Şimdi Ara

İnternet iptal işlemi sonuclanmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır internet iptal işlemi için 2 kez iptal dilekçesi Fax ile gönderdim 1 kez sesli iptal bildiriminde bulundum. Ancak iptal işlemi gerçekleşmiyor. Telefon ile sadece sesli yanıt işlemi var müşteri hizmetleri tamamen kaldırılmış. Online işlemlerden destek kaydı olusturuyorum geri dönüş yok.
    Müşteri memnuniyeti rezalet
    İptal işlemi için ne yapılmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi net hocam vodafone mu diğerleri mi? ona göre seçenek sunayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadır_sad

hangi net hocam vodafone mu diğerleri mi? ona göre seçenek sunayım.
    turknet bölümüne açmıştım konuya yazmamıştım türknet
  • Btk ya yaz olmadi tthh ver f

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63FACCABD

turknet bölümüne açmıştım konuya yazmamıştım türknet

Alıntıları Göster
    faksı kabul etmedilerse internet üzerinden faks çek gerekli evrakları. olmazsa alttaki arkadaşın yazdığı gibi tüketici hakem heyetine başvur süreç uzar ama sonunda kazanırsın. bende vodafone da çok uğraşmıştım müşteri hizmetleri olmasına rağmen en sonunda internet üzerinden faks çekerek iptal ettirmiştim. öncesinde de tüketici hakem heyetine başvuru da yapmıştım. halen mahkemenin sonuçlanmsını bekliyorum ama netim ve sabit hattım iptal oldu zoraki de olsa.

• Süreci konuya yazabilir misiniz? Bu gidişle çok yakında ben de iptal işlemlerini başlatacağım. Böyle sıkıntı yaşarsam yardımcı olur bana da. Ki zaten yaşayacağım gibi duruyor. Her türlü destek birimine sıkça internetimin koptuğunu yazıyorum haftalardır cevap alamıyorum. İptal talebime cevap vereceklerini hiç sanmam.
  • Yapmazlar bunlar herkesi süründürür telekoma falan dilekçe verin nereye tasıycaksanız sonra şikayetvara da yazın ben şikayetvar a yazınca aynı gün uygulama yapıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Garanti olsun bak iptal icin kayit acdir faxi yolla ayni anda sikayetvar btk yaz belki bir şikayet kaydina istisnaden kaparlar yoksa ugrasdiriyorlar bayagi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.