Şimdi Ara

İnternet Download Manager Tarzı Program arıyoum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet Download Manager in son sürümü fake serial hatası verdiğinden dolayı kaldırdım. Onun yerine Free Download Manager kurdum beğenmedim. Programdan istediğim özellik şu youtube ve benzeri sitelerdeki videoları ya da mp3 sitelerindeki mp3leri indirebilirsin istiyorum. Bildiğiniz başka hangi programlar var?

Denediğim programlar:

İnternet Download Manager

Free Download Manager

FlareGet

Download Accelerator Manager

Microsoft Yükleme Yöneticisi

FlashGet

Orbit Downloader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 24 Kasım 2013; 14:22:29 >

• Ben denemedim de Orbit downloader diye bişi var, bi dene istersen. Bi de Firefox eklentisi var Download helper diye. Onu kullanıyorum bazen video indirirken, fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniai

Ben denemedim de Orbit downloader diye bişi var, bi dene istersen. Bi de Firefox eklentisi var Download helper diye. Onu kullanıyorum bazen video indirirken, fena değil

İşe yaramadı maalesef
  • http://www.eagleget.com

Denemeni öneririm.
  • Free Download Manager

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GetRight
    DAP
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Murat-34

GetRight
    DAP

Download accelerator plus (dap) çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Nasıl düzeltcem bu durumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cemsnbc kullanıcısına yanıt
    Aynı hatayı bende alıyorum. Ancak http://prevzemajj.blogspot.com/2013/04/download-accelerator-plus-10052-full.html linkten bir dene.
  • FLVTO YOUTUBE DOWNLOADER indir
    bu program ile ister HD ister normal kalitede mp3 ve video formatlarını indirebilirsiniz tavsiye ederim.
     İnternet Download Manager Tarzı Program arıyoum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsnbc

İnternet Download Manager in son sürümü fake serial hatası verdiğinden dolayı kaldırdım. Onun yerine Free Download Manager kurdum beğenmedim. Programdan istediğim özellik şu youtube ve benzeri sitelerdeki videoları ya da mp3 sitelerindeki mp3leri indirebilirsin istiyorum. Bildiğiniz başka hangi programlar var?

Denediğim programlar:

İnternet Download Manager

Free Download Manager

FlareGet

Download Accelerator Manager

Microsoft Yükleme Yöneticisi

FlashGet

Orbit Downloader

http://forum.donanimhaber.com/m_84365696/f_//tm.htm#84365696

• StreamTransport

@cemsnbc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 28 Kasım 2013; 14:14:51 >
  • J downloader ı deneyebilirsiniz ama siz idm nin kayıt defterindeki girdisini silin.tekrar kurun ve crack le yin böylece idm kullanmaya devam edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felekut

J downloader ı deneyebilirsiniz ama siz idm nin kayıt defterindeki girdisini silin.tekrar kurun ve crack le yin böylece idm kullanmaya devam edebilirsiniz

bu dediğini yaptım bir işe yaramadı maalesef...
  • free download manager kullanıyom çok güzel ama dediğin gibi farklı format olmuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.