Teğmen
10 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba Mediamarktan bu ürünü alarak kullanmaya başlayacağım inşallah güzel bir deneyim olur.
içim de korkular yok değil performansı açısından, ancak en büyük problemlerden biri aksesuar olacak sanırım, özellikle kılıfı hiç bir yerde bulamadım :( mecbur Aliexspres ten bakacağım.

Daha önce bu ürünü alıp kullananlar varsa deneyimlerini paylaşmalarını isterim.

Bakan Beraat Albayrak
ALİEXPRESS TEN (çinden)yılda 26 milyon adet mektup zarfi geliyor 0-2 kg arası zarflar mektup olarak kabul ediliyor ancak bunu araştırdığımızda içlerinde bir çok çeşit ürün olduğunu fark ettik. VERGİ nerede yok!! Aynı ürünleri Turkiyedeki üreticilerin üretiyor VERGİ veriyorlar, kira , sigorta primi gibi bir çok masrafları bulunuyor, tüm dünyayı tehdit eden bu ticaret anlayışı karşısında yıl içersinde gerekli önlemleri alacaklarını Kısacası vergilendireceklerini belirtti.

Kur un bu seviyede olmasına rağmen bi ALİEXPRESS imiz vardı anlaşılan onunda önüne geçecekler :((

Sizlerin görüşleri nelerdir arkadaslar
https://www.donanimhaber.com/Aliexpress-ve-Gearbest-alisverislerine-vergi-geliyor--108340
Merhaba arkadaşlar 138 Lvl isim değiştirme HAKKİ duran 2k nin üzerinde taş hero lar 2 si 40 resimdeki özellikleri barındıran köyümü satıyorum fiyat 500 tl dır ilgilenenler özelden ulaşabilir

136 LvL 11. Seviye Full Köy isim değiştirme hakkı duruyor
Kral Kraliçe 40. Seviye büyük koruyucu 12 seviye savunmaları neredeyse fıll yeni gelen duvarlar hariç tüm duvarlar 11 savunmanın bir çoğu full 10. Seviyeye göre hepsi full 2K nın üzerinde taş var ve en önemlisi İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI DURUYOR köyümü satıyorum İstanbul içi yüz yüze fiyat 750 TL

İlgilenenler özel mesaj vasıtasıyla ulaşabilir

136 LvL 11. Seviye Full Köy isim değiştirme hakkı duruyor
Kral Kraliçe 40. Seviye büyük koruyucu 12 seviye savunmaları neredeyse fıll yeni gelen duvarlar hariç tüm duvarlar 11 savunmanın bir çoğu full 10. Seviyeye göre hepsi full 2K nın üzerinde taş var ve en önemlisi İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI DURUYOR köyümü satıyorum İstanbul içi yüz yüze fiyat 750 TL

İlgilenenler özel mesaj vasıtasıyla ulaşabilir

Merhaba arkadaşlar geçen yıl aralık ayında erken rezervasyon tatilimi aldıktan sonra onurairden dalaman â uçak biletlerimi almıştım firma mart ayına girerken bu uçuşlarını iptal etti ve beni mağdur durumda bıraktı.Bu senede benzer şekilde erken rezervasyon fırsatıyla anneanneme Onur airden bilet aldık diğer firmalarda benzer fiyat olmasına rağmen Atatürk havalimanı avantajı yüzünden yine mart ayı başında benzer şekilde uçuşunu iptal etti Firmaya aşşağıdaki yazıyı mail olarak attım şikayet olarak ve şikayet sitelerine de durumu belirttim ancak hiç geri dönen olmadı.
Sizlere önerim Siz Siz olun Onur airden erken rezervasyon li bilet almayın benim gibi mağdur olmayın. 😠😠😠

Onur Air'in 30 Kasım 2016 tarihinde kendi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu yeni uçuş rotamız ORDU-Giresun reklamına istinaden (reklam sayfanız ektedir )1 Aralık 2016 tarihinde anneanneme LG.... PNR koduyla 11 Mayıs 2017 tarihli Ordu -İstanbul ve 16 Mayıs 2017 tarihli İstanbul - Ordu seferi yapan uçaklarına bilet satın aldım.

İlgili tarihte diğer hava yollarında da kampanya olmasına rağmen Atatürk Havalimanına inecek olması sebebiyle Onur Hava Yolları tercih ettik. Ancak 1 Mart 2017 tarihinde telefonuma gelen mesajda uçağın Samsun havalimanından kalkacağı yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda Samsun havalimanının tadilat iptali nedeniyle böyle olduğunu belirtti.
Soru1:
Madem böyle bir şey vardı neden 30 kasım 2016 tarihinde Ordu-Giresun uçuşlarımız başlıyor diye reklam yaptınız?
Soru 2:
80 yaşında olan Anneannem nasıl olur da Giresun'dan Samsun'a gidebilir tek başına?
Soru 3: Benim ilgili tarihte farklı firmalardan da benzer fiyata bilet alabilirdim.Şuanda havalimanı değişikliğiniz yüzünden diğer firmalardan atatürk hava limanına örneğin THY gidiş dönüş bileti şuanda 280 tl civarında tutuyor bu zararımı onur air olarak karşılayacakmısınız?Yoksa talep edersenşz ücret iadesi yapalım gibi müşterinizi düşünmeyen suçu sizi tercih etmek olan müşterinize bizden bilet almasaydınız suç sizin davranışı mı sergileyeceksiniz?

ONURAİR HEM REKLAM YAPİYOR HEM MİLLETİ KANDIRIYOR

Hakkında
Meslek: Mümessil
Forum İmzası:
GALATASARAY
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
opel astra
Mobil cihaz
Oneplus 8
Mobil cihaz
huawei p9
Mobil cihaz
tanix tx 5max
Operatör
Türk telekom
Operatör
turkcell
Takım
GALATASARAY
Formula 1
mercedes
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 316
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 22.713 (Bu ay: 255)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 422 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.