Şimdi Ara

internet Hızım Sadece Bende Çok Yavaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Son 2 hafta icerisinde çok büyük bi sıkıntı geldi başıma.bu son 2 haftada internet öyle yavaş öyle yavaş ki google aratma 1-2 dakikada yapıyor.Ama indirme Hızı ping Gayet iyi . nedenini TTnet müşteri hizmetlerine sordum bilgisayarda virüs var dedi.Bende tarattim (PC spyware Doctor) 106 tane enfeksiyon buldu ve hepsini temizledi fakat sorun yine ortadan kalkmadı.bu 2 haftadan da önce yine yavaşlamıştı Combofix i çalıştır dediler çalıştırdım bi süre geçti sonra yeniden başladı hayla devam ediyor.(şimdi Çalıştırdığımda Hiç bir şey değişmiyor) Az önce Bilgisayara (sadece yerel disk C:) Format attım sorun hayla devam ediyor. Ayrıca bu ethernet kablosunu leptop a taktıgımda bi sorun görmedim ve Wireless üzerinden kolayca İnternette Sörf yapabiliyor.Çok Sıkıldım Artık, Face de bir sürü bildirim var fakat hicbisi yapamiyorm yorum yazamıyorum. Sizce Bu PC de Yavaşlıgın Sebebi Ne olabilir ?
    Nasıl Gideririm ?
    Ethernet Kartım: Realtek RTL8168C(P)/81111C(P) PCI-E GIGABIT Ethernet NIC

• Hocam ethernet kartını güncelle istersen. Sorun oradan kaynaklanıyor olabilir. Formattan sonra harici bir depolama aygıtı taktıysan belki o virüs onun içindede vardır. Oradan bulaşmıştır tekrar. Deneme sürümlü bir norton yükle öyle dene.
  • Usta yemin ederim ki şu sayfaya giirmek için 4 saat bekledim (abartısız) sabah okula gittim öğle tatilinde geldim daha yeni yeni acilmaya başlamişti
    bende mevcut olan USB Modemi Taktim Gayet iyi Çalışıyo
    Ayrıca Ethernet Kartını güncelledim Sorun Devam ediyor
  • yokmu çözüm
  • Ethernet kartın arızalanmış olabilir. CMD'den ping atarmısınwww.google.com ' a ?
  • nasil yapicam anlatırmısın pek bi bilgim yokta
  • başlat
    çalıştır
    pingwww.google.com -t
    tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun olan modemde (ethernet kablosu ile calisan) da Cmd ekrani geliyor 30 sn sonra kapanıyor Normal -yedek- olan modemde (USB kablosu) 52 ms filan yazıyordu
  • sorun ethernet kartında mı?
  • Ben çözümü biliyorum oyungezer eylül 2008 sayısında yazıyordu ama bayağı uzun bir yazıydı.Yani buraya sığacak gibi değil.Organize sanayi bölümünde.
  • çözümü biliyorsan yaz burdan
  • gncell
  • gncell
  • HER ZAMANKİ GİBİ GUNCELL
  • sadece internetin mi yavaş yoksa interneti kullanan uygulamaların bağlantısıda mı yavaş bunları dene olmazsa ethernet kartını değiştirirsin.....
    Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam
    aşağıdaki dosyadaki programları kur tarat..
    http://hotfile.com/dl/86085068/36977a9/sistem_hzlandrma.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyall

sorun olan modemde (ethernet kablosu ile calisan) da Cmd ekrani geliyor 30 sn sonra kapanıyor Normal -yedek- olan modemde (USB kablosu) 52 ms filan yazıyordu

30 saniye sonra kapanıyor derken ne 30 saniye sonra kapanıyor CMD mi yoksa modem mi ? Ve ping atıyormu yoksa hiç atmıyormu... Eğer ping atmıyorsa sorun muhtemelen ethernet kartında, USBden çalışan modeminde problem yoksa. Bu arada 52ms normal değerdir yani USB'den bir sorunun yok.
  • bos bi siyah ekran geliyor 30 saniye sonra kapanıyor hiçbir şey yazmıyor modem açık
    Ayrıca usb modemde eet bi sorun yok fakat sadece ben bağlanabiliyorum
  • gncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.