Şimdi Ara

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
35
Favori
74.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone Net'ten geçiş yaptım,

Türk Telekom VDSL alt yapısı,

ping 3 ms civarı düştü, hız testlerinde herhangi bir sorun görmedim, gayet çözüm odaklı ve nazik olduklarını düşünüyorum.

Engellilere indirimli olan 100 Mbps Egelsiz Tarife'yi kullanıyorum

Davet kodumu kullanarak bütçeme ve bütçenize katkıda bulunabilirsiniz

Referas Kodu : 8576020235

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 25 Ağustos 2022; 22:52:38 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.

Yapmanız gereken ise çok kolay.

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]

1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: 8576082438

Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8

Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022

Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps

Referans kodu: 8576021792

Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik Başlangıcı : Temmuz 2022

Kullanılan Tarife : 100 Mbit

Memnuniyet Durumu : Oldukça memnunum. Son günlerde yapılan iyileştirmeler ile tam bir fiyat/performans oldu. Herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetle kullanıyorum.

Referans numarası :8576047740

Referansımla üye olduğunuzda 2 tarafta 1 ay ücretsiz internet kazanıyor, firmayı deneyimleyebilmeniz için oldukça güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine referans kodunu iletmeniz yeterlidir. Öğrenciyim ve siz büyüklerimden desteklerinizi bekliyorum. Referansımı kullananlara şimdiden çok teşekkür ederim :)

• Referans isterseniz, abone numaram: 8576079430

• Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)

Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, ben herhangi bir sorun yaşamadım.büyük ihtimal oturduğum sitenin altyapısının sağlam olmasıyla ilgili.

Referans numarası : 8576098517

Referans numarasını kullanırsanız karşılıklı 1 er ay ücretsiz kullanım kazanmış oluruz.

İsteyenlere aldığım hız değerlerinin fotoğraflarını atarım.Ping atmayı bilmiyorum ama tarif ederseniz onuda yaparız :)

Kullanan arkadaşlar pm ile bilgilendirirse sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8576068761

Kodu ile abone olarak 1 ay bedava kullanabilirsiniz.
    teşekkür ederim.
    2022 nisandan beri aboneyim 35 mps ekokutu abonesiyim
    altyapım tt 25 mps destekliyor zaten max hızım 20 lerde çıkıyor.

kodu kullanırsanız eğer teyit amaçlı pm gönderir misiniz. şimdiden hayırlı olsun.

8576068761

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 29 Ağustos 2022; 11:26:51 >
  • 8576048542 buda benim referans kodum 100mbps 99tl abonesiyim ana hicbir zaman 51 mbps üstünde hız alamadım şuan 38 mbps alıyorum.benim refarans no ile abone olursanız hiç olmazsa alamadığım hizmet için para ödememiş olurum

• Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu 100 mbps En iyi hız değerlerim: DL: 101 mbps / UL:8.2 mbps / Ping: 32 ms]

Memnuniyet Durumu : Geçiş Yaptığım Diğer Sağlayıcıdan Farkı Yok. Genel Olarak Memnunum. Fiyat Performans Anlamında Gayet iyiler.

Referans numarası : 8576019898

• Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022

Kullanılan Tarife : MEGA KUTU 100 mbps download / 8 mbps upload 99.90 TL
    Vdsl Download 73 Upload 7

Memnuniyet Durumu : Çok memnunum bu hızlar gayet iyi hattın sunduğu tam hızı alabiliyorum.

Referans Numarası : 8576066900

• Arkadaşlar Merhaba,

REFERANS KODU : 8576066883

Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️

Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim

Merak ettiğiniz birşey var ise özelden sorabilirsiniz.

Dip not:Arkadaşlar sizin kullandığınız koda ait kullanıcının hesabı iptal ya da ödenmemiş fatura kaynaklı kısıtlama varsa veya farklı operatöre geçerse hediye 1 Ay hakkınız kaybolur. Referans kod seçerken dikkat edin.

• Abonelik Başlangıcı : 12.04.2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)

Memnuniyet Durumu : Fiyatı uygun, sorun yaşamadım, altyapının sonuna kadar veriyorlar.

Referans numarası : 8576065689

Referans numarası : 8 5 7 6 0 6 5 6 8 9

Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım, şimdiden teşekkürler :)

• Merhaba arkadaşlar.

Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]

1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: 8576082438

Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8

Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Arkadaşlar 18 Temmuz 2022 den beridir kullanıyorum, çok memnunum. Herhangi bir problem yaşamadım.

100 mbps mega kutu paket kullanmaktayım. Yer Silivri İstanbul. Altyapının sağladığı en üst kademede download ve upload alıyorum. Pingim de 9-10 seviyelerinde, saha dolabı uzaklığı 175 metre. Ping yeterli, hemen hemen her akşam twitch yayını açıp oyun oynuyorum. Yayınları sorunsuz yapabiliyorum.

Daha önce sırası ile türk telekom - türknet - millenicom - netspeed kullandım. İnternet kutusunun hizmet bazında bu saydığım iss şirketlerinden hiç bir eksiği yok, hatta diğerlerine nazaran whatsapp tan anlık ulaşılabiliyor olmaları da büyük bir artı.

Faturalar sisteme düştüğü an ödeniyor herhangi bir problem yok.. Öğrenci olduğum için de referans konusunda ben de yazmak istedim.

Referans kodum: 8576012098 ( iki kere üst üste yazmaya gerek yok :D )

Referans kodumu kullanan arkadaşlardan ricam bana buradan dm atsın lütfen..

Sevgilerle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 27 Ağustos 2022; 3:31:56 >

• Merhaba,

Vodafone Net'ten geçiş yaptım,
    Türk Telekom VDSL alt yapısı,
    ping 3 ms civarı düştü, hız testlerinde herhangi bir sorun görmedim, gayet çözüm odaklı ve nazik olduklarını düşünüyorum.

Engellilere indirimli olan 100 Mbps Egelsiz Tarife'yi kullanıyorum

Davet kodumu kullanarak bütçeme ve bütçenize katkıda bulunabilirsiniz

Referas Kodu : 8576020235

Kullandıktan sonra mesaj atabilirseniz sevinirim, yardımcı olurum.

Teşekkürler.

• Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022

Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps

Referans kodu: 8576021792

Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)

• Merhaba arkadaşlar.

İki aboneliğim var biri Mega Kutu 100Mbit abonesiyim diğeri fiber 250 Mbit. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım. İkisinden de çok memnunum. Ne sorunuz varsa cevaplayabilirim

Kampanya ile Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.
    Kodum ise 8576078573

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz. Referans kodum 8576078573. referans kodumu kullanırsanız eğer inşallah tez zamanda altyapına gigafiber gelsin AMİN

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.