Şimdi Ara

Internet Explorer 9 çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
252
Cevap
1
Favori
18.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chakra

hemen indireyim. ne de olsa javascript motoru olarak beni kullanyormuş.

• Microsoft gerçekten çok iyi iş çıkarmış bu sefer ancak daha eklenti sisteminin yerine oturması lazım aksi takdirde gpu-hızlandırma teknolojisi ne kadar iyi olursa olsun bilgisayarı haber sitelerinden ibaret görenlerin kullandığı tarayıcı olur her zaman ki gibi.
    Artık 4 tarayıcınında birbiriyle savaşma sırası! Onlar daha iyilerini geliştirdikçe kazanan biz olacağız.
  • Bur işde bir şey var FishIE Tank testinden fifeFok4 beta 4 bile iyi fpsler almış ff4RC benim ekran kartını desteklemedi heralde.
    güncel ekran kartı olup da deneyen oldu mu?
    FF4 Beta 4 FishIE Tank testi sonucu.
    http://www.chip.com.tr/konu/firefox-4-turbo-devrede-yeni-nesil-tarayicilar-yolda_22095_3.html

Alıntı:
    "Firefox 4'ün Beta 4 sürümü burada her şeyi su gibi berraklaştırıyor: 1280x720 çözünürlükte akvaryumda 50 adet balık varken tarayıcı saniyede 60 kare verirken balık sayısını 100'e çektiğimizde akvaryum karelerinin yenileme hızı saniyede 50 kareye düşüyor. İlginç durum: ekran kartımız bu işlem esnasında %99 yük altına giriyor. 500 balık ile birlikte akvaryumu saniyede 40 kare ile hala gayet akıcı bir biçimde izleyebiliyoruz. En yüksek değer olan 1000 balığa çıktığımızda ise Firefox 4 te kırımızı bölgeyi görüyor ve saniyede 20 kareye kadar düşüyor. Daha iyi bir ekran kartı kullanıldığında 1000 balık da herhangi bir yavaşlamaya neden olmayabilir."

FishIE Tank test sayfası.
    http://ie.microsoft.com/testdrive/performance/fishIETank/default.html

Internet Explorer 9 çıktı

• abi yemin ediyorum geri zekalı bunlar ya. ingilizcesini kurduk türkçesini kuracağım yüklenmiyor. eskisini kaldıramıyorum. prog files daki dosyalar silinmiyor. windows bileşeni ekle kaldırda yok. var bu microsoft programcılarında bir embesillikç bu kadar da mal olunmaz arkadaş. yani olunur da bu kadar olunmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 15 Mart 2011; 15:55:10 >
  • sistem fakiriyiz,ters bize bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

abi yemin ediyorum geri zekalı bunlar ya. ingilizcesini kurduk türkçesini kuracağım yüklenmiyor. eskisini kaldıramıyorum. prog files daki dosyalar silinmiyor. windows bileşeni ekle kaldırda yok. var bu microsoft programcılarında bir embesillikç bu kadar da mal olunmaz arkadaş. yani olunur da bu kadar olunmaz

Tmm Sakin hobar. Program ekle kaldırda "yüklü güncelleştirmeleri görüntele" internet explorer 9 var oradan tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yapabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Chrome ve diğerleri....

+1

aynen ama yine de deniyeceğim
  • Deneyeceğim. Ama Chrome akar
  • Kesinlikle çok hızlı ve chorme kullanan biri olarak kurmak istememiştim ama chorme artık gözümde bir alternatif.
    15 yıllık pc tecrübem diyor ki, piyasanın en hızlısı ve en iyisi İE 9
  • Eski versiyonlarına göre oldukça yol katetmiş. Arayüzü çok güzel görünüyo. Biraz geç olsada eklentilerin eklenebilme özelliği güzel olmuş.
  • Fena değil.
  • Bu sayfa kilitlenmelerin çözümü varmıdır habire kilitleniyorr.
  • ie yi kapatınca yine açtığım sekmeler kapanıyor bunun bir ayarımı varda ben bilmiyorum bu adamlar nasıl iş yapıyor anlamadım gitti. firefox a devam, microsoft bu işi beceremeyecek anlaşıldı.
  • Internet Explorer 9 çıktı

Hey maşallah. İstersen PC`yi de kapatayım öyle kur
  • İE 8 Yeterli çünkü sık kullanılanlar sayfasınısürekli açık bırakanlardan tarafındayım o yüzden o rahat geliyor ama İE 9 da böyle bir yer yok galiba..?

ama yeni sistem topladığım zaman win 7 yi kurarsam o zaman İE 8 Devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Reklamları engellemek için simple advendec diye bir programını indirdim kurdum kullanım dedim baktım para istedi anında sildim gözünü sevim senin firefox en kısa zamanda 4.0 çıkar umarım,

Bu ne o zaman, ben neden para vermedim? Simple ad-block eklentisi var.

Neden o IE'ye karşı bu kadar savunduğunuz Firefox browsermark'ta böyle sonuç alıp 5 saniyede açılıyor?

Nasıl bilgisayar kullanıyorsun nereden kullanıyorsun hayret oda yetmiyor en ufak bir araştırma yapmadan iddaa ediyorsun oku bakayım programın hakkında bölümünü lisansı için neler diyor,

http://download.cnet.com/Simple-****/3000-12512_4-10973467.html?tag=mncol;1

http://simple-****.com/products/

http://simple-ad*block.com/ Şu linkteki *'ı kaldırıp enterlayacaksın. Download now diyeceksin. Etkinleştireceksin eklentiyi. Kapatıp açacaksın. Çok mu zor anlamıyorum ki?!

• Internet Explorer 9 çıktı
  • Deneyelim bakalım
  • Yukardaki arkadaş silinmiyor deyince, indirirken iptal ettim.
  • Arkadaşlar adobe flash player yüklenmiyor :( İnternet explorer 9 henüz adobe flash playeri desteklememektedir diyor adobenin sitesi. Youtubede video fln izleyemiyorum ie 9 ile.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.