Netload Premium hesabım ile 1080p filmler indirmeye çalışıyorum. Fakat IDM yi ilk kez kullanıyorum bu nedenle hata yaptığım bir yer var diye düşünüyorum.
Filmlere ait netload linklerini toplayarak not defterine kopyaladım ve IDM ye txt dosyası olarak import ettim. IDM ayarlarındanda netload ile ilgili tanımlamaları yaptım. Ana kuyruk ayarlarınıda kontrol ettim fakat anormal bir durum görünmemesine rağmen (yada ben öyle zannediyorum) download başladıktan bir müddet sonra canavar gibi ilerleyen indirme işleminin hızı 0 a düşmüş. Birkaç kez bunu yaşadıktan sonra modemi kontrol ettim ve gördümki DSL ışığı yanıp sönüyor modem resetlenmiş. Birden fazla bu hatayla karşılaşınca sorunun program ile ilgili olduğunu düşündüm.
Bilgisi olan arkadaşlardan konu ile ilgili yardım istiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: serhatkaya
Merhaba Arkadaşlar
Netload Premium hesabım ile 1080p filmler indirmeye çalışıyorum. Fakat IDM yi ilk kez kullanıyorum bu nedenle hata yaptığım bir yer var diye düşünüyorum.
Filmlere ait netload linklerini toplayarak not defterine kopyaladım ve IDM ye txt dosyası olarak import ettim. IDM ayarlarındanda netload ile ilgili tanımlamaları yaptım. Ana kuyruk ayarlarınıda kontrol ettim fakat anormal bir durum görünmemesine rağmen (yada ben öyle zannediyorum) download başladıktan bir müddet sonra canavar gibi ilerleyen indirme işleminin hızı 0 a düşmüş. Birkaç kez bunu yaşadıktan sonra modemi kontrol ettim ve gördümki DSL ışığı yanıp sönüyor modem resetlenmiş. Birden fazla bu hatayla karşılaşınca sorunun program ile ilgili olduğunu düşündüm.
Bilgisi olan arkadaşlardan konu ile ilgili yardım istiyorum...
Sorun programda değil,daha doğrusu bunu anlaman için başa bir indirme yönetici kullanman lazım misal,orbitdownloader,flashget gibi..O zaman anlarsın sorun programda mı yoksa senin internetinde ya da modeminde mi diye...
Jdownloader programı ile de aynı problemi yaşadım. Yalnız şöyle bir durum var kablosuz bağlantıda bu sorunu yaşıyorum. kablolu kullandığım zaman sorunsuz indirdi.
arkadaşlar bende IDM 6 var ordan ındırıyorum sorum şu fılmlerın lınkını atıyorum başlıyor bıtıyor ama diğer link otomatik olarak başlamıyor ılla ben devam et dememı beklıyor bırı bıtınce diğeri otomatik olarak nasıl başlar.Ben laptopa format atmadan önce kendı kendıne ındırıp duruyordu programı tekrar kurdum olmamaya başladı
Linkleri ekle.İndirilenler-Kuyruğu başlat-Ana indirme kuyruğunu başlat. İndirilenler-İş düzenleyici-Ana indirme kuyruğu-Kuyruktaki dosyalar-İndirme .... eş zamanlı dosyalardan kutuya aynı anda kaç dosyanın inmesini istiyorsan onu yaz.Varsayılan 4 dosya.Ben hız düştüğü için 1 yapıyorum. Kuyruğu başlattık sonra sırayla kendisi indirecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: serhatkaya
Jdownloader programı ile de aynı problemi yaşadım. Yalnız şöyle bir durum var kablosuz bağlantıda bu sorunu yaşıyorum. kablolu kullandığım zaman sorunsuz indirdi.
Problem modem kaynaklı görünüyor. Aşırı ısınma, adaptörün yeterli güç verememesi gibi durumlar resetlenmeye yol açmış olabilir . Bizim modem de indirmeler sırasında ısındığı zaman tıkanıyordu. Modem kablosuz bağlantıda daha fazla güç çeker. Şahsen yüksek miktarda indirme yapacaksam ve lan ile bağlanma imkanım varsa kablosuz kullanmam.