Şimdi Ara

İnternet Hızım Aşırı Derece Düştü !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
45.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler internetim çok fazla yavaşladı normalde 1-8 mb/s hiç bu kadar yavaş olmamıştı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Davy_JonesSs

Beyler internetim çok fazla yavaşladı normalde 1-8 mb/s hiç bu kadar yavaş olmamıştı...

Hat değerlerini yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferevon

quote:

Beyler internetim çok fazla yavaşladı normalde 1-8 mb/s hiç bu kadar yavaş olmamıştı...

nereden bakabilirim acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_67663544/tm.htm

• Arkadaşlar ben yeniyim kusura bakmayında bi sorum olucak.
    Windows 8 Kullanıyorum internet hızım 1mb/s. Uydunet kullanıyorum normalde 100kb/s 130kb/s arası indirme hızım olması gerektiği yazılmış forumlarda vs. ancak ben dünden beri torrent indirme yapıyorum hızım 100 e çok nadir çıkıyor çıksada 1 saniye sürüyor tekrar 30 kb/s gibi bi rakama düşüyor. Görev yöneticisinde zaten ayrı bi olay var. Uyduneti aradığımda bilgisayarınız ip almıyor vs. sizde sorun var bilgisayarcıya gösterin gibi yanıtlar alıyorum. Sorunun nedenini anlayamadım Yardımcı olurmusunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_67663544/tm.htm

hat degerlerim bunlar sanırım

• Yanlış görmüyorsam eğer hızını 0.4 mbps'ye sabitlemişler. Hız düşünce de SNR tavan yapmış. Müşteri hizmetlerini arayıp o sihirli "Güncelleme"'den yaptırırsan düzelecektir muhtemelen.

EDIT: Speedtest sonucunda Türkiye'nin %96'sından daha yavaş yazıyor. Yani Türkiye'de internet kullanıp speedtest sitesinden hız testi yapan 100 kişiden 4'ü senden (0.4 mbps) daha düşük değerler alıyor eğer yanlış değilsem. Vahim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_4242 -- 7 Aralık 2012; 18:03:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    9 ay önce açıldı
    İnternet hızım düştü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_4242

Yanlış görmüyorsam eğer hızını 0.4 mbps'ye sabitlemişler. Hız düşünce de SNR tavan yapmış. Müşteri hizmetlerini arayıp o sihirli "Güncelleme"'den yaptırırsan düzelecektir muhtemelen.

EDIT: Speedtest sonucunda Türkiye'nin %96'sından daha yavaş yazıyor. Yani Türkiye'de internet kullanıp speedtest sitesinden hız testi yapan 100 kişiden 4'ü senden (0.4 mbps) daha düşük değerler alıyor eğer yanlış değilsem. Vahim :)

aradım arıza kaydı falan yaptılar geri aradılar herif bana modemimin eskidiğini yenisini almam gerektiğini hatta alacağım yere kadar söyledi ne kadar doğru bilmiyorum modem kolay kolay eskirmi
  • Zaten hiçbir zaman hatanın kendilerinde olduğunu kabul etmiyorlar, şaşırmadım. İçin rahat olsun diye bi yakınının,arkadaşının sorunsuz çalışan modemini alıp test edebilirsin, sonuç aynıysa boşu boşuna modem almamış olursun. Modem sanırım öyle çabuk eskimez ama voltaj yada başka sebeplerle arıza olmuş olabilir, sanmıyorum ama yine de emin olalım.

Bu arada modemi denemeden önce, istersen tekrar ara 44 0 375'i teknik servise hız konusunda yönlendirmeleri takip et, arıza kaydınız var zaten yada adil kullanım kotasını aştığınız için hızınız düştü başka bir konuda teknik destek almak ister misiniz gibi bişeyler diyor, işleme devam et seni teknik bi personele aktaracak, orda hıznının çok düşük olduğunu söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_4242 -- 7 Aralık 2012; 18:14:27 >
  • anlamadım gitti neyse öyle yapayım bari yardımın için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

Arkadaşlar ben yeniyim kusura bakmayında bi sorum olucak.
    Windows 8 Kullanıyorum internet hızım 1mb/s. Uydunet kullanıyorum normalde 100kb/s 130kb/s arası indirme hızım olması gerektiği yazılmış forumlarda vs. ancak ben dünden beri torrent indirme yapıyorum hızım 100 e çok nadir çıkıyor çıksada 1 saniye sürüyor tekrar 30 kb/s gibi bi rakama düşüyor. Görev yöneticisinde zaten ayrı bi olay var. Uyduneti aradığımda bilgisayarınız ip almıyor vs. sizde sorun var bilgisayarcıya gösterin gibi yanıtlar alıyorum. Sorunun nedenini anlayamadım Yardımcı olurmusunuz

