Şimdi Ara

internet explorerda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya kafayı yiğcem internet explorer web sayfalarında bazı resimleri göstermiyor örneğin google logosu cıkmıyor bunun nedeni ne olabilir internet ayarlarını sıfırladım sistem geri yükleme yaptım gene düzelmedi lütfen yardım edin çok zor durumdayım babam dahalom görmedi görürse ağzıma laylaylom yapar anlayın durumumu

• internet geçmişini sildin mi hocam? Antivirüslerle güncel şekilde korunuyor mu bilgisayarın?

Bana kalırsa, sen OPERA'yı kur, pişman OLMAZSIN

(OPERAO, internet explorer gibi bir web tarayıcısı. arayüzü, özellikleri, hızı açısından internet explorera 10 üzeri bir milyon basar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: karacaayt

Arkadaşlar ya kafayı yiğcem internet explorer web sayfalarında bazı resimleri göstermiyor örneğin google logosu cıkmıyor bunun nedeni ne olabilir internet ayarlarını sıfırladım sistem geri yükleme yaptım gene düzelmedi lütfen yardım edin çok zor durumdayım babam dahalom görmedi görürse ağzıma laylaylom yapar anlayın durumumu

Sanırım Bu Sorunu Herhangi Bi Sitede Seçmiş Olduğunuz ActiveX Yazılımından Sonra Görmeye Başladınız.
    Bu Seçtiğininz Zorlamayı Hatırlayamayacağınız için Siz En iyisi Ayarlarınızı Geri Yükleyin
    Bunlar Kişisel Ayarlar Olduğu için Explorer'ı Sıfırlamak Bu Ayarları Düzeltmez.
    Explorerdan Araçlar Ordanda internet Seçeneklerini Aç Açılan Pencereden
    Gelişmiş Yaprağına Gel Ve Gelişmiş ayarları Geri Yükle Tuşuna Basarak Bütün Ayarlarını Eski Haline Getir.
    Umarım Sorunun Ortadan Kalkar
    Kolay Gelsin...

• Arkadaş evet ActiveX diğe bişey kabul etmiştim ama dediğni yaptım olmadı
  • quote:

Arkadaş evet ActiveX diğe bişey kabul etmiştim ama dediğni yaptım olmadı

Sistem geri yüklemeyi denedin mi???
  • quote:

Arkadaşlar ya kafayı yiğcem internet explorer web sayfalarında bazı resimleri göstermiyor örneğin google logosu cıkmıyor bunun nedeni ne olabilir internet ayarlarını sıfırladım sistem geri yükleme yaptım gene düzelmedi lütfen yardım edin çok zor durumdayım babam dahalom görmedi görürse ağzıma laylaylom yapar anlayın durumumu

Burayı okumadın heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaayt -- 15 Haziran 2008; 16:48:23 >
  • quote:

Arkadaş evet ActiveX diğe bişey kabul etmiştim ama dediğni yaptım olmadı

Bu Kabul Ettiğin ActiveX'i Hangi Sitede Kabul Ettin. Ne Yaparken Kabul Ettin.
    Evet Dediğiniz Şeye Bi Bakın Arkadaşlar Her Çıkan Pencereye Evet Diyerek Kapatmayın.
    kötü Niyetli Bi Kullanıcı Bu Bizim Önemsemeyip Evet dierek Kapadığımız ActiveX ile
    Bütün Bilgisayarındaki Bilgileri toplayabilir Sizi System dışına Atabilir Haberiniz Olmadan
    Bilgisayarınızda istediği Herşeyi Ele Geçirebilir.
    Ve Tabi Bununla Beraber Bilgisyarınıza Bi Virüste Bulaştırabilir.
    Gerçi Sizin Sorununuzun Virüs ile Alakalı Olduğunu Sanmıyrum Ama
    Olabilirde Tabi Neden Olmasın Aklıma Şuan Başka Bişi Gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya hatırladığım kadarıyla ttnetmüzik sitesindaki ActiveX'i kadul etmiştim ondan sonra bu durum olmaya başladı ardadaş bunu düzeltmenin bir yolu yokmu?
  • Valla Şimdi Aklım Bişi Geldi Bak Düzeltmek için Bunu Yaptınmı Bilmiyorum Ama Ben Yinede Söyliyim.
    Başlat>
    Program Erişim Ve Varsayılanlarını Ayarla>
    Açılan Pencereden =
    Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır>
    Açılan pencereden =
    internet Explorer'ın Kutucuğundaki işareti Kaldır.
    ileri Dedikten Sonra Kur IE'yi Systeminden Silecektir.
    Sonra PCyi Yeniden Başlat Bütün Ayarların Kaydedilsin.
    PC Açıldığında, IE 8 Beta Sürümünü Kur. Bakalım Ne Olucak.
    Kolay Gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.