Arkadaşlar 10 yıllık ankastre nasıl bozuk olabilir ben anlamadım ki ben tt 16 mbps adsl kullanıyordum vdsl/adsl modem var bende türknete baktım 35 mbps internet veriyorlardı onlara kayıt oldum kimliği verdim kayıtı imzaladım şimdi sadecede eve teknik ekip gelip yapacaklar ama diyorlarki : kimliğiniz bize ulaştı. Evde kurulum ekipleri randevu için sizi arayacaklar, sizinde E-posta adresinize gönderdiğimiz belgeleri yazdırıp, imzalamanız yeterli. Ekiplerimiz kuruluma geldiği zaman belgeleri sizden teslim alacak. İnternet hizmetini vermeyi sağlayan ankastre yok yada arızalı şeklinde bilgi verilmiştir. Sorunu çözmek için elektrikçiden yardım alarak sorunu giderdiğinizde adresinize ekip yönlendireceğiz bağlantı işlemlerine devam edeceğiz. Sorunu giderdiğinizde online işlemlerden bize bilgi verebilirsiniz. Diyor ama benim nette bir sorun yok başka dairelerdede sorun yok neden böyle bir şey diyorlar ???? lütfen yardım edin bende aradım dedim ki böyle bir sorun yok ama hala aynı mesaj yolluyorlar anlamadım gitti pls yardım e online işlemlerden bize bilgi verebilirsiniz. |
Bildirim