dostum kim söylediyse yalan söylemiş bir kere ip alamazsan internete giremezsin birşey indiremezsin modemine tamamen bir reset at gelellikle modemin arka tarafında ufak bir yer vardır oradan atılır
    2.virüs olabilir fomat atmak lazım
    3.torrenti biliyorsun leech seed olayı var ondan dolayı gönderen az çeken çoksa bağlantı yoğunluğuna göre öyle çeker

büyük olsalıkla 3. seçenek torrentte erişimin 2 diş gösteriyor ondandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 7 Aralık 2012; 18:17:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

quote:

dostum kim söylediyse yalan söylemiş bir kere ip alamazsan internete giremezsin birşey indiremezsin modemine tamamen bir reset at gelellikle modemin arka tarafında ufak bir yer vardır oradan atılır
    3.torrenti biliyorsun leech seed olayı var ondan dolayı gönderen az çeken çoksa bağlantı yoğunluğuna göre öyle çeker

Hocam şimdi benim internet sabit 130kb/s indiriyordu 1-2 ay öncesine kadar hiç sorunsuz indirme hızım buydu.(İDM kullanıyordum)
    şimdi hızım 5kb/s ye düşüyor 30kb/s ye çıkıyor çok değişken oldu yani. eskiden sabitti şimdi kafasına göre takılıyor sanki. Site farketmeksizin böyle torrentte
    olsun normal indirmede yapsam böyle oluyor sebebini anlayamadım kafayı sıyırıcam yakında. Teknik servis oyalayıp başından atma derdinde zaten Sorunuma çözüm bulabilirsem çok iyi olucak yinede yardımınız için teşekkür ederim. Bi sorum daha olucak 1megabit sınırsız kullanıyorum demiştim sizce normal indirme hızım kaç olmalı ? Testteki sonuçlar şöyle download: 0,99 mbps upload:0,23mbps ping:22.
    Teşekkür ederim tekrar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

quote:

Hocam şimdi benim internet sabit 130kb/s indiriyordu 1-2 ay öncesine kadar hiç sorunsuz indirme hızım buydu.(İDM kullanıyordum)
    şimdi hızım 5kb/s ye düşüyor 30kb/s ye çıkıyor çok değişken oldu yani. eskiden sabitti şimdi kafasına göre takılıyor sanki. Site farketmeksizin böyle torrentte
    olsun normal indirmede yapsam böyle oluyor sebebini anlayamadım kafayı sıyırıcam yakında. Teknik servis oyalayıp başından atma derdinde zaten Sorunuma çözüm bulabilirsem çok iyi olucak yinede yardımınız için teşekkür ederim. Bi sorum daha olucak 1megabit sınırsız kullanıyorum demiştim sizce normal indirme hızım kaç olmalı ? Testteki sonuçlar şöyle download: 0,99 mbps upload:0,23mbps ping:22.
    Teşekkür ederim tekrar

dostum bi anormallik var sen sürekli ara bıktırana kadar ara bence normalde 100 ile 115 kb arası değişir indirme hızın

• Beyler internet hızım aşırı derece düşmüştü evet dün bir kaç kez müşteri hizmetlerini aradıktan sonra şu kadar yükseldi acaba şu anda normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: strider_4242

Yanlış görmüyorsam eğer hızını 0.4 mbps'ye sabitlemişler. Hız düşünce de SNR tavan yapmış. Müşteri hizmetlerini arayıp o sihirli "Güncelleme"'den yaptırırsan düzelecektir muhtemelen.

peedteste pek güvenmeyin akkyi aştığım halde hızımı 15-16 mbit gösteriyor
  • quote:

Beyler internet hızım aşırı derece düşmüştü evet dün bir kaç kez müşteri hizmetlerini aradıktan sonra şu kadar yükseldi acaba şu anda normal mi

Hat değerlerini bir daha yaz bakalım.
  • quote:

quote:

Beyler internet hızım aşırı derece düşmüştü evet dün bir kaç kez müşteri hizmetlerini aradıktan sonra şu kadar yükseldi acaba şu anda normal mi

evet yeni hat değerlerim ve hızım

ttnettten gelen görevli bana modemimi değiştirirsem 7-8 mbs'e kadar çıkarsın burdan 9200 çekiyo falan dedi modem değiştirip denicem..

• quote:

quote:

quote:

evet yeni hat değerlerim ve hızım

ttnettten gelen görevli bana modemimi değiştirirsem 7-8 mbs'e kadar çıkarsın burdan 9200 çekiyo falan dedi modem değiştirip denicem..

4096'ya sabitlemişler seninkini. Önce o kısıtlamayı kaldırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani demek istediğin ne ?
  • quote:

yani demek istediğin ne ?

Hızını sınırlamıyorlar artık,sadece modem değiştirmen lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.