Şimdi Ara

İNTERNET KAFE AÇMAK (CİDDİ KONU) =>OYUN SALONU AÇTIM=>>> İNTERNET KAFEYE DÖNDÜM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
11.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Klavye ve mouse padleri falan aliexpresten bakabilirsin toptan alirsin aldigin saticiya 4-5 boldurup kargottirsin.hem istediklerini almks olursun hemde ucuza mal olacagini dusunuyorim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Amacım size laf yetiştirmek değildi ama madem ortaya bir iddia attınız bende iddiayı görmek istiyorum. Bende 500.000 tl var ve fabrika kurmakla ilgileniyorum sizide ortak edeceğim 500.000 tl ile fabrika kurabilirsek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reoix

    Amacım size laf yetiştirmek değildi ama madem ortaya bir iddia attınız bende iddiayı görmek istiyorum. Bende 500.000 tl var ve fabrika kurmakla ilgileniyorum sizide ortak edeceğim 500.000 tl ile fabrika kurabilirsek.
    Benimde 50/60 bin sermayem var. Bu yüzden internet kafe işini düşünüyorum. Ortaklık konusunda ciddi misin alay mı ediyorsun anlamadım ama tam olarak fabrika kurmak için ihtiyaç duyduğum para benim. Hatta şöyle söyleyim. Tesis kuruluşu yaklaşık 250/300 bine denk geliyor. Tesis kurulduktan sonra da işe başlamak için ihtiyaç olan para 250/300 bin tl. Toplamda 500/550 civarda. Zarar etme riskin yok. Batma riskin hiç yok. Gittikçe büyüyecek bir iş ve birkaç yıl sonra işi çok büyütütmek istersen devdetten çok sağlam destekte alınabiliyor.

    İlgeliniyor musun cidden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dolar al geç
  • murahhasaza M kullanıcısına yanıt
    Tamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen sey fabrika ise varim. Tekstil atolyesi, tavuk ciftligi gibi birsey ise yokum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reoix

    Bahsedilen sey fabrika ise varim. Tekstil atolyesi, tavuk ciftligi gibi birsey ise yokum.
    Onlar iş falan değil bunun yanında. Plastik geri dönüşüm tesisi. 250.000 e kurulabiliyor. Hammaddeyi eskicilerden toparlayacağımız için hammedde alımı nakit olacak bu yüzden malı sattığımız müşteri çeklerinin vadeleri gelene kadar 250.000 tl gibi sermaye gerekiyor. Araştır bak sor soruştur aklına yatarsa ben buradayım. Okey dersen 1 gün bile beklemeden harekete grçeriz. Yalnız ciddi ciddi düşüneceksen bu işin geri dönüşü yok 7/24 takip isteyen bir iş. Sermayenin büyük kısmı senden, bütün iş takibi operasyonel süreç ve işletme benden.



    Hammadde tedarik, iş projesi vb herşey raylı sistem gibi yürüyecek. Internet cafe gibi 2 üç liralık geri dönüş yok. Sağlam geri dönüşü var bu işin.



    Birkaç yıl önce altında şahini olan adamlar şimdi son model lüx arabalarla geziyor. Sadece bu işten.



    Düşün taşın. Ben Fırat. 2,5 yıl satış elemanlığı yaptım ama gerçek mesleğim muhasebecilik hayatım boyunca çalıştığım bütün firmalara benim işim olmamasına rağmen para kazandırdım.



    İş bu.


    Yada iş kuracağım sıkıntısız geçindirsin fabrikatör olmama gerek yok orta/lüx yaşarım dersen gel 100.000/150.000 koy birlikte ryzen 5 + rx580 li vip kafe kuralım. Aklımda muhteşem mekan tasarımı var 50 makine sığacak güzel bir yerden de dükkan. Saati 3 liradan en kötü ölüsü %60 randıman kapasiteyle çalışsa 15 saatte günlük alacağımız para 1350 TL yapar 350 masrafa çık tertemiz günde 1000 TL

