Şimdi Ara

İNTERNET KAFE AÇMAK (CİDDİ KONU) =>OYUN SALONU AÇTIM=>>> İNTERNET KAFEYE DÖNDÜM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
11.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brokengineer

Adeks cafeyi gördüğümde anladım bir kafenin nasıl olması gerektiğini. Gerçekten internet kafeden ziyade bir yaşam merkezi kurmuş adam. Gelen müşterilerin yüzde 20si 5-6 saat oturuyor üstüne yemek içeçek siparişi veriyor. Kalktığında 60 70 lira hesap bırakıyor. Ortalama müşteri 2 saat oturup en azından 15 tl ödüyor.
    Bende yan tarafta yemek yapan dükkanla anlaştım. 1 lira 2 lira kazanıyorum her siparişten. Masalara yiyecek içecek listesi astım. İçecekleri de yandaki büfeden alıyorum. Mesela küçük kutu kola büfede 1.5 e alıyorum benim listemde satış fiyatı 2 tl 0,5 krş bırakıyor. Çok düşük kazanç ama toplam satışın yüzde 33 ü kar olmuş oluyor. Hemde bu şekilde yaparak eleman çalıştırma tost vb işler için gıda bulundurma depolama vb maliyetlerden kurtulmuş oluyorum.

• İşiniz rast gitsin, bilgisayarlarınız hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim.

Gördüğüm kadarıyla Gtx1050 gibi kartlar almışsınız ancak bu kartların fiyatları rx570 ile benzer ancak performans olarak rx570 çok üstün. Neden böyle bir tercih yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

İşiniz rast gitsin, bilgisayarlarınız hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim.

Gördüğüm kadarıyla Gtx1050 gibi kartlar almışsınız ancak bu kartların fiyatları rx570 ile benzer ancak performans olarak rx570 çok üstün. Neden böyle bir tercih yaptınız ?
    10 Adet 2. el Fx serisi 4gb ramlı kasa buldum uygun fiyata +4gb ram takviye ettim ve 450w psu yu zorlamaması için düşük güç tüketen gtx1050 ve gtx1050ti tercih ettim hocam.
    Klavye mouse ta ise gösterişli modeller tercih ettim. İyi dileğiniz içinde teşekkür ediyorum hocam allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 8 Ocak 2019; 14:43:27 >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, umarım müşteriniz bol olur.

Hazır paketli ürünleri, içecekleri siz kendiniz alsanız toptancıdan, daha hesaplı olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım. Yine de sapphire'in rx570 itx modeli gibi 100w civarında tüketen bir kartı tercih etmeliydiniz. Gtx1050 ti'den de ciddi anlamda iyi bir karttı. Hayırlısı...
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Şuan o kartlara ihtiyaç yok hocam pubg desktop mobile, lol, wolfteam gibi oyunlar oynanıyor gayet yeterli ekran kartları şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Merhaba, umarım müşteriniz bol olur.

Hazır paketli ürünleri, içecekleri siz kendiniz alsanız toptancıdan, daha hesaplı olmaz mı?
    Küçük hesaplar hocam bunlar çünkü çok hızlı satılan malzemeler değiller ve stoklama maliyetine girmek istemiyorum. Şuanda Patetes ekmeği 6 ya alıp 7,5 e satıyorum. Satın alacağım yiyeceği öncesinde satmış oluyorum yani. Kapıya kadar geliyor poşetinden çıkarıp müşterinin önüne koymak kalıyor sadece 1,5 TL kazanç için çok az emek harcıyorum yani.
  • Hayırlı olsun hocam ben beğendim ambiyansı şu zamanda gerçekten büyük risk rus ruleti oynuyorsun. Merak ettiğim şey ne kadar süreye amorti olucak harcanan para ?

• Hayırlı olsun açmışsınız dükkanı. Bol kazançlar dilerim.
    (ref talebini tekrar yolladım onu da bi şey ederseniz)
  • Güncel durum nedir acaba?
  • benim merak ettiğim toplam kaç tl ye maloldu mekan ve aletler?
  • Up

• Güncel durum şu arkadaşlar. Oyun salonu yaş sınırı 18 olduğundan mütevellik oyun makinelerini kaldırıp yerlerine pc koydum. Şuanda 14 pc var. Ayın 15 inde 2 daha toplayacağım 16 pc olacak. 21 e kadar bu şekilde her ay 1 tane koymaya çalışacağım. Bu şekilde arkadaşlar.
  • Abicim oncelikle kolay gelsin ne kadar olumsuz yorum olsada aldiris etme hersey yavas yavas olur o dedikleri 1080 li cafeler bir anda olmadi baska bir abiye verdigim bir taktik vardi onu sanada vermek isterim

Oncelikle 20 pc'nin en az 5 tanesini gamer pc yap biraz daha iyi olsun
    Söyle isikli misikli klavye mouse koydunmu abicim tamamdir

Mesela saati 3 tl ise normal pc bunlari 5 6 tl yap hem dikkat cekicektir hemde daha iyi kazanmaya baslarsin kazandikca oyuncu pclerini arttirir daha cok kazanirsin hayirli isler kolay gelsin..
    Ha bu arada cafe nerede abi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shnprlk S kullanıcısına yanıt
    Hatay merkezdeyim abi. Öyle gtx 1080 lik ne oyunların nede müşterilerin potansiyeli yok abi. Sistemsel özellik isteyen en başşaklı oyun mafia 3, watch dog vs hiç bir müşterinin yüzüne bile bakmadığı oyunlar. Steam pubg şuan için en ağır oynanan oyun onu da kurduğum sistem karşılıyor, geri kalan pubg mobile, lol, wolf team vb abuk sabuk oyunlar.
    Güzel dileklerin için teşekkür ederim gardaşım.
    Hocam o zaman daha kolay iki üç ışıklı klavye mouse attinmi tadindan yenmezz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

x950 al bence ilerde ryzen upgrade yaparsin yoluna devam edersin.

Alıntıları Göster
    14 pc var hocam bunların 8 tanesinde x4 950 var hocam. ayın 15 inde 2 tane daha topluyorum ryzen 1600 işlemciyle. Seneye hepsini 1600e geçireceğim
  • saati ne kadar hocam
    umarım çok kazanırsınız genelde dhliler işini yaptı mı tam yapıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnprlk

Hocam o zaman daha kolay iki üç ışıklı klavye mouse attinmi tadindan yenmezz :)
    Şunu fark ettim internet kafede en önemli şey klavye mouse kulaklık abi öyle ışıklı dandik ürünleri bebeler bile yemiyor. everestin dandik mouse unu kullandım 10 güne bir bozuluyor hepsi günde ortalama 4-5 saat kullanılınca. Rampage kullanıyorum şuan tüm makinelerde nispeten daha pahalı ama 2 aydır bozulan çıkmadı çok şükür.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.