Şimdi Ara

İnternet FELÇ DURUMDA, KIYAMET ALAMETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13den bu yana tüm Ankarada internet kesildi ilk başta. 9 arkadaşınmdadada farklı bölgelerde hiçbirinde internet yoktu.

saat 17de internet geldi 10 siteden 9u açılmıyodu.

şuan çok az düzelme var dh ye yeni girebildim

sanırım başka şehirlerdede varmış sorun kıyamet yakındır

müşteri hizmetlerinede 13den beri ulaşılamıyodu az önce düşürdüm ve adamın biri açtı yok modem kapa aç bilgisiz biri çıktı işte klasik. diyorum adama genel bi sorun yokmu diyom bişi demiyo kabul etmiyo sorun olduğunu nasıl iştir ya

• Merhaba doğrudur genel sorun var modem aç kapa yapın düzelir
  • Sanırım hızları düşürmeye başladılar.Bendede aynı problem var şuanda internetim felç durumda.
  • ne youtubeye ne facebook a nede başka hiçbir siteye giremiyorum foruma anca girebildim sorunun biran önce çözülmesi dileğiyle
  • Aynı sorun bende de vardı. adsl ışıgı yanıyordum ama internet ışıgı yanmıyordu. 1 saat gelmedi bende dışarı çıktım yeni geldim gelmiş

Kağıthane'de oturuyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralsado -- 21 Ağustos 2010; 18:09:57 >
  • Sabahtan beri internet aşırı yavaş.. Modem aç kapa yaptım yine bir şey olmadı.. Demin hızı ölçtüm; 0,346 Mbps çıktı.. Sadece bende vardır zannettim forumda kimseden ses çıkmayınca..
  • net gelmemesi bendede oldu ama hız düşmesi olmadı

kota 300 ü geçmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüh Telekom un altyapapısı göçmüş aldığım bilgilere göre..
  • Hızınızı tabiki düşürün arkadaşlar bilmiyor musunuz sürat felakettir.
  • @I am loving my teacher

Saati saatine dediğiniz gibi bende de internet (Ankara - Yenimahalle)
  • Sadece Ankarada değil bendede sabah internet yoktu.
  • Dün gece 1 gibi gitti 1 saat sonra geldi
    Bu öğlen 1 gibi tekrar gitti 1,5 saat sonra geldi.

Bu gece 1 de ne olacak bakalım
  • bugün izmit çayırovada da gitti. şu an var ama hızım 0.34 görünüyor adsl arayüzüne baktığımda 7996/799 görünüyor ya hızları düşürdüler ya da sorun devam ediyor. Kotam 50gb.
  • Dediğiniz saatler içerisinde KOCAELİ 'nde de kesinti mevcuttu, ayrıca teknik destek hattını da kapatıyorlar internet kesilince.
  • Hava durumundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
  • Burada da havalar birden soğudu, esmeye başladı.. İnternet de doğru orantılı olarak düştü
  • Türkiye genelinde bir sorun var sanırım, şehir dışındaki arkadaşlarım ve konu dışı bölümündeki diğer üyelerde şikayetçiler.
    Şuan iyi bende gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Hava durumundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

Sanmıyorum heralde artık toplu bir download sınırlamasına gidildi tam da yeni geçmiştim tarifeye yapılır mı bu bana.

Edit:An itibariyle upload hızım düzeldi ama download hala sürünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco917 -- 21 Ağustos 2010; 19:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transform

Burada da havalar birden soğudu, esmeye başladı.. İnternet de doğru orantılı olarak düştü

Burada da öyle.
  • YA arkadaş heryerde sıkıntı var da bu müşteri hizmetleri ne kadar gerizekalıdır.
    Altyapı problemimiz vs birşey var deyin hiç dğeilse yok 192 yazın yok 88 yazın.
    hiç değilse düzeltilecektir gibisinden birşey deyin.
    dünden beri bağlantı rezil ötesi. şu an 10 sayfadan 3ü açılıyo :>
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.