    Madem paran var bir düşün sen. Sonuçta 200.000 koyarak kendi kendine mekan bile açsan yardımcıya ihtiyacın olacak günde 15 saat bayar. Ben elin işinde günde 18 saat çalıştığımı biliyorum kendi işimde 15 saat koymaz bana. Mutlu eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 12 Kasım 2018; 22:18:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Plastik geri dönüştürme benzeri teklifi daha öncede yapıldı ( nedense poşet kırma deniliyordu ). İş karlı olabilir ancak bu kuracağımız şeye fabrika diyebilir miyiz bilmiyorum. Ben arnavutkoyde calısıyorum ve hadımkoy fabrika bölgesi. Fabrikayı sadece kiralamak bile zikrettigimiz bütcenin yarısını götürür. Ancak herşey bir yana bahsedilen işin roi ( yatırım geri dönüşünün ) çok kısa olduğunu biliyorum. Fabrikatör olursak varım yoksa zaten parayı yılda %100 artırabiliyorum bu bölgede:)

    Not : Ticari zekaniz gercekten cok iyi ( ironi degil )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 12 Kasım 2018; 23:28:12 >
  • reoix kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 dönüm kapalı alan kiralamayacağiz ki yarisi etsin. Aylik ödemeli 10.000e bir suru yer var. Fabrika denir mi denmez mi 24 saat kesintisiz üretim yapınca anlarsın ;) Plastik kırılacak, yıkanacak, sıkılacak, granül makinesinden geçip granül olacak. İslemler basit ama hurda plastiği tanımak gerekiyor. Üretim planının düzgün oluşturulması gerekiyor. Mesela 1 makine saatte 500 kilo işleyip diğer makine 200 kilo işlerse darboğaz oluşuyor. Bunların ve bunun gibi ayrıntıların bilinmesi gerekiyor. Fabrika 24 saat çalışak 8er saatten 3 vardiya olacak. Her vardiyada 3 işçi olacak falan filan.



    150.000 yatırırda benimle birlikte kafe açarsan yıllık sana geri dönüşü %60 randımanla 182.000 yapar. Randımanın %100 olması kesinlikle imkansız ama %90ı tutturabilirsek 1 kere 150.000 yatırıp yılda 328.000 kazanmak var.



    Bilgisayarların upgradesi falan hikayr 3 yıl sonra yarı ömürleri dolmuş olacak. Halihazırdaki makineler satılıp yenileri alınacak. Bu ka



    Neyse çok konuştum. Birazda siz söyleyin 1 yılda o parayı nasıl ikiye katladığınızı merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • reoix kullanıcısına yanıt
    500.000 e harika bir mobilya fabrikası da kurabilir. Tamamen yurt dışına ihraç yapılır iç pazara satmadan. Bir suru teşvikten yararlanılır. Kdv iadelerimizi alınır. Para yağar sağdan soldan. Yapılacak iş cok sizin elinizdeki sermaye bende olsaydı yok işte ama olmayınca işte benim gibi x4 950 ile internet kafe açmaya çalışırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 13 Kasım 2018; 8:4:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yapacagınız şey belli o zaman belli parçaları ''işmeci,ram,ssd,ekran kartı ve klavye mause''ları aliexpress veya gearbest üzeriden toptan sipariş edinki bu konuda gearbest tavsiye ederim. Daha sonrasında bir arkadaşın önerisi gibi nasıl bir masa türü kullanırsınız bilmiyorum ama parçalara kimsenin dokunamayacagı şekilde ucuz yollu rgb fan kullanarak sistemleri kendiniz toplayın win olarak ise ister lisanslı veya korsan win10 kullanın net konusunda ise eger imkan varsa superonline fiber tarzı alın

