Şimdi Ara

İNTERNET KAFE AÇMAK (CİDDİ KONU) =>OYUN SALONU AÇTIM=>>> İNTERNET KAFEYE DÖNDÜM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
11.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Dostum çünkü şu an internet kafeye gelenlerin tek odak noktası e-spor.Bu kişilere kaliteli ekipman ve kaliteli bir sistem sunmazsan gelmiyorlar. Büyük firmalar seninle anlaşıp turnuvalar düzenlemiyorlar. Zaten şu an bu tarz lüks ve birinci sınıf kafeler haftasonları düzenledikleri pubg,fortnite va turnuvalardan full çekiyor. Geçen hafta birinciye 500 liralık klavye ödüllü turnuva yapıldı internet kafedende, oynamaya gelendende para çıkmıyor. Ödülü sponsor hediye ettiği gibi katılanların parasınıda yine sponsor ödüyor.
    Eskisi gibi millet bilgisayar işte deyip girmiyor ilk girdiği yerde önce bi monitörü,klavye,mouse kesiyor. Herkes 5 dolarlık Çin malı RGB fareleride biliyor steelseries klavye mouse set kullanan kafeyide biliyor.

200bine internet kafe açılır açılmaya ama büyük şehirlerde iş yapmaz.

Alıntıları Göster
    Önerin ne peki hocam somut birşeyler söylersen eğer kafe yada başka birşey? Öneri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

Önerin ne peki hocam somut birşeyler söylersen eğer kafe yada başka birşey? Öneri?

Alıntıları Göster
    Her ne kadar boş konuşuyorsun demiş olsanda cevap vereyim. Üniversite mezunu mühendisim. 6 yıldır çalışıyorum 3 yıldır kendi şirketimi çalıştırıyorum.

Ben şirketimi 1 bilgisayar 1 masa ile kurdum elimde sermayem yoktu. Şu gün X lira kazanıyorsam yaptığım işe sermaye ile girseydim 5X-10X kazanıyor olurdum. Eğer sektörde büyük bir ekonomik kriz olursa direk iflas ederim ama sermayem olsaydı hafif sallanırdım.

Maaşlı çalışanlara ticaret işi her zaman kolay görünür.Bazı işler olabilir ama kolay olduğu kadar kazandırır. Ben sana açık açık büyük bir şehirde yaşıyorsan 50bin liraya açacağın internet kafe sana kazandırmaz diyorum. Niye küfür etmişim gibi davranıyorsun? Hem zamanından hem moralinden hemde parandan olursun diyorum.

Şu devirde herkesin iyi kötü bir bilgisayarı ve evinde interneti var. Bu insanların evinden çıkıp sana gelmesi için büyük sermaye ile herkesin evinde bulamayacağı bir sistem ve ekipman olması gerektiğini söylüyorum.

İllaki ticaret yapacağım diyorsan yap ama herkesin küçük bütçelerle yaptığı birşey yap. Yeme içme sektörü her tür sermayeyi kabul eder mesela. İçinde 10bin liralık malzeme bulunmayan ama para basan dönerciler, tostçular biliyorum.

Yada küçük birşeyin al sat işlerini yapabilirsin mesela Çin’den birşeyler getirtip internetten satmak gibi. 50bin lira sermaye ile mutlaka birşeyleri fazla fazla alarak paranı ufak arttırabilirsin.

Hala 500bin lira internet kafe için sana fazla sermaye gibi geliyorsa internetten adeks internet kafeyi bi incele sonra ne kadar bir sermaye ile iş yapıyorlar onu bi hesapla.

• quote:

Rızık meselesi hocam. Varsa yiyeceğimiz ekmek varsa çıkarız yoksa batarız. Yapacak birşey yok

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun

• Hocam üslubum kırıcı olsuysa özür dilerim bende ünv. mezunu muhasebeciyim kayseri smmm odasında kaydım var. Lakin ne muhasebe nede müşavirlik yapmak istemiyorum.

Şuan Hatay'a taşındım burada bulunan int. Cafelerin alayını bu hafta gezeceğim. Kimse ne var ne yok anladıktan sonra kafamda yapmam gerekenleri projelendireceğim. Verdiğiniz internet kafe örneğinin aynısı buralarda çok zor.

Yeme içme işine gelince burası Antakya herkesin oturmuş bir damak lezzeti var ki harbi harbi çok lezzetli yemekler burada yeme içmeyle alakalı ne yapsam müslüman mahallesinde salyangoz satmaya eş değer.

Yurt dışından ürün getirip satma fikrim var hatta araştırmasını da yaptım. Aliexpreste 22 lira etiketli ürün aldısı verdisi vergisi hadi 30 olsun. Türk sitelerinde 60 küsür liradan satılıyor.

