Şimdi Ara

İnternet FELÇ DURUMDA, KIYAMET ALAMETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OMéR

Hava durumundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

kusura bakmayın arkadaşlar gaz çıkarttım ben ondan gitti net. bir an unutmuşum ttnet in etkileneceğini, affedin ne olur

• Türkiye genelinde yapılan bu çalışmada tahminimce BTK onayından sonra yürürlüğe girecek tarifelerle ilgili... Gerçek anlamda hız düşümünü gerçekleştirmeye yönelik olabilir. Ne de olsa yaklaşık 1 seneyi aşkın bir süredir kimsenin hızı düşmüyor. Kısıtlı günler geliyor gibi...
  • Benimde internetim oglen gitti.2-3 saat yoktu hic internet isigi.simdi internet var gozukuyor ama girdigi siteler tek tuk.mobil takiliyom bende mecbur
  • halen aynı ya

dh yede mobileden girdik bari
  • dün gayet iyiydi bugun ewe geldim açtım hız 60 ın yuarısına çıkmıyor
    download 900 kusur gb
    ist - maltepe
  • http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=327872

Destek Takip No : 944553

Açıklama : Türk Telekom'un yaptığı duyuruya göre 24 Ağustos 2010 tarihinde saat 02:00 itibari ile yapılacak teknik çalışma nedeniyle ADSL ve SDSL hizmetlerini İzmir bölgesinden almakta olan müşterilerimizin bir kısmı belirtilen tarih ve saatte bölgesel olarak kesinti yaşayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 21 Ağustos 2010; 21:41:40 >
  • Arıza kaydı sebebiyle yapılan aramada 21 ilde problem oldugu modemimizin ayarlarıyla oynamamamız gerektiği söylenerek arızanın zamanla düzeleceği bildirilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahliyka -- 21 Ağustos 2010; 22:33:36 >
  • Sanırım Artık Kota Da Daha Hassas Olacaklar 3 Aydır Düşmeyen Hızım Bugün 512Kbps.Siteler Çok Geç Açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Sanırım Artık Kota Da Daha Hassas Olacaklar 3 Aydır Düşmeyen Hızım Bugün 512Kbps.Siteler Çok Geç Açılıyor

asılalım downloada ozaman.

2gün önce modem kendi kendine 4-5 kere resetlendi durdu.bazen internet olmadı.
    speedtesttede izmir çıkardı server şimdi istanbul çıkıyor.
    sistemin içine ettiler .dokunmasalar daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 22 Ağustos 2010; 0:08:11 >
  • Yeni tarifelerin uygulanması için yapılan bir hazırlık gibi görünüyor, muhtemelen güncelleme ve otomatizasyon yapıyorlar, anında hız düşürülmesi için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: istblacken

Yeni tarifelerin uygulanması için yapılan bir hazırlık gibi görünüyor, muhtemelen güncelleme ve otomatizasyon yapıyorlar, anında hız düşürülmesi için..

Hız düşürülünce ellerine ne geçecek?
  • quote:

quote:

Yeni tarifelerin uygulanması için yapılan bir hazırlık gibi görünüyor, muhtemelen güncelleme ve otomatizasyon yapıyorlar, anında hız düşürülmesi için..

Kotayı aştığın zaman ceza kestiklerinde ellerine ne geçiyorsa aynı şey, daha az hizmet kullanımına rağmen daha çok para, bazen bu firmaların ticari kurum olduğunu ve kar odaklı çalıştıklarını unutuyoruz.

• Doğru söylüyorsun arkadaş işleri güçleri para.
  • quote:

quote:

artan talebe binaen altyapıyı geliştirip güncellemek parayla ama kullanıcıları kısıtlayarak yıldırmak bedava

• Paul Doanny Türk Telekom TTNET
  • bizim burada 2 gün'dür İnternet yoktur TTNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 22 Ağustos 2010; 15:54:22 >
  • 2 mb hız ile tivibu izleyemiyorum...
  • Yeni konu açmayayım dedim msne girebilen varmı acaba ?
  • asıl internetin öğlen saatlerinde hızlı olması kıyamet alameti sayılabilir. bu ne be!! sürünüyoruz bu saatlerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku2

bizim burada 2 gün'dür İnternet yoktur TTNET

Aynen,Cumartesi sabahından bu yana internet yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.