Şimdi Ara

Internet Explorer 9 çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
18.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneyelim bakalım ana tarayıcım Opera ama flash sıkıntısı olabiliyor
  • Şu anda indiriyorum bakalım Nasıl bir şey ama opera akar akar akar
  • windows xp için olanı yokmu bulamadım ben
  • Reklamları engellemek için simple advendec diye bir programını indirdim kurdum kullanım dedim baktım para istedi anında sildim gözünü sevim senin firefox en kısa zamanda 4.0 çıkar umarım,
  • opera akar firefox cular ve diğerleri bakar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

windows xp için olanı yokmu bulamadım ben

yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Reklamları engellemek için simple advendec diye bir programını indirdim kurdum kullanım dedim baktım para istedi anında sildim gözünü sevim senin firefox en kısa zamanda 4.0 çıkar umarım,

Bu ne o zaman, ben neden para vermedim? Simple ad-block eklentisi var.
    Internet Explorer 9 çıktı

Neden o IE'ye karşı bu kadar savunduğunuz Firefox browsermark'ta böyle sonuç alıp 5 saniyede açılıyor?

Internet Explorer 9 çıktı

• Herzaman IE+Opera

edit:ie9 şimdi denedim tek kelime ile mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Mart 2011; 12:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

windows xp için olanı yokmu bulamadım ben

Other versions yazan yerden indirebilirsin
  • Opera akar diyorsunuz da flashla neredeyse en çok sıkıntı çeken tarayıcı opera..

çok sık olmasa da flashın son sürümüne rağmen kitleniyor opera.
    eklenti desteği deseniz o konuda daha emekliyor,chrome ve ff ise yarıştalar.

ff ise bi türlü çıkmak bilmeyen yeni sürümleriyle düşüyor gözümden.
    en sonki betasında hala eksiklikleri var,yeni sekme açtığınızda opera,chrome ve safari gibi sık kullanılan bağlantılarınızın bulunduğu bi menüsü yok,hala başlangıçta yavaş açılıyor,ve diğerleri kadar hızlı değil,özelliklede eklenti sayınız 4'ü geçtiği zaman.

ie9 ise başarılı olmus. toparlanmış bir bakıma.
    chrome her zamanki gibi hızlı ve kullanışlı,zaten google'ın tek amacıydı hızlı olması,devrim niteliğindeki arabirimiyle de aldı işi götürdü..
  • Ben hayır diyorum

Chrome
  • Her gün bu siteye chrome ile girince, kullanıcı adı ve şifreyi tekrardan girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu başka yaşayan war mı benden başka?

Sözüm ona Chrome benim şifreyi kaydetti ama, niyeyse bana kastı war sanki...
  • İe 9 kurmamla hata almam bir oldu.Youtube'dan video bakayım dedim playlistte video atlarken "İnternet Explorer Çalışmayı Durdurdu" hatası çıktı.En iyisi Chrome'a devam.
  • XP de çalışmıyor mu bu meret?
  • Firefox 4de de gpu kullanımı yok muydu yahu neredeyse gpu kullanan bütün sitelerde resmen çuvalladı ie9 ise hepsini harika çalıştırdı.

Crome 10
    firefox 4
    opera
    ie8
    ie9 kullananlar buraya sonuçları yazabilir mi lütfen.

Balık Tankı testi:
    http://ie.microsoft.com/testdrive/performance/fishIETank/default.html#
    city of video testi:
    http://ie.microsoft.com/testdrive/Graphics/VideoCity/Default.html
    İmdb panoroma testi:
    http://ie.microsoft.com/testdrive/Graphics/VideoPanorama/Default.html

Speed test:
    http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/KungFu/Default.html
    Speed test2:
    http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/SpeedReading/Default.html

Edit: Abi bu ne ya firefox da eklentiler olmasa şu saatten sonra 1 dk durmam ie9 resmen ezmiş
    Allahtan firefox4RC'de de gpu kullanımı var. Bu durumun final sürümde de değişeceğini pek sanmıyorum.
    Donanım haber ana sayfada bile sayfayı aşağı kaydırırken daha akıcı gpu kullanımı gerçekten olmuş.

opera, crom, ie8'de durum nasıl acaba deneyen oldu mu?
    Balık tankı testinde bende 1000 balıkla 1680e 1026 çözünürlükte 48-49 FPS alıyorum.
    Aynı test firefox4rc de 2 fps verdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 15 Mart 2011; 12:08:22 >

• rc sürümünü kullananlar için otomatik güncelleme yapılacak deniliyordu.. ayrıyeten indirmek gerekiyor mu şimdi?
  • ie9 bencede çok güzel olmuş, sistemde bulunmasında bir mahsur yok. Ama güncel bir sisteme sahip ve gün içinde çok uzun süre surf yapan insanların ff4 kullanması taraftarıyım.

FF4 şuan piyasadaki en kapsamlı tarayıcı tabiri caizse komple bir suit. Eskiye göre daha hızlı açılıyor yeni teknolojileri destekliyor eklenti desteği kusursuz ff kullanıpta tatminsizlik yaşamak güncel bir pc de olası bir durum değil.

Mesele bence biraz kişisel tercih meselesi, sonuçda güncel tarayıcıların hepsi çok başarılılar birbirlerinden küçük farklarla ayrılıyorlar.

Vodafone cepnet i notebook da kullanıyorum ve opera turbo özelliği çok işime yarıyor. Arkadaşlarımın netbooklarına hemen chrome kuruyorum çünkü hafif ve hızlı. Linux ortamında chrome yerine chromium kuruyorum. vb....

Ama gönlümdeki aslan FF sonuçda operayı saymazsak ilk gerçek alternatif tarayıcımız FF idi ve açık kaynak olması en büyük avantajlarından biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: mugurgok

Her gün bu siteye chrome ile girince, kullanıcı adı ve şifreyi tekrardan girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu başka yaşayan war mı benden başka?

Sözüm ona Chrome benim şifreyi kaydetti ama, niyeyse bana kastı war sanki...

Chrome'da çerezleri kapatmış olmayasınız? Bende problem yok.
  • Yıllar önce firefox'un hızını ve ergonomisini farkettiğim günden beri birdaha asla IE kullanmadım, kullanmak da istemiyorum. Fakat geçen sene chrome'u denedim ve çok daha fazla hoşuma gitti. Tek sebebi ince çerçevelerle çok daha fazla genişlik sunmasıydı. Halen daha Chrome'u kullanıyorum, arada bir çökse de gayet memnunum. Tarayıcı diyince aklıma ilk gelen hız ve ergonomidir. Kullanışlı olması çok önemli. IE de bundan ders almış olacak ki adeta bir chrome kopyasıyla çıkmış karşımıza yeni sürümde. Sekme olayını firefox dan kopyaladı, sadelik ve ince çerçeveleri de chrome'dan.

İnsanlar nasıl hala IE'ye itibar gösterebiliyor anlamış değilim. Kendimi onların yerine koymaya çalışıyorum, yine de anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.