Ben istiyorum ki sabah uyanınca işime gideyim. Pc başındayken yine alınıp satılır yani ek gelir gibi olur bel bağlanmaz. Böyle yani.

1 pc ye 8.000 verip 100 makine dizenler benim buradaki rakiplerim değiller hocam.

Hatta şu x4 950 işlemci işini de ciddi ciddi ryzen 2600 yapıp 14-15 makineyle başlamayı düşünmeye başladım.

Ryzen 2600 + rx570 için 1 saatine 2 lira desem çok boş kalmayacağını düşünüyorum %70/80 randıman alsam günlük 350 bırakır. Bu benim için çok ciddi ve iyi bir gelir. Ben hiç hayatımda günde 350 lira alınteriyle çalışarak kazanmadım. En kral işimde 2800 lira maaş almışlığım var. Birde şirket arabası verdiler altıma. Onda da sözde işe muhasebeci diye girdim. Satınalmaya baktım pazarlamaya baktım sevkiyata vs tüm operasyonları bana kitlediler hatta işcilerin servis şöförlüğünüde yaptım. Muhasebeci olarak girdiğim iş yerinde işletme müdürü pozisyonuna istemeden geldim altıma muhasebeci aldım. Allahtan üretim planlamacı vardı birde sunta mdf djskfkfj malzemeleri tanımadığımdan onu iteleyemediler.

Sanırım derdimi anlatabildim.

Edit: Sakın yanlış anlaşılmasın çalışmaktan gocunan biri değilim. Kayserili tüccarlar çalışma isteğimi sıfırladılar. En hayati işleri sen yürütürsün ama zerre ne senin nede senin yaptığın işin kıymeti vardır. Niy yapıyong la sanki bağa atınan deve mi, mantığı var. Artık tahammül edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 13 Kasım 2018; 20:53:40 >

• quote:

Hocam üslubum kırıcı olsuysa özür dilerim bende ünv. mezunu muhasebeciyim kayseri smmm odasında kaydım var. Lakin ne muhasebe nede müşavirlik yapmak istemiyorum.

Şuan Hatay'a taşındım burada bulunan int. Cafelerin alayını bu hafta gezeceğim. Kimse ne var ne yok anladıktan sonra kafamda yapmam gerekenleri projelendireceğim. Verdiğiniz internet kafe örneğinin aynısı buralarda çok zor.

Yeme içme işine gelince burası Antakya herkesin oturmuş bir damak lezzeti var ki harbi harbi çok lezzetli yemekler burada yeme içmeyle alakalı ne yapsam müslüman mahallesinde salyangoz satmaya eş değer.

Yurt dışından ürün getirip satma fikrim var hatta araştırmasını da yaptım. Aliexpreste 22 lira etiketli ürün aldısı verdisi vergisi hadi 30 olsun. Türk sitelerinde 60 küsür liradan satılıyor.

Ben istiyorum ki sabah uyanınca işime gideyim. Pc başındayken yine alınıp satılır yani ek gelir gibi olur bel bağlanmaz. Böyle yani.

1 pc ye 8.000 verip 100 makine dizenler benim buradaki rakiplerim değiller hocam.

Hatta şu x4 950 işlemci işini de ciddi ciddi ryzen 2600 yapıp 14-15 makineyle başlamayı düşünmeye başladım.

Ryzen 2600 + rx570 için 1 saatine 2 lira desem çok boş kalmayacağını düşünüyorum %70/80 randıman alsam günlük 350 bırakır. Bu benim için çok ciddi ve iyi bir gelir. Ben hiç hayatımda günde 350 lira alınteriyle çalışarak kazanmadım. En kral işimde 2800 lira maaş almışlığım var. Birde şirket arabası verdiler altıma. Onda da sözde işe muhasebeci diye girdim. Satınalmaya baktım pazarlamaya baktım sevkiyata vs tüm operasyonları bana kitlediler hatta işcilerin servis şöförlüğünüde yaptım. Muhasebeci olarak girdiğim iş yerinde işletme müdürü pozisyonuna istemeden geldim altıma muhasebeci aldım. Allahtan üretim planlamacı vardı birde sunta mdf djskfkfj malzemeleri tanımadığımdan onu iteleyemediler.

Sanırım derdimi anlatabildim.

Edit: Sakın yanlış anlaşılmasın çalışmaktan gocunan biri değilim. Kayserili tüccarlar çalışma isteğimi sıfırladılar. En hayati işleri sen yürütürsün ama zerre ne senin nede senin yaptığın işin kıymeti vardır. Niy yapıyong la sanki bağa atınan deve mi, mantığı var. Artık tahammül edemiyorum.
    Yani Hatay’da internet kafe piyasası nasıl bilmiyorum. Daha önceki mesajlarımdada özellikle vurguladım büyük şehirlerde iş yapmaz diye ama Hatay’da belki olabilir.

