referans numarası :8576047740
Referansımla üye olduğunuzda 2 tarafta 1 ay ücretsiz internet kazanıyor, firmayı deneyimleyebilmeniz için oldukça güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine referans kodunu iletmeniz yeterlidir. Öğrenciyim ve siz büyüklerimden desteklerinizi bekliyorum. Referansımı kullananlara şimdiden çok teşekkür ederim :)
-
Kullanılan Tarife : Mega Kutu [En iyi hız değerlerim: DL: 67 mbps / UL:7.9 mbps / Ping: 19 ms]
Memnuniyet Durumu : Turknet zam haberinden sonra geçiş yaptım.Pek bı farkı yok Genel olarak memnunum,ilk bir kaç gün ddos saldırıları sebebiyle ufak sıkıntılar oldu ancak hem maddi hem de çözüm olarak kullanıcılarının yanında oldu İnternet Kutusu. Piyasadan şuan daha uygun ücretli tarifeler sunmaktalar. Başvuru sonrasında da hızlı bir geçiş sağlandı.
Referans numarası : 8576040318
Faturalarim otomatik ödemededir. Referans numaramı kullanan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim ☺️
Merhaba arkadaşlar.
Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.
Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.
Referans kodum: 8576018917
Yapmanız gereken ise çok kolay.
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]
1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.
Referans kodum: 8576018917
-
Abonelik Başlangıcı : 12.04.2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)
Memnuniyet Durumu : Fiyatı uygun, sorun yaşamadım, altyapının sonuna kadar veriyorlar.
Referans numarası : 8576065689
Referans numarası : 8 5 7 6 0 6 5 6 8 9
Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım, şimdiden teşekkürler :)
Merhaba değerli hayırsever arkadaşım şuan yorumları okuyup kimi seçsem diye düşünüyorsun bu seferde benim kodu kullan lütfen teşekkürlerimi iletiyorum.
Meseleye gelince ise geçiş yapıyorsanız çok basit sadece belgelerin resmini whatsapptan gönderiyorsunuz. Bir iki gün sonra sizi arayıp onay alıyorlar ve otomatik size kullanıcı adı şifre atıyorlar. İnternet kutusu tavsiye ederim müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor sorunuz varsa çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Kodumu kullanırsanız bana da haber verin :))
Bi de inşallah gigafiber altyapının nasip olur size en yakın zamanda ❤️
Yapman gereken çok kolay.
Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022
Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps
Referans kodu: 8576021792
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu VDSL [En iyi hız değerlerim: DL: 94 mbps / UL: 7.9 mbps / Ping: 24 ms] [Güncel: DL: 82 mbps / UL: 7,6 mbps / Ping: 36 ms]
Memnuniyet Durumu : Artıları ve eksileriyle..
Artıları:
*Referans kampanyası ile birlikte uygun ücretli paketler sunulması
*Altyapının desteklediği hızları tam kapasitede kullanabiliyorsunuz
Eksileri:
*Dalgalanan ping süreleri (Ping ilk hopta +10 ms kadar yine yükseldi)
Referans numarası : 8576066214
-
Merhaba Arkadaşlar.
İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.
Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
Abone/Referans numaram: 8576046830
Forumda referanslarım mevcuttur..
-
Kullanılan Tarife : 100 Mbit
Memnuniyet Durumu : Turknet'in zammından sonra geçtim ve oldukça memnunum. Özellikle son günlerde yapılan iyileştirmeler ile tam bir f/p oldu. Herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetle kullanıyorum. Teşekkürler İnternet Kutusu!
Referans numarası :8576047740
Referansımla üye olduğunuzda 2 tarafta 1 ay ücretsiz internet kazanıyor, firmayı deneyimleyebilmeniz için oldukça güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine referans kodunu iletmeniz yeterlidir. Öğrenciyim ve siz büyüklerimden desteklerinizi bekliyorum. Referansımı kullananlara şimdiden çok teşekkür ederim :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X