K

Yüzbaşı
16 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar aliexpress'de sıkça Xiaomi Mijia MJJGTYDS02FM projeksiyonunu görüyorum kağıt üzerinde F/P olarak çok iyi duruyor ama Türkçe sayfalarda hiçbir kullanıcı yorumuna rastlamadım. 11.11 indirimlerinde almayı düşünüyorum da forumda bu ürünü kullanan veya bilgisi olan biri varsa tavsiye eder mi?
Arkadaşlar bu iki bilgisayar arasında kaldım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Aslında ben biraz Dell'den yanayım. IPS panel ve 1050Tİ olması fiyat olarak da biraz daha avantajlı olması yönünden aklımı çeldi. Diğer yandan Dell 7577 ile ilgi forumda çok sorun belirten olmuş. Bu nedenle Asus da düşündürüyor Asus'un da artısı kasası çok şık ince ve hafif. Bunlara ek daha az problem belirtilmiş. İşte böyle siz ne dersiniz.
https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-n580vd-dm516t-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000AKV2I?magaza=Ebrar%20Bilgisayar&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.70.4&wt_pc=akakce.c.k.pc
https://www.hepsiburada.com/dell-7577-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fb70d128f161c-p-HBV000009G8AB?magaza=Aksiyonbilisim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.75.5
Transcend hafıza kartı almaya düşünüyorum fiyat olarak makul geldi ama kalitesi konusunda kuşkularıma var. Kullanan bilen arkadaşlar tavsiye eder mi? Özellikle f/p olarak.
Arkadaşlar kit lens yerine Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM Lens almaya düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Tamron 17-50 Vc ile bu lensin alarında kaldım ama bu lensin malzeme kalitesi ve fiyatı (1.049TL) daha iyi oldu için Sigma'ya yöneldim sizin görüşleriniz nedir?
Merhaba arkadaşlar. 2015 kpss den alacağımız puan ile merkezi atamadan memur olamıyoruz diye biliyorum ama benim sormak istediğim kurumlar bazen ayrıca memur alımı yapıyorlar bu alımlarda kpss 2015 puanı ile girmek mümkün olur mu?
Merhaba arkadaşlar, en fazla 200 tl ye kadar kulak üstü kulaklık bakıyorum. Oyun çok nadir oynuyorum daha çok müzik dinlemek için kullanacağım, mikrofonlu olması tercihimdir ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar 3 senelik netbook'umu biraz hızlandırmak için ssd almak istiyorum. Netbook eski olduğu için pahalı bir şey almak istemiyorum. İnternette dolaşırken Kingfast diye bir markanın ürünün gördüm, linki aşağıda veriyorum. Bu markayı kullana var mı? Performansı önemli değil de alsam yarı yolda bırakır mı sizce?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-240gb-2.5inc-ssd-kingfast-turkiye-distributoru-kayra-bilgisayar-171533740/detay
Arkadaşlar netbook'uma 2.el ram almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl test edebilirim? Önerdiğiniz bir program var mı?
Arkadaşlar Acer aspıre one 722 netbook'umda 2GB ram var. Ben bunu yükseltip 4GB takmak istiyorum. Eski ram 1333 MHz ben daha yüksek MHz bir ram taksam sıkıntı olur mu?
Bilgisayar sistemi resimdeki gibidir.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 696
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 157.358 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.