Şimdi Ara

İNTERNET HIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bir hafta önce Turknet'in 35 mbps vdsl tarifesine geçiş yaptım. Ancak vdsl port olmadığını türk telekomun vdsl port sağlayana kadar adsl port ile 16 mbps kullanabileceğimi söylediler. Ancak 16 mbps üzerinden sadece 6.6 mbps hız alabildim. Bu durumdan dolayı arıza kaydı bıraktım ve Türk telekomun saha ekiplerinin kontrolünden sonra problemin daire içi tesisattan kaynaklı olduğu söylendi. Ben de bina ankastresinden 20 metre direkt olarak modeme Cat6 kablo çektirdim. Ancak hızım 6.8 mbps oldu sadece. Modemim de sağlam. Problemin sebebi nedir sizce? Ayrıca modem hat değerlerim de bu şekilde;

    İNTERNET HIZI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bahsettiğin hızı modemden kablolu bağlantı yaparakmı aldın, yoxa wifi üzerindenmi ?


    Eğer wifi ile alıyorsan öncelikle modemde wifi ayarınn evde çok eski cihazlar yok ise direk n modu veya wifi ile bağlantı kuran çok eski cihazlar varsa'da b/g/n modunda olduğuna emin olmalısın, daha sonra wifi kanalın auto'da ise manuel seçim yaparak kanal 11 veya 12-13'e fln alıp deneyebilirsin, böyle'de verim alamazsan yine modem wifi ayarlarında var ise 40mhz veya 20&40mhz modu onu seçip denersin, tabi pc bağlantısı için de wifi kullanıyorsan, pc de kullandığın wifi alıcınnda ayarlarına girip eğer destekliyorsa 40mhz veya 20&40mhz ayarını yaparsın v.s.

  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını benimle paylaşabilir misiniz?

    46672984


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karagenc2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınızı kontrol ettiğimde net uzmanı arkadaşım yerleşik operatöre bildirimde bulunmuş ve hız profilinizde yaşadığınız sorun için detaylı bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacak. Şu anda ekiplerden geri dönüş bekleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.