Dediğin mantıklı hepsini gez gör eğer insanlar dediğin özelliklerdeki makinelerle para kazanıyorsa sende bir tık üstünü yaparak kazanabilirsin.Küçük şehirlerin avantajıda bu oluyor.

• Tahminim bendeki sistem 2 tık üstü olacak gezip görünce anlayacağım. Sermaye biraz daha olsa rx580 li bir sistem kurar rakipsiz olurdum.

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    oyle sistem yaparsanız cafeden yatın yoksa calarlar (2600+570 dedim)hatay gibi yerde oyle cafe olmucaktır buyuk ihtimal
    Maalesef ilaç ile Win10 yapmanız olası bir şikayet durumunda size büyük sıkıntılar çıkarır o yüzden 10tl likte olsa orjin win10 alın hocam parça konusunda ise dediğim gibi AliExpress yerine gearbeast aracılığı ile toptan şekilde belli başlı parçaları alır iseniz azda olsa maliyeti düşürebilirsiniz. Cafe büyük şehirde iş yapmaz sözüne katılmıyorum çünkü ben Adana'nın göbeğinde oturuyorum ve açtığınız mekanın bulunduğu semt önemli diyorum tabiki cafedeki atmosfer birde çünkü siz gidip gelir kaynağı olarak surileri ön planda tutarsanız baştan kaybedersiniz.

Allah bol kazançlar versin inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden G4560/G4600 ve Gtx 1050 Ti li sistemler ucuz olduğundan peynir ekmek gibi satıyordu ve kafeler de bu tarz sistemlerle iyi para kazanıyordu.
    Pc Montajyoutube
    48' Adet Pc Toplamak
    https://www.youtube.com/watch?v=L35ZY_7I7Os

Şimdi Gtx 1050 ti 1300 TL civarında. Rx 570 4gb geçenlerde 863 TL'ye satıldı. Bu tarz indirimler bulursanız kaçırmayın. Black friday'a az kaldı. Amazon.com.tr de güzel indirimler yapar takip edin. n11 11 kasım kampanyasında Amazontr'de Samsung 860 250gb SSD 305 TL'ye satılıyordu. Fiyat hala güzel.

www.amazon.com.tr
    Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB: Amazon.com.tr: Liv Teknoloji
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-SSD-860-EVO-SATA/dp/B079FQ126M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1542192791&sr=8-1&keywords=860+evo+250gb

• konu güncellenmiştir fikirleriyle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • Hayırlı olsun.

Kaça mal oldu herşey dahil?

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    60-70
  • Hayırlı olsun, bol kazançlar. PC'nin özellikleri nedir?
    Pcler iyiyse çok iyi bir fiyat. Kira nedir peki hocam? Saati ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü olarak güzel duruyor. Ben beğendim. Hayırlı olsun.

Ayrıca yakında ps4'te fifa ya da pes oynamak için sıraya girerler merak etmeyin. Yeter ki reklamı iyi yapın.

WWE de olursa tadından yenmez. Adamlar rekabet ederken vakti yiyecektir zaten bu oyunlarla
  • Hayırlı olsun, bu zamanda iyi cesaret.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Hayırlı olsun, bol kazançlar. PC'nin özellikleri nedir?
    Amd 4 çekirdek 8ram gtx1050 ve gtx1050ti var 1 saati 2 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Pcler iyiyse çok iyi bir fiyat. Kira nedir peki hocam? Saati ne kadar?
    Amd 4 çekirdek 8ram gtx1050 ve gtx1050ti var 1 saati 2 tl hocam kira aylık 1500

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Görüntü olarak güzel duruyor. Ben beğendim. Hayırlı olsun.

Ayrıca yakında ps4'te fifa ya da pes oynamak için sıraya girerler merak etmeyin. Yeter ki reklamı iyi yapın.

WWE de olursa tadından yenmez. Adamlar rekabet ederken vakti yiyecektir zaten bu oyunlarla
    İlk defa bu gün toplu olarak 6 arkadaş geldi 43 tl hesap aldım piyasa berbat

• Adeks cafeyi gördüğümde anladım bir kafenin nasıl olması gerektiğini. Gerçekten internet kafeden ziyade bir yaşam merkezi kurmuş adam. Gelen müşterilerin yüzde 20si 5-6 saat oturuyor üstüne yemek içeçek siparişi veriyor. Kalktığında 60 70 lira hesap bırakıyor. Ortalama müşteri 2 saat oturup en azından 15 tl ödüyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.