Şimdi Ara

İnternet Kafedeki Olay [LoL'Cüler Gelsin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kuzenimle bi internet cafeye gittik bayaa büyük neyse arkaya doğru 2 yan yana masa boştu o derece doluydu zaten 5 dk bekledik. Masaya giderken bakıyorum 7 yaşındaki LoL oynuyor 10 yaşındaki LoL oynuyor biri bağırıyor koridora koşun diye (Önceden oynamıştım bıraktım) bu veletler ölünce sövüyorlar masaya oturdum 3er 3 er masalar yanımdaki kişi LoL oynuyor bi sövüyor anlatamam size. Demedi demeyin bu oyun Max. 3 ay sonra şu metin2 midir nedir öyle olacak.

• zaten tr serveri açıldı açılalı öyle oldu
  • NA serveri bu yüzden var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

zaten tr serveri açıldı açılalı öyle oldu

Çok düşürüyolar artık Türkiye'yi. Multiplayer oyunlarda ABD Serverlerine giriyorum savaş oyunlarında bile takım oyunu oynuyorlar. Bizim Türkler KS Atma adam öldürme peşinde. Arkadan vurunca ezik arkadan vuruyo diyorlar. Çok düşüyoruz oyunlarda.
  • TR serveri oyunun en berbat serveri zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

zaten tr serveri açıldı açılalı öyle oldu

Çok düşürüyolar artık Türkiye'yi. Multiplayer oyunlarda ABD Serverlerine giriyorum savaş oyunlarında bile takım oyunu oynuyorlar. Bizim Türkler KS Atma adam öldürme peşinde. Arkadan vurunca ezik arkadan vuruyo diyorlar. Çok düşüyoruz oyunlarda.

tam olarak olan bu sanırım

• Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunu 2.5 yıldır oynayan biri olarak artık arkadaş ortamında bile muhabbetini açmıyorum malesef hala oynuyoruz türkiye falan demeyin west mest hikaye oldu keşke hep betada kalsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadığım oyunların eğer Amerika Server'ı varsa orada oynarım, çünki Türkiye'de ki serverlar da nasıl diyeyim anlaşma yok, örneğin FPS oyunlarda Takım Oyunların da hiç takım oyunu yok herkes bireysel hareket ediyor, Amerika Server'ın da ise ölüm oyunu dahi takım olarak hareket etme daha çok önde.
  • Atakan- kullanıcısına yanıt
    7.sınıf öğrencisine matematik dersi veriyorum, bir ara pcde oyun oynarken gördüm ordan konusu açıldı bir baktım lol'e giriyor bir yandan da anlatıyor hararetli bir şekilde, 3 senedir oynuyormuş takımı varmış 1-2 sene sonra turnuvalara katılacakmış

ondan sonra böyle kaldım tabi

• o oyunu 2005 li kuzen oynuyor ya
  • EU-West ve diğer sunucular bunun için var
  • işte dota 2 bu yuzden var. her ne kadar baş belasi ruslar olsa da bu veletlerden bin kat daha iyidir
    not:hiç lol oynamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

oyunu 2.5 yıldır oynayan biri olarak artık arkadaş ortamında bile muhabbetini açmıyorum malesef hala oynuyoruz türkiye falan demeyin west mest hikaye oldu keşke hep betada kalsaydın

+bimilyon EUW iyi diyenler sadece TR ile EUW'i kıyaslayanlar şu anda; eski halini bilenlerden hiç EUW iyi diyen görmedim, ben de demem.

Guardians of the Middle Earth çıktı zaten LoL kalmadı fazla benim için, size veletlerle başarılar, bol sabırlar
  • Neredeyse 3.5 yıllık oyuncuyum çoluk çocuk yüzünden son 4-5 aydır oynamıyorum oynamayı da düşünmüyorum rahatladım artık harcadığım zaman yazıktı valla her oyun ya bizde ya da karşıda bi troll çıkıyordu kökten hiç oynamamak en iyisi. Türkiye ye gelen hiçbir oyunu oynamayacaksın zaten hepsinin sonu bu hale geliyor.
  • Hep internet kafeciler yüzünden oldu. Ne varsa indirdiler, çoluk çocuk gördü tabi oynamaya başladılar.

• Tr serveri su an metin 2 zaten direk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.