Bildirim
Internet Download Manager
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
resimdeki hatayı nasıl düzeltirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: gltknln
resimdeki hatayı nasıl düzeltirim
resmi göremiyorum ne hatası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı indirme siteleri (Letitbit de içinde) pre'siz IDM ile indirmeye izin vermiyor o yüzden bu hatayı alıyorsun. Normal tarayıcınla indirmen lazım o sitelerden. Tubitak'ın sitesine girip Pardus indirmeyi dene bir bakalım IDM ile mi indirecek. İndiriyorsa sorun yoktur. -
bazı siteler aynı anda 2 dosya indirmeye izin vermiyor... hatası chorome kullanıyorum, hep bu hatayla karşılaşıyorum ama exprorler da hata vermiyor.... -
Explorer IDM ile mi indiriyor yoksa tarayıcının içindekiyle mi? IDM ile indiriyorsa aynı siteden tekrar indirmeyi dene bakalım aynı hatayı mı verecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zenyxia
Explorer IDM ile mi indiriyor yoksa tarayıcının içindekiyle mi? IDM ile indiriyorsa aynı siteden tekrar indirmeyi dene bakalım aynı hatayı mı verecek.
LETİTİBİT DE HATA VERDİ. BAŞKA BİR SİTEDEN EXPLORER LA İNDİRİYORUM BAKALIM ONDA DA HATA VERECEK Mİ? -
olmadı bağlantı koptu indirmede boşa gitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X