Bildirim
Internet hizmeti de %30 zamlandı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şimdi bu yüzde otuzluk zam için açıklamayı kimden alalım. Sebep nedir.??
Bu ne.....
Habire zam habire zam.
İnsanları çıldırtmaya mı çalışıyorsunız. Kayışı kopartsınlar mı istiyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyorum hep 50 ₺ lik alıyorum,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
O paraya internet kafede 2 saatliğine masa açamazsın hocam artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Özelleştirme olacak, hizmet kalitesi yükselecek, fiyatlar düşecek... Nasıl memnun musunuz özel sektörden? Memur yan gelip yatıyordu, özel sektör iyi çalışıyor mu? Memnun ediyor mu?..
_____________________________ -
Adamsın
_____________________________ -
Yıllardır 2 yıllık tarife yaptırıyorum tavsiye ederim en azından bir kaç ay pahalı kaçsa da sonradan ucuz kalıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
24Mbs fideri 230 Liradan veriyordu Vodafone.
Sözleşme geçen gün dolunda teklif olarak aynı interneti 520 TL' ye verelim dediler.
Kapatın istemiyorum dedim.
Daha sonra aradılar "İlk 3 ay yine 230 TL ödeyin kalan 9 ay 320 TL olsun" deyince kabul ettim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt