Şimdi Ara

Internet Explorer kaldırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ekle kaldırda Internet Explorer yok.nasıl kaldıracağız.bilgisi olan var mı

• windows bileşenlerini ekle kaldır kısmından kaldırabilirsin.... herhangibir sorunun yoksa ve sadece başka bir tarayıcı kullandığın için kaldırmayı düşünüyorsan kalrdırmanı tavsiye etmem.... nadirende olsa ihtiyaç duyarsın...
  • eğer explorer 7 yi kurdun ve kaldırmak istiyorsan . ekle/kaldırda windows internet explorer yazar onu kaldıra bas.

explorer 6 ise denetim masası - program ekle/kaldır - windows bileşenlerini ekle/kaldır - listeden internet explorer ın tikini kaldır ve ileriye bas silinir.
  • arkadaşlar sürekl bu sayfa çıkıyor.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/www/data-dist/trafc-2/advdb/lmts.pHp on line 142

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/www/data-dist/trafc-2/advdb/lmts.php:142) in /usr/local/www/data-dist/trafc-2/utl.php on line 129

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/www/data-dist/trafc-2/advdb/lmts.php:142) in /usr/local/www/data-dist/trafc-2/utl.php on line 147
  • giriş sayfası olarak boş sayfa seçili olduğundan emin ol... virüs spy tarama yaptır..
    BUNU DENE

olmazsa kaldır tekrar kur...
  • Arkadaşlar ben sizden tekrar rica ediyorum.ben bu Internet Exploreri nasıl kaldıracağım.ekle kaldırda yok.lütfen bana yalnız kaldırmak konusunda yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarih1313 -- 19 Mayıs 2007; 13:36:31 >
  • denetim masası / program ekle/kaldır / windows bileşenlerini ekle kaldır(sol taraftadır) buradan internet explorerın yanındaki tiki kaldır ve uygula de...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: unsal2003

denetim masası / program ekle/kaldır / windows bileşenlerini ekle kaldır(sol taraftadır) buradan internet explorerın yanındaki tiki kaldır ve uygula de...

onu kaldırdım.internetden de indirdiyim Internet Explorer tekrar kurmak istedim.çıkan mesaj şu ki ,yeni yükleyeceyiniz eskisinden yeni deyil.eğer kaldırmışsa neden böyle mesaj verir.kusura bakmayın.başınızı ağrıtıyorum
  • önemseme yüklemeye devam edebiliyorsan devam et...
  • windows bileseni olduu icin kaldirirken zorluk cikariyor.en mantiklisi kolunu bacagini kiracaksin bi kosede kalacak oylece.kuracaksin firefoxu guvenli bi sekilde gezinecen nette
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.