    Ben n11 ve gittigidiyor gibi yerlerden toplu lisans almanızı öneririm.
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu belirteyim sizi “heyecanlı, kulaktan duyma bilgilerle atıp tutan” birisi sanmıştım en başta, bunun için özür borçluyum. Fikirleriniz internet cafe hariç ( bütçenizden dolayı ) kesinlikle yatırım yapılabilir fikirler. Bana gelirsek ben arnavutköyde gayrimenkul alım satımı yapıyorum ( kanal istanbul - havalimanı etrafında ). Karmaşık, bilmediğim, riskli işler yapmak istemediğim için bu işi yapıyorum. Bizde parayı verip - alıp , tapuyu verip - alıyorsunuz. Bölgede alım satım hızı yüksek. İşin çakallıklarına kaçarsanız ( her ne kadar tasvip etmesemde ) paranızı rahat 5 e katlarsınız. Bölgede bu işi yapan zengin esnafların çoğu şöför, devlet memuru, fabrika işcisi imiş bundan yaklaşık 5 yıl önce. Bugün birkaç milyon tl değerindeki yere fiyatı ucuzsa anında “ hayırlı olsun aldım” diyebilecek seviyeye geldiler. Bölgeyi incelemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reoix

    Birkaç ay önce kuzenimle düşünmüştük internet cafe fikrini, 2 milyondan aşağı işin içinden çıkılmıyor düzgün bir internet cafe için. 1.5 milyona taksi plakası alan yüzlerce kişi var ve aldıkları kiralar 7000 civarı ( güncel fiyatını net bilmiyorum ).500.000 tlye fabrika kurarım diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum, merdiven altı tekstil atölyesi ne zamandır fabrika oldu? Ki onu kurabileceğinden bile şüpheliyim.
    İşin içine girseler 500bin liraya ancak dünyanın en kalitesiz ürünlerini üretebilecekleri bir atölye ancak açabileceklerini anlarlar. Üretim yaparlar malın kalitesini test edecek ikinci bir makina sahibi olamazlar. 500bine fabrika muhabbetine cevap bile vermedim boşa konuşmuş olurum diye. Şu zamanda 100bine 200bine internet kafe açmayı falan düşünenler o parayı batırmaya niyetlenmiştir başka birşey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam Suriyeli müşteri kitlesi ile baştan hata etmişsin. Birkaç aya kalmaz batarsın

    Ama yinede açıyorum dersen ps kafe aç veya yarısı ps yarısı da pc olsun

    Sistemlere gelince apu dan başka bakma, gittiğim para basan kafelerde hep apu vardı. Düz apu veya apu + rx 570 al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmediğim için soruyorum, neden bir internet kafe için 200.000 yeterli değil?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Bilmediğim için soruyorum, neden bir internet kafe için 200.000 yeterli değil?
    Dostum çünkü şu an internet kafeye gelenlerin tek odak noktası e-spor.Bu kişilere kaliteli ekipman ve kaliteli bir sistem sunmazsan gelmiyorlar. Büyük firmalar seninle anlaşıp turnuvalar düzenlemiyorlar. Zaten şu an bu tarz lüks ve birinci sınıf kafeler haftasonları düzenledikleri pubg,fortnite va turnuvalardan full çekiyor. Geçen hafta birinciye 500 liralık klavye ödüllü turnuva yapıldı internet kafedende, oynamaya gelendende para çıkmıyor. Ödülü sponsor hediye ettiği gibi katılanların parasınıda yine sponsor ödüyor.
    Eskisi gibi millet bilgisayar işte deyip girmiyor ilk girdiği yerde önce bi monitörü,klavye,mouse kesiyor. Herkes 5 dolarlık Çin malı RGB fareleride biliyor steelseries klavye mouse set kullanan kafeyide biliyor.

    200bine internet kafe açılır açılmaya ama büyük şehirlerde iş yapmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 13 Kasım 2018; 16:52:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

    Hocam sizin yapacagınız şey belli o zaman belli parçaları ''işmeci,ram,ssd,ekran kartı ve klavye mause''ları aliexpress veya gearbest üzeriden toptan sipariş edinki bu konuda gearbest tavsiye ederim. Daha sonrasında bir arkadaşın önerisi gibi nasıl bir masa türü kullanırsınız bilmiyorum ama parçalara kimsenin dokunamayacagı şekilde ucuz yollu rgb fan kullanarak sistemleri kendiniz toplayın win olarak ise ister lisanslı veya korsan win10 kullanın net konusunda ise eger imkan varsa superonline fiber tarzı alın

