Şimdi Ara

internet cafe oyunları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
48.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murderer_utku

konunun hortlamasının nedeni bu kişinin yenilik istediği ile oyun önerilerinizi istemesidir. okumadan lütfen yorum yapmayın.
    quote:

Orijinalden alıntı: mertcafe35

s.a. arkadaşlar benim yardıma ihtiyacım var cafemde 20 adet makine var makinelerim iyi seviyede ama yenilik yapıp işlerimi düzeltmek istiyorum bana nasıl bi yenilik tavsiye edebilirsiniz cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

gta4 den uzak durda ne kurarasan kur. belki eğer lise veya üniversite yakınlarındaysa 2 tane guitar hero gitarı ile yarım saati 2 liralık iş yapabilirsin

Neden hocam

• Yenilik adına kafenizde Counter Strike veya FIFA turnuvaları düzenleyebilirsiniz.
  • FIFA/PES 10
    GTA SA/GTA VC
    CS 1.5 vs.
    AoE/AoM
    Mario(Çocuklar için..)

Bu kadarı yeterli..
  • Konu 2 yıllık arkadaşlar yazmanıza gerek kalmamış
  • Ahhaaha..

İşletebiliyor mu cafe'yi bari arkadaş?
  • kesinlikle coh kurun aoe 2 counter (Allah ın emri)
  • Gerçekte yasaya göre internet cafelerde oyun yüklemeyi bırak oyun oynatmak bile yasak ama bunu es geçiyorlar ne yüklersen yükle ama mutlaka orjinal cd sini al tecrübeme dayanarak söylüyorum yarın öbürgün asayiş bilişimle ters olursa aran tüm açıklarını yoklarlar. tüm cafecilerinde açığı oyun orj oyunla kur aslında oynatman bile yasak ama cezayı hafifletir şimdi herkez dicek ne yasağı araştırırsanız görebilirsiniz
  • CS 1.6
    knight online
    ikisini kur masalar hep full çalışır diğer oyunlara bakan yok internet cafelerde gördüğüm kadarıyla
  • bu oyunlar
    FIFA07
    Half-Life
    counter strike
    MotoRacer3
    Need for Speed Most Wanted
    nba 07
    Nosferatu
    gta serisi
    transformers
    Shrek 2
    Call of Duty serisinden
    gibi oyunlar
  • kaç yıllık konu hala hortlatıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

kaç yıllık konu hala hortlatıyorsunuz

Hiç dikkat etmedim tarihe
  • bence wolfteam çok oynanıyor metin2 point blank crysis 1-2 yani genelde online bende genellikle internete arkadaşlarla online oynamak için gidiyorum
  • Bende Cafeciyim Konunun Eski Olması Önemli Değil Yeni Acacak Arkadaşlara Işık Tutar.Yukarda Yazan Oyunların Hepsi Yüklü Network ten Oynanan Oyunlar Tercih Ediliyor..Suan Cafemde Hasılat Rekoru Point Blank ta Counter Tarzı Online Oyun Muhakkak Kurun Seslendirmeler ve Oyun tr dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalarts

Bende Cafeciyim Konunun Eski Olması Önemli Değil Yeni Acacak Arkadaşlara Işık Tutar.Yukarda Yazan Oyunların Hepsi Yüklü Network ten Oynanan Oyunlar Tercih Ediliyor..Suan Cafemde Hasılat Rekoru Point Blank ta Counter Tarzı Online Oyun Muhakkak Kurun Seslendirmeler ve Oyun tr dir

Konu yine hortladı ama benim tavsiyelerim;
    Wolfteam olsun 7,8 yaşında çocukları internet cafede hep wolfteam oynarken görüyorum Cs olmazsa olmaz.
  • Half-Life
  • Şuan internet cafedeyim burdaki oyunların resmini koyuyorum belki yardımcı olur

internet cafe oyunları

Edit: 2007'nin konusuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 21 Nisan 2012; 18:41:24 >
  • Hocam sana tavsiye.Multi oyunların sorunsuz olmasına dikkat edin.İnsanlar masalara oturduğunda uğraşmadan karşılıklı oynayabilmeliler yoksa müşteri kaybedersin.
  • Quake 3 Arena çok eğlenceli
  • bu konu ölmez,
    şimdi biri 11 biri 8 yaşında iki velet yiğenim var. onlara bi tane dandik kasa hazırladım
    ne yapsam diyodum, eywallah tam üzerine basmıssınız
  • Bence

BLUR
    MW1
    MW2
    MW3
    BF3
    COMPANY OF HEROES
    FEAR 2 veya 3
    CS 1.6 1.3 yeter
    GTA 4 VE GTA SAN ANDREAS
    CRİYSİS 2

daha koyardımda biraz düşüniyim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.