    Ben n11 ve gittigidiyor gibi yerlerden toplu lisans almanızı öneririm.
    Cevap için teşekkür ederim hocam. Aliexpres i bir arkadaşın arızalı ürünlerle karşılaşabileceğim hususunda uyarmasıyla eledim. Çünkü hadi Ya Allah deyip işe kalkıştığımda arızalı tek 1 ürün işimi aksatır. Lisans konusunda hemfiriz 10 liraya lisanslar var. Birşey sormak istiyorum. İnternetten işletim sistemi için ilaç indirip orjinal yapsam bir sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: reoix

    Öncelikle şunu belirteyim sizi “heyecanlı, kulaktan duyma bilgilerle atıp tutan” birisi sanmıştım en başta, bunun için özür borçluyum. Fikirleriniz internet cafe hariç ( bütçenizden dolayı ) kesinlikle yatırım yapılabilir fikirler. Bana gelirsek ben arnavutköyde gayrimenkul alım satımı yapıyorum ( kanal istanbul - havalimanı etrafında ). Karmaşık, bilmediğim, riskli işler yapmak istemediğim için bu işi yapıyorum. Bizde parayı verip - alıp , tapuyu verip - alıyorsunuz. Bölgede alım satım hızı yüksek. İşin çakallıklarına kaçarsanız ( her ne kadar tasvip etmesemde ) paranızı rahat 5 e katlarsınız. Bölgede bu işi yapan zengin esnafların çoğu şöför, devlet memuru, fabrika işcisi imiş bundan yaklaşık 5 yıl önce. Bugün birkaç milyon tl değerindeki yere fiyatı ucuzsa anında “ hayırlı olsun aldım” diyebilecek seviyeye geldiler. Bölgeyi incelemenizi tavsiye ederim.
    Eskiden tekstil atölyesinde çalışıp şuanda sizinle aynı işi yapan bir tanıdığım vardı benimde . Para varsa gayrimenkul işi muhteşem kazandırıyor. İlerde sermayenizi daha çok güçlendirirseniz eğer döviz bürosu açmanızı öneririm. Kazancı insanın başını dönderecek kadar iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klise Adam

    İşin içine girseler 500bin liraya ancak dünyanın en kalitesiz ürünlerini üretebilecekleri bir atölye ancak açabileceklerini anlarlar. Üretim yaparlar malın kalitesini test edecek ikinci bir makina sahibi olamazlar. 500bine fabrika muhabbetine cevap bile vermedim boşa konuşmuş olurum diye. Şu zamanda 100bine 200bine internet kafe açmayı falan düşünenler o parayı batırmaya niyetlenmiştir başka birşey değil.

    Alıntıları Göster
    Sen ne çok boş konuşuyorsun arkadaşım. Girişimcilik diye birşey var hiç duymadın sanırım. Şaka gibisiniz 500.000 liradan bahsediyoruz. Girişimci olarak 5.000 sermaye ile başlayıp şuan zengin olan bin tane insan var. Hayatım boyunca istanbulu 1 kere gördüm 12 saat durdum. Hiç param olmasın orada su bile satar para kazanırım hemde işi büyüterek. Burada insanlara güzel tavsiyede bulunmayıp yok öyle olmaz yok böyle olmaz diyerek hiiiiç olmuyor. Sanki boydak holdingin istikbal mobilya fabrikasını kurduracaksın. Hey allahım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHIHAD

    Hocam Suriyeli müşteri kitlesi ile baştan hata etmişsin. Birkaç aya kalmaz batarsın

    Ama yinede açıyorum dersen ps kafe aç veya yarısı ps yarısı da pc olsun

    Sistemlere gelince apu dan başka bakma, gittiğim para basan kafelerde hep apu vardı. Düz apu veya apu + rx 570 al
    Rızık meselesi hocam. Varsa yiyeceğimiz ekmek varsa çıkarız yoksa batarız. Yapacak birşey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 13 Kasım 2018; 19:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.